xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lowerider Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Jojo nechce se mi hledat a nechce se mi zakládat novej topic Takže rovnou k věci: Klekla mi televize a tak se ptám co si mám pořídit abych mohl hrát na monitoru? Tady máš na návod od "Zavorka" (Pokud máš HDMI kabl) http://console-forum.net/showthread.php?t=82992 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Juj já zapoměl zmínit že to chcu do NTB jestli to jde monitor mám ale s takým modrým výstupem a na to hdmi nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Juj já zapoměl zmínit že to chcu do NTB jestli to jde monitor mám ale s takým modrým výstupem a na to hdmi nemám Hrat X360 na notebooku? Notebooky nemaju video vstup, takze na to zabudni. Monitor ma vstup a nie vystup, ten modry je VGA...kabel http://www.xbox.com/sk-SK/hardware/x/xbox360vgahdcable/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Prosim vás mám jenom jednu otázečku :D rozjedeš iXtreme LT Wave 3 ? Myslim hru patchnutou na wave 3 třeba ze 4 nbo 5...dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 Jop, rozjede ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Čaves, chci si koupit zas xko. Zajímal by mě tenhle bundle http://zbozi.cz/p270679-xbox-360-elite-system-gta-iv---datadisky/?q=xbox%20elite&sId=nP0LHh-1w0AzIDe_wSW4&r=hp . Jenže jsem ho jednou viděl, že tam bylo základní GTA + datadisky a tady to zas vypadá, že tam je jen jeden datadisk. Neví někdo, jak to přesně je? Předem díkes!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarisak Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Čaves, chci si koupit zas xko. Zajímal by mě tenhle bundle http://zbozi.cz/p270679-xbox-360-elite-system-gta-iv---datadisky/?q=xbox%20elite&sId=nP0LHh-1w0AzIDe_wSW4&r=hp . Jenže jsem ho jednou viděl, že tam bylo základní GTA + datadisky a tady to zas vypadá, že tam je jen jeden datadisk. Neví někdo, jak to přesně je? Předem díkes!! http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=92135 tady jsou třeba jenom datadisky nwm přečti si to vždycky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 21, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Uz si nekde videl prodavat samostatne datadisk na GTA krom xbox live ? Ja teda ne , jen tam maji spatny popis . Prodava se bud klasicke GTA 4 a nebo GTA episodes from liberty city . To obsahuje oba datadisky i zakladni hru GTA 4 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Zdravim, hodne uvazuji o koupi sveho prvniho xka, ale mel bych par otazek pred koupi... 1. Asi nejzavaznejsi otazkou je.. kde nejlepe koupit xbox 360... (teoreticky se nebranim ani zahranici, pokud ma nekdo zkusenost) 2. Je lepsi koupit flashnuty, nebo ne, pokud stejne planuji xbox flashnout 3. Jakou verzi koupit? Vyplati se kupovat kvuli disku elite? Co presne krom stahovani dem, muzu s diskem delat.. 4. Jdou hry instalovat z disku? Pokud ne, rysuje se neco na obzoru, pomoci cehoz by to mohlo v budoucnu jit? 5. Jak je to se zarukou? Tzn pokud koupim Xbox bez flashe a dam ho flashnout, prichazim o zaruku? (cetl jsem o nejakych plombach) A nebo, pokud si koupim jiz s flashem a do budoucna bude potreba flashnout znova na treba novejsi verzi (Ztratim tim zaruku?)... 6. Je velky rozdil mezi kvalitou medii EMTEC a Verbatim? (10kc rozdil na mediu, neni zase tak znatelny.. ale tak at uz jsem v obraze) 7. Spise informacni.. Nasel by se nejaky flasher z okoli Zlina? 8. Je Xbox obecne hodne poruchova vec, nebo spise ne? Mozna by se jeste neco naslo, ci se najdu, ale tak toto je par veci co me zajimaji nejvice.. Predem diky prevelice za odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Zdravim, hodne uvazuji o koupi sveho prvniho xka, ale mel bych par otazek pred koupi...1. Asi nejzavaznejsi otazkou je.. kde nejlepe koupit xbox 360... (teoreticky se nebranim ani zahranici, pokud ma nekdo zkusenost) 2. Je lepsi koupit flashnuty, nebo ne, pokud stejne planuji xbox flashnout 3. Jakou verzi koupit? Vyplati se kupovat kvuli disku elite? Co presne krom stahovani dem, muzu s diskem delat.. 4. Jdou hry instalovat z disku? Pokud ne, rysuje se neco na obzoru, pomoci cehoz by to mohlo v budoucnu jit? 5. Jak je to se zarukou? Tzn pokud koupim Xbox bez flashe a dam ho flashnout, prichazim o zaruku? (cetl jsem o nejakych plombach) A nebo, pokud si koupim jiz s flashem a do budoucna bude potreba flashnout znova na treba novejsi verzi (Ztratim tim zaruku?)... 6. Je velky rozdil mezi kvalitou medii EMTEC a Verbatim? (10kc rozdil na mediu, neni zase tak znatelny.. ale tak at uz jsem v obraze) 7. Spise informacni.. Nasel by se nejaky flasher z okoli Zlina? 8. Je Xbox obecne hodne poruchova vec, nebo spise ne? Mozna by se jeste neco naslo, ci se najdu, ale tak toto je par veci co me zajimaji nejvice.. Predem diky prevelice za odpovedi... 1.Koukni na hrejte.cz mají tam velmi výhodné ceny : http://www.hrejte.cz/ 2. Lepší máš koupit flashlý a potom neplatit za poštu atd. při posílání flasherovi 3.Rozdíl je jen v příslušenství a barvě ..... na HDD můžeš instalovat hry, Ripovat hudbu z CD 4.viz 3. 5.Při reklamaci většinou flash nevadí pokud nemáš přerušenou plombu která je nalepená na mechanice ... technici od Microsoftu jsou ve většině případů líní kotrolovat zda máš flash. 6.Rozdíl je ve vypalování .... pokud máš starší vypalovačku nebo pálíš na notebooku zřejmě ti EMTEC nepůjde .... nejlepší je mít vypalovačku LG , na té pálíš na téměř jakékoliv DVD jakékoli značky 7. Viz mapa flasherů.... 8. Vždy tomu bývalo ale od té doby co vyšla nová revize JASPER tak je o mnoho míń reklamací a oprav .... Microsoft šel za poslední dobu s kvalitou hodně nahoru Pokud jsem ti pomoh klikni na Thank´s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 1.Koukni na hrejte.cz mají tam velmi výhodné ceny : http://www.hrejte.cz/2. Lepší máš koupit flashlý a potom neplatit za poštu atd. při posílání flasherovi 3.Rozdíl je jen v příslušenství a barvě ..... na HDD můžeš instalovat hry, Ripovat hudbu z CD 4.viz 3. 5.Při reklamaci většinou flash nevadí pokud nemáš přerušenou plombu která je nalepená na mechanice ... technici od Microsoftu jsou ve většině případů líní kotrolovat zda máš flash. 6.Rozdíl je ve vypalování .... pokud máš starší vypalovačku nebo pálíš na notebooku zřejmě ti EMTEC nepůjde .... nejlepší je mít vypalovačku LG , na té pálíš na téměř jakékoliv DVD jakékoli značky 7. Viz mapa flasherů.... 8. Vždy tomu bývalo ale od té doby co vyšla nová revize JASPER tak je o mnoho míń reklamací a oprav .... Microsoft šel za poslední dobu s kvalitou hodně nahoru Pokud jsem ti pomoh klikni na Thank´s Bod 4 jsem spise myslel tim, jestli jdou z HDD instalovat hry, tj, bez nutnosti palit je na DVD medium... Jinak na hrejte jsem se dival, ale docela me mrzi, ze tam nemaji flashnutou verzi bez her, tzn vysla by rozhodne levneji, dle meho nazoru a taky, ze nevim jaky flash davaji.. ne, ze bych byl expert, ale co jsem si cetl, tak je nejlepsi momentalne nejaka LT verze? P.S. Thanks udelen, za hodne rychlou odpoved, se kterou jsem ani necekal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Bod 4 jsem spise myslel tim, jestli jdou z HDD instalovat hry, tj, bez nutnosti palit je na DVD medium...Jinak na hrejte jsem se dival, ale docela me mrzi, ze tam nemaji flashnutou verzi bez her, tzn vysla by rozhodne levneji, dle meho nazoru a taky, ze nevim jaky flash davaji.. ne, ze bych byl expert, ale co jsem si cetl, tak je nejlepsi momentalne nejaka LT verze? P.S. Thanks udelen, za hodne rychlou odpoved, se kterou jsem ani necekal :) K bodu 4 ..... instalovat hry tam můžeš ale jen z DVD a pro spuštění té hry opět potřebuješ to DVD ale potom to jede z HDD , neopotřebovává se mechanika a prodlužuje se životnost Xka .... jinak na hrejte.cz mají Flash 1.61 sám sem si tam kupoval Xko ........... jo a ta Lite ON , to je verze flashe u které by ses neměl bát BANU na Xlive ale na hrejte.cz ho myslím nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Aha srry..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 Takze kdyz to tak vezmu kolem a kolem, tak se me vyplati spise koupit treba toto: http://interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=95593 k tomu za 500 flash a jsem na stejne cene jako na hrejte a navic s tim flashem verzi LT a mam dve super hry misto lego indiana jones :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 leadercz Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 JJO mělo by to tak vyjít ale já jsem šel do koupi Xka z Hrejte.cz protože to je prověřené poměrně hodně lidmi zde z fóra..... jo a při výběru fleshera ti ze hodně lidí doporučí "Kanalizátora" PS: Co máš proti LEGO Indiana Jones? :D:D mě to chvíli i bavilo :D :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 no tak ja nevim no, nic vylozene proti te hre nemam, ale hral jsem na pc taky nejakou lego hru a ehm rekl bych, ze vyber mezi LEGO Indiana Jones a nebo HALO 3 a FABLE 2, to je neco jako si vybirat mezi skodovkou a mercedesem :) Jinak co se tyce flasheru, hledam spise nekoho pobliz, nejak extra se mi nechce posilat postou, ne diky tomu, ze bych se o to bal, ale jde mi o to, ze bych byl tyden bez xka.. no a prece jenom, kdyz uz si to koupim, tak bych na tom mozna i neco hral apod :) btw da se krom linuxu a her na tom delat i neco jineho? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Takze po rozhovoru na ICQ s hrejte.cz to vypada, ze pouzivaji jiz iXtreme LT 1.1, takze az na ty hry, je to u nich asi nejlepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 chtěl bych se zeptat umí Xko přehrávat filmy z flashky???(samozřejmě v .avi nebo .mp4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovaraf85 Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Jo umí :) ale musíš mít aktuální dashboard. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 hrdas: jenom mimochodem, neumi prehravat titulky, musis je "natvrdo" vlozit do filmu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 jo jasný to s titulkama vim...a když budu mít 3 měsíce starej jasper tak by mohl mít aktuální dashboard ne??a jdou nahrát i na disk???jako na ten co je na Xboxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 jo jasný to s titulkama vim...a když budu mít 3 měsíce starej jasper tak by mohl mít aktuální dashboard ne??a jdou nahrát i na disk???jako na ten co je na Xboxu... na origo strance xbox.com je dashboard ke stahnuti , tak ho hod na flashku nebo na cd a do vypleho xka ho strc, zapni xbox a zepta se te to na aktualizaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Na konzoli zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a podívej se jestli tam máš dole - D : 2.0.8955.0 . To je poslední verze dashe . Jestli ji máš , tak s tím nemusíš nic dělat . Jestli ne , tak nemusíš updatovat z netu, ale můžeš přes flashku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 Mam dotaz. kdyz updatnu na nejnovejsi verzi dash, tak dostanu ban nebo ne?? nwm jestli ten update napr zabanuje xko..... Ne update ti xko nezabanuje...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 takze na hrejte uz pouzivaji LT 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.