xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 takze na hrejte uz pouzivaji LT 1.1 Bylo jiz receno par stranek zpet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prototype Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 prosím pomoct... bojím se, že dostanu ban na xbox live a tak se chci zeptat... slyšel jsem, že existuje pár serverů, kam se zaregistrujete, připojíte xbox přes ethernet k PC a hrajete jako na live... chtěl jsem se zeptat, jak tuto možnost zprovozním a také, co k tomu potřebuji a pokud musím vytvořit síť s Xboxem, tak jak na to... děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2010 prosím pomoct... bojím se, že dostanu ban na xbox live a tak se chci zeptat... slyšel jsem, že existuje pár serverů, kam se zaregistrujete, připojíte xbox přes ethernet k PC a hrajete jako na live... chtěl jsem se zeptat, jak tuto možnost zprovozním a také, co k tomu potřebuji a pokud musím vytvořit síť s Xboxem, tak jak na to... děkuji Dyt sis na to založil i topic :roll: odpověd máš tam - odkaz na návod, jak to zprovoznit, co chceš víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Můžu použít toto na Samsung ms25? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 Snad vidíš, že je to pro benq, návodů na netu je spousta, tak pohledej ... nebo to nech na někom zkušenějším. // Castecne jsem i reagoval na topic, kde pises, ze ti to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 chtěl bych se zeptat umí Xko přehrávat filmy z flashky???(samozřejmě v .avi nebo .mp4) ještě bych se chtěl zeptat k tomu co jsem psal...velikost flashky nebo externího disku je nějak omezená???a zvládne to i NTFS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 U novýho dashboardu s podporou masstorage bude maximalní kapacita připojný paměti 16 GB. Xbox zvládne jen FAT32, NTSC ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Březen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2010 To je sice hezký ale níže se píše že se to na samsung dá použít jen klinout misto benq unlock sammy unlock. Já se ptal pro jistotu. Castecne jsem i reagoval na topic' date=' kde pises, ze ti to nefunguje[/quote']Já nikde nepsal že mi to nejde, já to ještě nezkoušel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Nice ... dva lidi za jeden den se stejnym problemem - flash samsungu http://console-forum.net/showthread.php?t=89563. Promin splet jsem si te s nim, podlr toho navodu to muzes zkusit, ale ten iX je uz starej - hod si tam novejsi 1.61. Kdyz ti to nepujde, zkus flash podle navodu, co jsem postoval tam :) jeste jesnou promin, uz v tech nickach nemam prehled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crapper Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Stává se díky za rady ;) EDIT: Jinak flash jsem ted dodělal a běží tak doufam že nedostanu hned BAN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thorar Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Rozbalil jsem novy xbox z krabice, mam vse zapojene a chci ho pustit podle navodu kde mi pisou: "Zapnutí - stisknete a po dobu 3 az 5 sekund pridrzte tlacitko pruvodce Xbox na bezdratovem ovladaci. Ovladac i konzole se zapnou" Ovladac se zapne, konzole ne.... ovladac blika zelene ale konzole nic.....kdyz ji zapnu rucne zapne se, ale ovladacem nic nejde udelat..... Co s tim? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Musí se spárovat ... nahod Xko i ovladač, na Xboxu zmáčkni to malý tlačítko ve tvaru kolečka pod slotem na Memory Unit a na ovladači zmáčkni malý tlačítko vedle vstupu na napájení (takový malý kolečko, je navrchu ovladače) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Thorar Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Diky moc, jsi lepsi nez ta prirucka "Rychlá instalace zařízení Xbox360" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Diky moc, jsi lepsi nez ta prirucka "Rychlá instalace zařízení Xbox360" :-) V tlacenom manualy (knizke) to mas pekne popisane aj s obrazkami...inak aj tu: http://www.xbox.com/sk-SK/support/xbox360/howto/peripherals/connect-wirelesscontroller.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondrej120 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Lidi prosím vás jak nahrávat video z hraní na Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Budto připojíš Xbox k nějakýmu recorderu (DVD přehrávač ...) nebo přes EasyCap a nebo si koupíš TV kartu k PC ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ondrej120 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Mockrát Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Zdravím, koupil jsem si novej full hd monitor je to tento http://www.alza.cz/iiyama-e2407hdsd-cerny-d144543.htm , tak ho pekne s nadsenim zapojim VGA kabelem (original microsoft) a kdyz v xku nastavim full hd (1920x1080) tak se mi to nezobrazi cely, na vysku vidim vse, ale na sirku vidim sotva pulku obrazu z xka, je to jakoze na sirku hodne roztazeny a na monitoru vidim jenom pulku sirky obrazu, kdyz nastavim jakykoliv mensi rozliseni tak je to pekne pres celou obrazovku, jenom pri full hd se to takhle blbe zobrazi. Na monitoru jde klasicky posouvat obraz jako na kazdym monitoru, ale jde posunout jenom asi centimetr. Fakt mam jako nervy, predtim jsem mel jinej full hd monitor a normalne to slo. Ted si koupim novej a takhle se to sere, nechci mit mensi rozliseni, koupil jsem si fullHD abych mel fullHD. Bohuzel nemuzu zkusit pripojit treba pres hdmi, protoze to monitor nema. Zkousel jsem googlovat a nic jsem nenasel. Myslíte, že si prostě xko nerozumi s timto monitorem? Prosím poradte cim by to mohlo byt. Sorry, ze to pisu tak dlouze, chtel jsem vas poradne zasvetit do situace :) Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Skus to pripojit na DVI (digital) kablom HDMI-DVI + poriesit zvuk. Na konzole mas aky obrazovy format nastaveny? Asi to tym formatom v konzole moze byt...treba skusat, ktory je vyhovujuci. Ak ma aj monitor moznosti obrazovych formatov, tak aj to skusat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 No ten obrazovy format neni pristupny, kdyz je to pripojeny pres VGA....nastavuje se to akorat u klasickyho kompozitniho kabelu, takze u VGA to nejspis nehraje roli. Tak ale zkusim to pripojit pres ten digital jak si psal, objednal jsem si tenhle kabel http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-hdmi-dvi-hama-2-m-dual-link-gold-d79525.htm Je to kvalitni kabel, tak by mel i obraz vypadat lepe. Diky za radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 No ten obrazovy format neni pristupny, kdyz je to pripojeny pres VGA....nastavuje se to akorat u klasickyho kompozitniho kabelu, takze u VGA to nejspis nehraje roli.Tak ale zkusim to pripojit pres ten digital jak si psal, objednal jsem si tenhle kabel http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-hdmi-dvi-hama-2-m-dual-link-gold-d79525.htm Je to kvalitni kabel, tak by mel i obraz vypadat lepe. Diky za radu :) Kabel aj za 300-400 Czk mas to iste...rozdiel vobec nezbadas. Ale ak mas viac penazi a nevies kde ich minut, tak si kup aj za 1000 Czk :D http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=1989&-silver-hdmi-dvi-cable-1-5m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 potřeboval bych poradit s hláškou 51-COODF236...našel jsem tady o tom že to jsou kodeky a tady http://console-forum.net/showthread.php?t=27134&p=446427#post446427 je něco jak je nahrát na HDD...jenže tu koncovku na připojeí disku nemám takže bych ho musel rozebrat...ale ještě předtím se chci zeptat jestli to tak opravdu jde abych to nedělal zbytečně???a jinak se to dá stáhnout z Xbox Live???ale když mám flash tak bych asi dostal ban...takže je ještě jiný způsob??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ty kodeky některejm lidem fungujou a některejm ne ... můžeš je sehnat i na xLive, jestli máš iX LT, tak se klidně připoj, jestli starší, tak bych to neriskoval. K tomu připojení HDD - http://console-forum.net/showthread.php?t=87320 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 no právě že mám iX 1.6...takže si je stáhnu z toho příspevku co jsem psal a zkusím to...a jinak žádná jiná možnost není???když to nepůjde tak se nebudu moc dívat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Žádnou jinou možnost neznám, na filmy se budeš moct koukat ve formátu WMV i bez kodeků ... http://console-forum.net/showthread.php?t=88364 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.