Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

prosím pomoct... bojím se, že dostanu ban na xbox live a tak se chci zeptat... slyšel jsem, že existuje pár serverů, kam se zaregistrujete, připojíte xbox přes ethernet k PC a hrajete jako na live... chtěl jsem se zeptat, jak tuto možnost zprovozním a také, co k tomu potřebuji a pokud musím vytvořit síť s Xboxem, tak jak na to... děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
prosím pomoct... bojím se, že dostanu ban na xbox live a tak se chci zeptat... slyšel jsem, že existuje pár serverů, kam se zaregistrujete, připojíte xbox přes ethernet k PC a hrajete jako na live... chtěl jsem se zeptat, jak tuto možnost zprovozním a také, co k tomu potřebuji a pokud musím vytvořit síť s Xboxem, tak jak na to... děkuji

Dyt sis na to založil i topic :roll: odpověd máš tam - odkaz na návod, jak to zprovoznit, co chceš víc?

Odkaz ke komentáři

• 0

To je sice hezký ale níže se píše že se to na samsung dá použít jen klinout misto benq unlock sammy unlock. Já se ptal pro jistotu.

Castecne jsem i reagoval na topic' date=' kde pises, ze ti to nefunguje[/quote']

Já nikde nepsal že mi to nejde, já to ještě nezkoušel :-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Nice ... dva lidi za jeden den se stejnym problemem - flash samsungu http://console-forum.net/showthread.php?t=89563. Promin splet jsem si te s nim, podlr toho navodu to muzes zkusit, ale ten iX je uz starej - hod si tam novejsi 1.61. Kdyz ti to nepujde, zkus flash podle navodu, co jsem postoval tam :) jeste jesnou promin, uz v tech nickach nemam prehled.

Odkaz ke komentáři

• 0

Rozbalil jsem novy xbox z krabice, mam vse zapojene a chci ho pustit podle navodu kde mi pisou: "Zapnutí - stisknete a po dobu 3 az 5 sekund pridrzte tlacitko pruvodce Xbox na bezdratovem ovladaci. Ovladac i konzole se zapnou"

Ovladac se zapne, konzole ne.... ovladac blika zelene ale konzole nic.....kdyz ji zapnu rucne zapne se, ale ovladacem nic nejde udelat.....

Co s tim? :-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Musí se spárovat ... nahod Xko i ovladač, na Xboxu zmáčkni to malý tlačítko ve tvaru kolečka pod slotem na Memory Unit a na ovladači zmáčkni malý tlačítko vedle vstupu na napájení (takový malý kolečko, je navrchu ovladače)

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím, koupil jsem si novej full hd monitor je to tento http://www.alza.cz/iiyama-e2407hdsd-cerny-d144543.htm , tak ho pekne s nadsenim zapojim VGA kabelem (original microsoft) a kdyz v xku nastavim full hd (1920x1080) tak se mi to nezobrazi cely, na vysku vidim vse, ale na sirku vidim sotva pulku obrazu z xka, je to jakoze na sirku hodne roztazeny a na monitoru vidim jenom pulku sirky obrazu, kdyz nastavim jakykoliv mensi rozliseni tak je to pekne pres celou obrazovku, jenom pri full hd se to takhle blbe zobrazi. Na monitoru jde klasicky posouvat obraz jako na kazdym monitoru, ale jde posunout jenom asi centimetr. Fakt mam jako nervy, predtim jsem mel jinej full hd monitor a normalne to slo. Ted si koupim novej a takhle se to sere, nechci mit mensi rozliseni, koupil jsem si fullHD abych mel fullHD. Bohuzel nemuzu zkusit pripojit treba pres hdmi, protoze to monitor nema. Zkousel jsem googlovat a nic jsem nenasel. Myslíte, že si prostě xko nerozumi s timto monitorem? Prosím poradte cim by to mohlo byt. Sorry, ze to pisu tak dlouze, chtel jsem vas poradne zasvetit do situace :) Děkuji :)

Odkaz ke komentáři

• 0

No ten obrazovy format neni pristupny, kdyz je to pripojeny pres VGA....nastavuje se to akorat u klasickyho kompozitniho kabelu, takze u VGA to nejspis nehraje roli.

Tak ale zkusim to pripojit pres ten digital jak si psal, objednal jsem si tenhle kabel http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-hdmi-dvi-hama-2-m-dual-link-gold-d79525.htm

Je to kvalitni kabel, tak by mel i obraz vypadat lepe. Diky za radu :)

Odkaz ke komentáři

• 0
No ten obrazovy format neni pristupny, kdyz je to pripojeny pres VGA....nastavuje se to akorat u klasickyho kompozitniho kabelu, takze u VGA to nejspis nehraje roli.

Tak ale zkusim to pripojit pres ten digital jak si psal, objednal jsem si tenhle kabel http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-hdmi-dvi-hama-2-m-dual-link-gold-d79525.htm

Je to kvalitni kabel, tak by mel i obraz vypadat lepe. Diky za radu :)

Kabel aj za 300-400 Czk mas to iste...rozdiel vobec nezbadas. Ale ak mas viac penazi a nevies kde ich minut, tak si kup aj za 1000 Czk :D http://www.wisoft.sk/index.php?page=info&item=1989&-silver-hdmi-dvi-cable-1-5m

Odkaz ke komentáři

• 0

potřeboval bych poradit s hláškou 51-COODF236...našel jsem tady o tom že to jsou kodeky a tady http://console-forum.net/showthread.php?t=27134&p=446427#post446427 je něco jak je nahrát na HDD...jenže tu koncovku na připojeí disku nemám takže bych ho musel rozebrat...ale ještě předtím se chci zeptat jestli to tak opravdu jde abych to nedělal zbytečně???a jinak se to dá stáhnout z Xbox Live???ale když mám flash tak bych asi dostal ban...takže je ještě jiný způsob???

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu