xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 tak jsem to tak podle toho návodu nahrál a stejně to hází tu stejnou chybu:cry:...tak já myslel že se budu moc dívat na filmy co mám a ono prd...ted si je můžu maximálně tak převádět... ještě bych měl otázku ohledně her...když mám již zmíněný iX 1.6 tak musím používat ten aktivační disk že jo???a hry musím taky patchovat a nebo je stačí jen vypálit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Papls Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Cau když tohle vypalim bude to fungovat ?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janko580 Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 ne nebude bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Cau když tohle vypalim bude to fungovat ?? dik O jakou hru se jedná? Dobrý by bylo, kdyby na tom screenu byl i hořejšek, možná by se to dalo fixnout :) tak jsem to tak podle toho návodu nahrál a stejně to hází tu stejnou chybu:cry:...tak já myslel že se budu moc dívat na filmy co mám a ono prd...ted si je můžu maximálně tak převádět...ještě bych měl otázku ohledně her...když mám již zmíněný iX 1.6 tak musím používat ten aktivační disk že jo???a hry musím taky patchovat a nebo je stačí jen vypálit??? Jestli máš 1.6, tak hry s wave 4/5/6 bud patchuj na wave 3 a nepoužívej ActiveISO a nebo nepatchuj a používej Active ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Papls Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 O jakou hru se jedná? Dobrý by bylo' date=' kdyby na tom screenu byl i hořejšek, možná by se to dalo fixnout :) [/quote'] Tady je hořejšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Jop, tak to je v pohodě, mělo by to fungovat i bez toho fixu. Stáhni tohle, rozbal, zapni abgx, zmáčkni ctrl+f, potvrd - otevře se ti složka, kam nakopíruješ soubor Video_1914211B.iso, potom v abgx skoč do záložky rebuliding a nastav autofix na level 3, potom klikni na Launch a mělo by to být OK. Budeš to patchovat? Jakej máš iXtreme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Papls Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Jop' date=' tak to je v pohodě, mělo by to fungovat i bez toho fixu. Stáhni tohle, rozbal, zapni abgx, zmáčkni ctrl+f, potvrd - otevře se ti složka, kam nakopíruješ soubor Video_1914211B.iso, potom v abgx skoč do záložky rebuliding a nastav autofix na level 3, potom klikni na Launch a mělo by to být OK. Budeš to patchovat? Jakej máš iXtreme? Budu patchovat na Wawe 2 hele zapnu abgx dam ctrl+f a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Tak to ani nemusíš fixovat, rovnou to patchni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Papls Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Tak to ani nemusíš fixovat' date=' rovnou to patchni ...[/quote']takže: Stáhni tohle, rozbal, zapni abgx, zmáčkni ctrl+f, potvrd - otevře se ti složka ..... tohle nemusim vubec dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Ne, nemusíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Papls Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Lidi nevite co mam dělat :D Stahl sem tady Borderlands zkontroloval přes abgx všechno bylo v pohodě, vypálil rychlostí 1 ale hra se mi seká :( Může bejt nějak poškozený ISO ? (vypaloval sem to 2x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Zdar lidi myslíte ze má cenu vypalovat hru kdyz mi zobrazilo abgx toto http://www.imager.cz/obrazek/39039/722/xbox-png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Lidi nevite co mam dělat :D Stahl sem tady Borderlands zkontroloval přes abgx všechno bylo v pohodě, vypálil rychlostí 1 ale hra se mi seká :( Může bejt nějak poškozený ISO ? (vypaloval sem to 2x) Jak se seká? Jako, že se hodně sníží FPS? Možná to může být nekvalitním DVDčkem ... dělá ti to i u jinejch her? Zdar lidi myslíte ze má cenu vypalovat hru kdyz mi zobrazilo abgx totohttp://www.imager.cz/obrazek/39039/722/xbox-png Jop, to by mělo normálně fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamiq Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 PRotože sem stahoval nhl 2010 a pokazdý mi to hazí chybnej part 1 a uz sem to stahnul ze 2 serverů a pokazdý znova a znova a 7zip mi to rozbalil s chybou ale aspon to rozbalil takze myslíš ze to bude frčet? BTW CRC hry je oK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Jestli chceš mít jistotu, tak to fixni jako jsem radil o stránku zpět, akorát použij jinou wave ... Stáhni tohle http://filesdl.com/abgx/Video_0E58FB9D.rar, rozbal to, nahod abgx a zmáčkni ctrl+f, potom ro potvrd a měla by se ti zobrazit složka - tam nakopíruj soubor Video_0E58FB9D.iso, pak klikni na launch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spajdy Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Jak se seká? Jako' date=' že se hodně sníží FPS? Možná to může být nekvalitním DVDčkem ... dělá ti to i u jinejch her? [/quote'] No chvíly to jde v pohodě a pak se to třeba na 10 vteřin sekne někdy i víc. DVD mam verbatim, dělá se to akorá u toho Border. ted sem vypaloval jiny hry a ty dou v pohodě. (píšu z profilu kámoše) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 ještě bych měl dotaz...zakládal jsem si na to topic ale nikdo mi tam neodpověděl...tak to zkusím tady...mám PS2 a k němu taneční podložku a zajímalo by mě když si seženu redukci z PS2 konektoru na USB tak jestli mi ta podložka půjde i na XBOX 360 a nebo jestli ji musím prodat a koupit novou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 No chvíly to jde v pohodě a pak se to třeba na 10 vteřin sekne někdy i víc. DVD mam verbatim, dělá se to akorá u toho Border. ted sem vypaloval jiny hry a ty dou v pohodě.(píšu z profilu kámoše) Nevim čim by to mohlo bejt ... zkontroluj to vypálený DVDčko přes abgx, taky to můžeš zkusit sosnout z jinýho zdroje ... Btw. Kámoš bydlí asi někde blízko, že máte i stejnou IP adresu :D ještě bych měl dotaz...zakládal jsem si na to topic ale nikdo mi tam neodpověděl...tak to zkusím tady...mám PS2 a k němu taneční podložku a zajímalo by mě když si seženu redukci z PS2 konektoru na USB tak jestli mi ta podložka půjde i na XBOX 360 a nebo jestli ji musím prodat a koupit novou??? Dost pochybuju, že bude s X360kou spolupracovat, mrkni na nějakej popis, jestli je to tam napsaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zdravim, prosim vas, jak vypalim originální hru (konkretne GH:Metallica) na dvd+r DL na xbox ? zkousel sem to v neru ale tam se mi obraz DVD do PC udela asi za pul minuty a pak to stejne hodi chybu, a treba DVDShrink to ani neotevre...pujde to vubec? pokud ano tak v jakym programu? predem dik ;) edit: srry uz sem tady (konecne) nasel topic s odpovedi na moji otazku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wellkey Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Jak Vyzrát na síť ??? V síti pomocí WiFi routeru mám zapojené: 1x Xbox 360 (WiFi) 2x PC (WiFi - OS Win 7) 1x PC (kabel - Win XP) Počítače připojené do sítě pomocí WiFi jsou zjistitelné Xboxem a nazdílená média (film, hudba, obrázky) lze bez potíží v xboxu přehrávat. Rád bych ale použil PC připojené kabelem ( hlavně kvůli rychlosti ) a nedaří se mi... poradí někdo nastavení jak na to ? Díky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Duben 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2010 Ahoj prosim vas kde se daj stahnou opravné upadi na hry v nějakym topicu se o tom bavyli ale ja ho nemužu najít moc dik Edit : Už sem to našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Zdar. Téma pro blby fine :D Nevíte jestli Project NATAL bude půjde pro hráče s BANem?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Myslis, ze to niekto bude vediet, ked este Natal nema nik? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 ahoj xbox360 mám teprve 1den :) a mám dotaz.. : co to je to G? na DB vpravo nahore mam nick a pod ním číslo a G.tak já se ptám co je to to g a k čemu tu viužiji.. děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 G=game score. Vypovídá o tom, kolik jsi získal bodů za achievementy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.