Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

xDante1986

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

tak jsem to tak podle toho návodu nahrál a stejně to hází tu stejnou chybu:cry:...tak já myslel že se budu moc dívat na filmy co mám a ono prd...ted si je můžu maximálně tak převádět...

ještě bych měl otázku ohledně her...když mám již zmíněný iX 1.6 tak musím používat ten aktivační disk že jo???a hry musím taky patchovat a nebo je stačí jen vypálit???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Cau když tohle vypalim bude to fungovat ?? dik

aaaaaaaaaaae.th.jpg

O jakou hru se jedná? Dobrý by bylo, kdyby na tom screenu byl i hořejšek, možná by se to dalo fixnout :)

tak jsem to tak podle toho návodu nahrál a stejně to hází tu stejnou chybu:cry:...tak já myslel že se budu moc dívat na filmy co mám a ono prd...ted si je můžu maximálně tak převádět...

ještě bych měl otázku ohledně her...když mám již zmíněný iX 1.6 tak musím používat ten aktivační disk že jo???a hry musím taky patchovat a nebo je stačí jen vypálit???

Jestli máš 1.6, tak hry s wave 4/5/6 bud patchuj na wave 3 a nepoužívej ActiveISO a nebo nepatchuj a používej Active ISO.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jop, tak to je v pohodě, mělo by to fungovat i bez toho fixu. Stáhni tohle, rozbal, zapni abgx, zmáčkni ctrl+f, potvrd - otevře se ti složka, kam nakopíruješ soubor Video_1914211B.iso, potom v abgx skoč do záložky rebuliding a nastav autofix na level 3, potom klikni na Launch a mělo by to být OK. Budeš to patchovat? Jakej máš iXtreme?

Odkaz ke komentáři

• 0
Jop' date=' tak to je v pohodě, mělo by to fungovat i bez toho fixu. Stáhni tohle, rozbal, zapni abgx, zmáčkni ctrl+f, potvrd - otevře se ti složka, kam nakopíruješ soubor Video_1914211B.iso, potom v abgx skoč do záložky rebuliding a nastav autofix na level 3, potom klikni na Launch a mělo by to být OK. Budeš to patchovat? Jakej máš iXtreme?

Budu patchovat na Wawe 2

hele zapnu abgx dam ctrl+f a nic.

Odkaz ke komentáři

• 0
Lidi nevite co mam dělat :D Stahl sem tady Borderlands zkontroloval přes abgx všechno bylo v pohodě, vypálil rychlostí 1 ale hra se mi seká :( Může bejt nějak poškozený ISO ?

(vypaloval sem to 2x)

Jak se seká? Jako, že se hodně sníží FPS?

Možná to může být nekvalitním DVDčkem ... dělá ti to i u jinejch her?

Zdar lidi myslíte ze má cenu vypalovat hru kdyz mi zobrazilo abgx toto

http://www.imager.cz/obrazek/39039/722/xbox-png

Jop, to by mělo normálně fungovat

Odkaz ke komentáři

• 0

Jestli chceš mít jistotu, tak to fixni jako jsem radil o stránku zpět, akorát použij jinou wave ...

Stáhni tohle http://filesdl.com/abgx/Video_0E58FB9D.rar, rozbal to, nahod abgx a zmáčkni ctrl+f, potom ro potvrd a měla by se ti zobrazit složka - tam nakopíruj soubor Video_0E58FB9D.iso, pak klikni na launch.

Odkaz ke komentáři

• 0
Jak se seká? Jako' date=' že se hodně sníží FPS?

Možná to může být nekvalitním DVDčkem ... dělá ti to i u jinejch her?

[/quote']

No chvíly to jde v pohodě a pak se to třeba na 10 vteřin sekne někdy i víc. DVD mam verbatim, dělá se to akorá u toho Border. ted sem vypaloval jiny hry a ty dou v pohodě.

(píšu z profilu kámoše)

Odkaz ke komentáři

• 0

ještě bych měl dotaz...zakládal jsem si na to topic ale nikdo mi tam neodpověděl...tak to zkusím tady...mám PS2 a k němu taneční podložku a zajímalo by mě když si seženu redukci z PS2 konektoru na USB tak jestli mi ta podložka půjde i na XBOX 360 a nebo jestli ji musím prodat a koupit novou???

Odkaz ke komentáři

• 0
No chvíly to jde v pohodě a pak se to třeba na 10 vteřin sekne někdy i víc. DVD mam verbatim, dělá se to akorá u toho Border. ted sem vypaloval jiny hry a ty dou v pohodě.

(píšu z profilu kámoše)

Nevim čim by to mohlo bejt ... zkontroluj to vypálený DVDčko přes abgx, taky to můžeš zkusit sosnout z jinýho zdroje ...

Btw. Kámoš bydlí asi někde blízko, že máte i stejnou IP adresu :D

ještě bych měl dotaz...zakládal jsem si na to topic ale nikdo mi tam neodpověděl...tak to zkusím tady...mám PS2 a k němu taneční podložku a zajímalo by mě když si seženu redukci z PS2 konektoru na USB tak jestli mi ta podložka půjde i na XBOX 360 a nebo jestli ji musím prodat a koupit novou???

Dost pochybuju, že bude s X360kou spolupracovat, mrkni na nějakej popis, jestli je to tam napsaný

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim,

prosim vas, jak vypalim originální hru (konkretne GH:Metallica) na dvd+r DL na xbox ? zkousel sem to v neru ale tam se mi obraz DVD do PC udela asi za pul minuty a pak to stejne hodi chybu, a treba DVDShrink to ani neotevre...pujde to vubec? pokud ano tak v jakym programu? predem dik ;)

edit: srry uz sem tady (konecne) nasel topic s odpovedi na moji otazku ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak Vyzrát na síť ???

V síti pomocí WiFi routeru mám zapojené:

1x Xbox 360 (WiFi)

2x PC (WiFi - OS Win 7)

1x PC (kabel - Win XP)

Počítače připojené do sítě pomocí WiFi jsou zjistitelné Xboxem a nazdílená média (film, hudba, obrázky) lze bez potíží v xboxu přehrávat. Rád bych ale použil PC připojené kabelem ( hlavně kvůli rychlosti ) a nedaří se mi... poradí někdo nastavení jak na to ? Díky moc za rady.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu