xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Nevyužiješ to k ničemu . G body dostáváš za to , že něco odehraješ - čím lépe hraješ , tím více G bodů za hru dostáváš . Potom akorát můžeš machrovat , jak jseš dobrej . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 čau mám dotaz mam flashku upravenou pro xbox a ukladam tam atd...ael chci se zeptat muzu na ni nejak vlozit demo?pres pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=90335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Jo, dá se přes tenhle program http://console-forum.net/showthread.php?t=90335 Adresáře dema by mely mít strukturu X:\CONTENT\0000000000000000\-------\00080000, kdy ------- je u každýho dema jiný ... zaleží o jaký demo ti jde :). Pochopíš to, až nějaký demo stáhneš :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 jestli to chapu dobre tak jen pre ten program otevru flashku a soupnu tam prez nej tu slozku content? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Jop, jestli jsi to stáhnul rovnou s takovou strukturou, tak se s tim nezabejvej a složku Content šoupni na kořen flashky :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 a jeste jeden dotaz jen pro moji zvedavost :D jakto ze to musi byt pres ten program?proc to nejde normalne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Protože Xko si flashku naformatuje na FATX, se kterym Windows nepracuje, takže musíš přes tenhle program ... je to podobný jako klasickej Xport pro X360 HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 a jeste jeden dotaz bych mnel.. kdys propojim pc z xkem prez lan kabel muzu se v pc hrabat na hdd ktere je na xku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ne, to nejde. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 a jeste jeden dotaz bych mnel..kdys propojim pc z xkem prez lan kabel muzu se v pc hrabat na hdd ktere je na xku? Všechny možnosti jsou tady http://console-forum.net/showthread.php?t=87320, jinak to nejde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Ahoj hledam pomoc někoho kdo chodí na Xbox Live a ma flasku a umí zachazet s USB Xtaf Xplorer chci zjistit kam se uklada upade/patche her na flashce napadlo mně jak to zjisti. (jestli to vubec de) Tak chtělo by to vytahnout HDD a dat do xka jen flasku a naformatovat ji pak vytvořit novej profil s xbox live a stahnout nějaky upade hry a pak se podívat kam se to na flashce uložilo. Vím že je to nadlouho rad bych to udělal sam ale nemužu mam flash 1.6 a nerad bych dostal Ban ale kdyby se někdo našel pomohl by dost lidem a byl bych moc vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 ahoj mám ještě dotaz ohledně gold učtu na live :) mám kartu gold(1mnesic) a když zadám ten kod tak se mi odemkne live pripojim se a kdys se odpojím pozastavíse to? nebo to jede proste ten mnesic od zadani kodu?(jede to jako odpočet jen po dobu pripojení nebo od zadaní kodu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Od zadání kodu to je v kuse měsíc bez přestávky :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PitBull1468623759 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Ne jede to od zadaní kodu prostě 30 dní :) at hraješ nebo ne Edit : byl si rychlejší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kozopes Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Zdravim, hele lidi chtel sem se zeptat kde si objednam gold ucet poslete mi tu webovku nebo kde to je prosim nemuzu to nikde najit diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Na alze nebo i tady na foru, jsem tu z iTouche, takze se budes muset naucit hledat. // http://www.alza.cz/doplnky-elektronika/herni-konzole/xbox-360/hardware/xbox-live/28850330.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kovaraf85 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Pojede to ten měsíc od zadání ať už jsi připojen nebo ne.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 de neak udelat screeen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Zalezi kde, nektery hry to umoznujou. Jinak pres EasyCap nebo DVD recorder. // Nevim, jak chces stahovat hardware :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Zalezi kde' date=' nektery hry to umoznujou. Jinak pres EasyCap nebo DVD recorder.[/quote'] nemáš link ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mattas Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 jednoznacne urobit update cez USB...a mozno este predtym zmazat chyby v dashboarde - drzat male tlacidlo a zapnut konzolu, stale drzat male tlacidlo az kym konzola nenabehne. mám špatně nahranej Dashboard zkoušel jsem to, ale nic se nestalo .... konzole normálně naběhla, nic se nesmazalo a up-date to stále odmítá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 nemáš link ke stažení? Je to hardware, oboje :) http://www.tygriceny.cz/obchod/easycap-usb-20-audiovideo-capturesurveillance-dongle mám špatně nahranej Dashboard zkoušel jsem to, ale nic se nestalo .... konzole normálně naběhla, nic se nesmazalo a up-date to stále odmítá... Přiznám se, že ted uplně nejsem v obrazu v čem máš problém, na posledních 4 stránkách to neni ... Ale, jestli chceš udělat update, naformátuj flashdisk na FAT32, stáhni tohle, rozbal, složku $SystemUpdate_9199 přejmenuj na $SystemUpdate a nakopíruj na kořen karty, potom flashku píchni do zadního USB a restartuj konzoli. Musí to jít :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 de neak niinstalovat na hdd hra kterou mám na dvd? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Duben 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2010 Ano, dáš jí do mechaniky, najedeš na ní, jako kdybys ji chtěl spustit, ale zmáčkneš Y a dáš install to harddrive. Hra se nainstaluje na HDD, ale DVD budeš potřebovat pořád, jinak se hra nespustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.