Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Projekt: Podej Ruku blbovi

Otázka

• Odpovědi 5k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj hledam pomoc někoho kdo chodí na Xbox Live a ma flasku a umí zachazet s USB Xtaf Xplorer chci zjistit kam se uklada upade/patche her na flashce napadlo mně jak to zjisti. (jestli to vubec de)

Tak chtělo by to vytahnout HDD a dat do xka jen flasku a naformatovat ji pak vytvořit novej profil s xbox live a stahnout nějaky upade hry a pak se podívat kam se to na flashce uložilo.

Vím že je to nadlouho rad bych to udělal sam ale nemužu mam flash 1.6 a nerad bych dostal Ban ale kdyby se někdo našel pomohl by dost lidem a byl bych moc vděčnej

• 0
Odesláno
nemáš link ke stažení?

Je to hardware, oboje :) http://www.tygriceny.cz/obchod/easycap-usb-20-audiovideo-capturesurveillance-dongle

mám špatně nahranej Dashboard zkoušel jsem to, ale nic se nestalo .... konzole normálně naběhla, nic se nesmazalo a up-date to stále odmítá...

Přiznám se, že ted uplně nejsem v obrazu v čem máš problém, na posledních 4 stránkách to neni ...

Ale, jestli chceš udělat update, naformátuj flashdisk na FAT32, stáhni tohle, rozbal, složku $SystemUpdate_9199 přejmenuj na $SystemUpdate a nakopíruj na kořen karty, potom flashku píchni do zadního USB a restartuj konzoli. Musí to jít :).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu