xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 jak je to s xboxem a xvid/mkv a mp3? bere je m$ jako ciste piratske formaty a nepodporuje je? vsechno je treba prevest na wmv a wma? jeste ano, to teda xbox jako multimedialni zarizeni brat nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ban se vztahuje jen na konzoli , takže HDD můžeš používat bez problémů .A když máš nejnovější update dashboardu ( 9199 ) tak jdou instalovat hry i na konzoli , která má ban . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 jak je to s xboxem a xvid/mkv a mp3? bere je m$ jako ciste piratske formaty a nepodporuje je? vsechno je treba prevest na wmv a wma? jeste ano, to teda xbox jako multimedialni zarizeni brat nejde. Stačí si z xboxlive stáhnout kodeky a jede všechno. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 jak je to s xboxem a xvid/mkv a mp3? bere je m$ jako ciste piratske formaty a nepodporuje je? vsechno je treba prevest na wmv a wma? jeste ano, to teda xbox jako multimedialni zarizeni brat nejde. MP3 jde přehrávat normálně . Na .avi se někomu kodeky nainstalovat podařilo , ale většině ne . Ptal jsem se na to na podpoře MS , ale odepsali mi , že to nelze - je podporován jen formát wmv . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BrzdaCZ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ban se vztahuje jen na konzoli , takže HDD můžeš používat bez problémů .A když máš nejnovější update dashboardu ( 9199 ) tak jdou instalovat hry i na konzoli , která má ban . A co kdybych koupil HDD a byla na něm stažená pirátská hra (že abych ji odstranil, musel bych si dát HDD do Xka)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 R4don Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 kodeky jsou zdarma nebo placene.. ani na ps3 mkv primo nejde, takze bych s tim nemel problem.. rozhoduju se mezi x360 a ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Kdyz sem byl napsoled v listopadu minulyho roku online, ceka na me ban nebo jeste nebyla ta vlna ?? ted mam flash LT a nwm jestli mám jít na live nebo ne.... Hrál jsem patchovaný hry, ale neměl jsem gold. Měl jsem jenom silver... Můžeš zkusit tohle, já myslim, že riziko banu tam je. Banuje se ve vlnách, Xko můžou mít zaznamenaný už několik měsícu před posledním připojením. A co kdybych koupil HDD a byla na něm stažená pirátská hra (že abych ji odstranil, musel bych si dát HDD do Xka)? Pro by na něm byla stažená hra? Normální Xko s klasickym flashem bere jen hry vypálený hry, pokud si je uložíš na HDD, nespustíš je. A pokud bude na HDD hra nainstalovaná z mechaniky, je jedno jestli je DVDčko vypálený nebo origo. kodeky jsou zdarma nebo placene.. ani na ps3 mkv primo nejde, takze bych s tim nemel problem.. rozhoduju se mezi x360 a ps3 Kodeky jsou zdarma ke stažení na live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ano, o tom ten návod je. Ban nemáš a podle toho výpisu zjistíš jestli tam na tebe čeká nebo ne. Jinak, 1k za HDD platit nemusíš ... stačí update NXE na 9199 a možnost instalovat hry na HDD se ti vrátí zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 V tom případě jen přijdeš o možnost být na live ... jestli se necheš zabejvat s tim tutem, tak se připoj ... je to tvoje rohodnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BrzdaCZ Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 jinak co si myslite o tomhle? (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.30827) Tady na foru sem nasel 120 GB HDD okolo 1000-1400. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Na DX jsou vždycky nižší ceny a často o hodně, určitě se to vyplatí. V ČR seženeš nový 250 GB HDD okolo 2000,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sparh4wk Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 A opet dalsi dotaz... planuju si koupit nejake points na live, ale nejak nevim, jak s jistotou poznam, jestli mam UK ci US ucet... diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 migča Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 caute chtěl bych si pořídit xko a chtěl bych se na něco zeptat. plánuju verzi Arcade s Jasper revizí. Dneska jsem si byl u kámoše odzkoušet Elite verzi a zkoušeli jsme dvd s demama co jsem stahoval a vypálené dvd s filmem. Bohužel filmy nejdou spustit stejne tak jako dema. Je to tím že to není flashlé ? Šlo by po fleši normálně spouštět dema z vypáleného disku i filmy ( např. avi ? chtěl bych xko použít místo DVD přehrávače) . A ještě bych se chtěl zeptat. Když si Xko flešnu budu moct hrát vypálené i originální hry že ano ? :D Někde jsem totiž četl ( jeslti to nebylo tady :) že pak originálky nepudou. Díky moc za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Filmy jsi asi nespustil proto , že byly ve formátu .avi . Na to musíš mít stažené kodeky,ale každému to nefunguje . Dema jsi asi nespustil správným způsobem - musíš přes GAME LIBRARY .Jdou spustit i když xko není flashlé . Na flashlém xku samozřejmě jdou hrát originálky i pálenky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CyberLOL Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Pls jak mám smazat účet na X live ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Pls jak mám smazat účet na X live ?? v databazi microsoftu zustava ucet porad ten nesmazes... muzes ho odstrnit jen z hdd na svem xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 migča Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 ještě byc hse chtěl zeptat. kdybych hrál první na xku jen originálky a třeba skusil i live a pak si nechal flashnout xko ale uz kabel odpojil od netu a na live bych nechodil bylo by vse ok ne ? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 ještě byc hse chtěl zeptat. kdybych hrál první na xku jen originálky a třeba skusil i live a pak si nechal flashnout xko ale uz kabel odpojil od netu a na live bych nechodil bylo by vse ok ne ? ) ano vse by bylo naprosto zajistené :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seetal Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Když si připojím např 320GB HDD k xku pres USB, kolik GB muzu vyuzit z hardisku a kolik si muzu udelat jednotek (rozkouskovat HDD :D) ?? A to je dobra otazka, to by me taky zajimalo jestli jde a popr. jaky hdd pripojit k boxu 1T by mi stacil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2010 Pokud se nepletu, tak velikost jednotky přes USB je omezena na 16 GB, připojit se dají maximálně dvě, tzn. 32 GB celkem. Na savy a DLC (pokud to jde, nevím přesně) to stačí, na instalování her moc ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stejcek Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Ahoj lidi, mám takovej problém s mým skoro novým xboxem 360 elite je asi 2 měsíce starý.(jasper) Prostě hraju si,vypnu xko, odejdu, treba za hodku prijdu,zapnu xKo a červený diody,vypojim xKO ,počkan cca 30 min a rozbehne se fpohodě.Nebo mi to furt hazí červený diody když ho přemístim nebo kdyz jsem do nej jednou za behu zapojil externi HDD .Uz mně to začíná srát tak jestli někdo nevíte čím toje...!!! Btw: je polozeny na zemi a všude kolem je prostor...A ještě jedna otazka:Jaká je asi nejlepší poloha pro xBOX na Stojaka nebo ležící.???ˇ(zdroj mi furt svítí oranžove i kdyz obehnu vsechny zasuvky v dome) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Lepší je, když Xko stojí, líp nasává studenej vzduch. Jaký didody ti to ukazuje? Neodpovídej červený ... jde mi o počet a místo (1, 2, 3, 4). Nejlepší by bylo to hodit na reklamaci, budeš mít po starostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stejcek Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Tří jedna nahoře na levo a dvě dole (kdyz stojí) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2010 Jestli je to jako na obrázku od Nanakiho, tak je to RROD, to znamená mrtvý spoje na desce způsobený přehříváním ... někdy se to dá na chvilku do kupy, ale nemá smysl to nějak řešit. Hod to na reklamačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.