xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 redbin Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 1. Přehrává xbox 360 DVD filmy? 2. Musím při nákupu řešit ještě typ DVD-ROMky? 3. Musím řešit revize než stáhnu hru? 4. Musím nějak řešit hry stažené např. z warfora nebo je jen vypálím a hraju? 5. Musím hry instalovat na HDD xboxu (flash), nebo lze hrát z DVD-RW? 6. Lze nahrávat filmy, které běží v televizi na HDD xboxu? 7. Půjde Kinect připojit i ke starším xboxům, nebo musím vlastnit ten nový se speciálním konektorem? 8. Pokud chci hrát jen offline, bude mě to nějak omezovat v pouhém hraní her? jsou nutné aktualizace dashboardu pro hraní her? děkuji za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Na jakém rozlišení hraješ?Protože xbox nepodporuje 1600x900.. 3.) Záleží na rozlišením a na tom' date=' jestli hodláš hrát nějak častějc splitscreen třeba s kámošem. Sam mam ted 20" [url']http://www.alza.cz/asus-vh203d-d137010.htm[/url], pro singl bohatě stačí, split se taky dal, ale už to nebylo ono :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Když si koupím nový xbox lze u nich opět znovu nahrát zpět oficiální firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Když si koupím nový xbox lze u nich opět znovu nahrát zpět oficiální firmware? Aky novy? Myslis X360S, co teraz zacal predaj? Az to hackeri hacknu (ak vobec), tak az potom sa tu na to spytaj. To redbin: 1.ano 2.daju sa vsetky flashnut, samozrejme okrem X360S 3.revizia nema nic spolocne s hrami 4.hry stiahnes hocikde, na europske konzoly PAL, resp. NTSC/RF (Region Free) 5.nemusis instalovat, ale doporucujem...hrat mozes aj z mechaniky 6.nie 7.vraj pojde...bude napajany externe 8.v offline hras kampane, resp. na splitscreen s kamosmi, resp. cez System link...aktualizacia dashboardu je jednoducha zalezitost, nevychadzaju nove kazdy mesiac :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 redbin Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 děkuji moc za informace, tak já jdu objednávat :) http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=672 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 trezzor nemyslel jsem slimko (ještě se ani neprodává) ale teď co se dají koupit arcade atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 trezzor nemyslel jsem slimko (ještě se ani neprodává) ale teď co se dají koupit arcade atd. Asi spis....predava sa uz par dni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Asi spis....predava sa uz par dni :D :) jakobych nic neřek, a jak to teda je u těch ostatních xboxů, jde u nich znova nahrát ofik firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 ano , jde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Zdravím, nevíte jestli jde oficiální XBOX 360 ovladač použít na PC? Vím, že si mohu koupit spešl na PC, ale rád bych tím i ušetřil peníze a použil na PC ten se kterým hraju na XBOXu, dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Ano jde, ale potřebuješ přijmač k PC, pokud máš bezdráták. Pokud drátak, stačí připojit a eventuelně doinstalovat ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Pokud vím, tak to funguje přes bluetooth ne? Mám bezdráťák... A ovladače najdu kde? A nerozhodí mi to náhodou synchronizaci s Xboxem? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Ne, přes bluetooth to nejede :) ... ovladače seženeš na stránkách MS, stačí trošku pogooglit. Synchronizaci s X360 ti to nerozhodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MartanCJ Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2010 Už sem si to vygůglil dík, 700 stovek je teda dost :-) To už se vyplatí koupit samostatně ten gamepad pro počítače... A přes co vůbec jede ten ovladač... Když to není bluetooth tak přes wifi? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 redbin Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Zdravím, může mi někdo prosím odpovědět ještě na tyto stupidní otázky? 1. Mám flash xbox LT 1.1, dočetl jsem se, že tím pádem jsem za vodou :) Znamená to, že se můžu s xboxem připojit na xlive a stáhnout aktualizaci dashboardu, kodeky na divx apod. a nemusím se bát banu? jinak hrát budu offline. 2. Znamená to, že nemusím řešit wave hry? Jenom stáhnu PAL, Free region hru, vypálím a hraju? Nebo kdy musím používat dvd s active iso? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 1. Ano zatím se bát nemusíš a můžeš i v klidu hrát po LIVE ,ale později bany budou ... 2. Přesně tak , Active iso není potřeba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Tak jednoznačné to není. LT zatím neprošel žádnou ban wave, takže jeho bezpečnost je zatím nepotvrzená. Odstranily se v něm všechny věci, podle kterých MS poznal flash v minulé vlně (tedy aspoň teoreticky), ale nikdo neříká, že nemůže přijít na něco nového. Minimálně bych počkal na další BW, a podle, jak dopadne, se uvidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xcvrkx Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 ahoj, jsem v téhle branži úplně nový xbox mám od včera tu nejnovější verzi "Slim" a chci se zeptat když si hru nainstaluju na HDD a vindam DVD z konzole a chci ji spustit tak mi to napise Please insert disk tak nevím co dělám špatně nebo co mám dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KlaunCZ Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 xcvrkx: dvd tam musíš mít vždycky i tak.. ověří se a pak už hra jede z hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xcvrkx Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 takže si origo hru musim nechat abych mohl hrát,já sem si právě myslel že ji nainstaluji a apk vyměnim tu hru třebas za jinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KlaunCZ Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 xcvrkx: přesně tak, musíš si ji nechat dokud ji chceš hrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 ahoj,jsem v téhle branži úplně nový xbox mám od včera tu nejnovější verzi "Slim" a chci se zeptat když si hru nainstaluju na HDD a vindam DVD z konzole a chci ji spustit tak mi to napise Please insert disk tak nevím co dělám špatně nebo co mám dělat "delas to spatne" tym, ze si vybral DVD z mechaniky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 redbin Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Zdravím, může mi někdo prosím poradit jak vypnout vibrace u druhého ovladače? Na ovladači co je na "channelu 1" vypnu vibrace klasicky pres Preferences / vibration, ale ovladač připojený na channel 2 má tuto volbu neaktivní. Co s tím? Zkoušel jsem ovladače připojit i naopak, ale ten na druhém kanálu má položku vibration v nastavení stále neaktivní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xcvrkx Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 zdravim jak už jsem dříve psal koupil jsem si "Slimko" a chtěl bych si k němu dokoupit 5.1 repráky a propojit přímo přes kabel vedený z konzole pres cinch (popřípadě mám k dispozici redukce z cinch na 3,5 mm jack) bude to vůbec fungovat ten zvuk ? plánuju pořídit nějaké levnější asi tyhle http://www.alza.cz/genius-speaker-sw-n5-1-subwoofer-12w-5x2-6w-satelity-d109600.htm díky za rady a odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 zdravim jak už jsem dříve psal koupil jsem si "Slimko" a chtěl bych si k němu dokoupit 5.1 repráky a propojit přímo přes kabel vedený z konzole pres cinch (popřípadě mám k dispozici redukce z cinch na 3,5 mm jack) bude to vůbec fungovat ten zvuk ? plánuju pořídit nějaké levnější asi tyhle http://www.alza.cz/genius-speaker-sw-n5-1-subwoofer-12w-5x2-6w-satelity-d109600.htmdíky za rady a odpovědi Ked uz 5.1 k X360S, tak jedine s optickym vstupom. Uz je opticky vystup v novom xku samozrejmost, tak si zvuk 5.1 neskaz iba rozkodovanym stereom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.