xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xcvrkx Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 a co budu potřebovat za kabel s tim optickym vystupem koupit ? potrebuju to zatim jen bohuzel do CTR televize nebo jak je ta zkratka nwm proste ty stare nesmyslne velke TV,budu moc vděčný za link na kabel a popřípadě na nějaké ty repráky ( čím levnější tím lepší ) díky a ještě jeden malý dotaz - co to je AUX na reproduktorech zezadu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 a co budu potřebovat za kabel s tim optickym vystupem koupit ? potrebuju to zatim jen bohuzel do CTR televize nebo jak je ta zkratka nwm proste ty stare nesmyslne velke TV,budu moc vděčný za link na kabel a popřípadě na nějaké ty repráky ( čím levnější tím lepší ) díkya ještě jeden malý dotaz - co to je AUX na reproduktorech zezadu ??? Aha, ty TV nemas prepojene HDMI kablom. Inak by si potreboval uz iba opticky kabel. Ale na plnohodnotny zvuk 5.1 potrebujes opticky, alebo digitalny koaxialny kabel. Cim mas prepojenu konzolu? AV kablom? Ten nema opticky vystup pri tom konektore, ako maju ine kable, ze? AUX je na pripojenie externych zariadeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xcvrkx Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 no mam jen to zakladni z konzole vede kabel s 3x cinch konektorem (zluta,bila,cervena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 no mam jen to zakladni z konzole vede kabel s 3x cinch konektorem (zluta,bila,cervena) Ak chces kupovat k X360S repro 5.1 , tak sunty nekupuj. Bez dekodera a bez optickeho vstupu ti radim, aby si sa tomu vyhybal - zbytocne vyhodene peniaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xcvrkx Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 tak jo ted jsem na alze narazil na tehle monitor(me se libi,dobry rozliseni,ma VGA a DVI pro me i prijatelna cena,myslite ze by byl dostacujici pro muj xbox360"S" link: http://www.alza.cz/acer-p225hqbd-d140214.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000VZV&Search=benq%20e2220HD&SearchType=1 Za stejnou cenu víc muziky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xcvrkx Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 tak to je moc pěknej,díky za link,nějakou zkušenost s nim máš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Mám ho doma na zdi.:D Je v pohodě, sice černá barva není nic moc, ale to asi u žádnejch těhle TN panelů kolem 3-4 tisíc. Ale jsem s ním spokojenej. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xcvrkx Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 a další dotaz myslíte že by 360ka utáhla CTR TV(propojeno přes kabel dodávaný v origo krabici(3xcinch konektor do TV nebo SCART)) a LCD monitor připojený přes HDMI ? je tam takový malý plas u toho origo kebelu,ale kdybych tam dal tohle http://www.alza.cz/redukce-hdmi-m-hdmi-d96674.htm a do toho až nějaký HDMI kabel na vaše doporučení myslíte že by to fungovalo vše najednou ? 1.utáhne Xko 360ka TV a LCD monitor najednou ? 2.jaký HDMI kabel doporučujete,nechci nic drahého,ale jsem moc chudý na to abych kupoval levné věci... ( stačil by - http://www.alza.cz/propojovaci-kabel-hdmi-dvi-hama-1-5m-dual-link-d79458.htm ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Ak k comu na 2 TV? nezmysel... Naco ti je ta HDMI redukcia :D Ved ak ma LCD HDMI vstup, tak na to treba kabel HDMI-HDMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xcvrkx Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 ahoj chci se "jen" ujistit zda moje Xko "S" půjde normálně propojit s tímhle http://www.alza.cz/philips-231e1-d136205.htm pomocí tohodle http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105143006000000LUW&Search=xbox&SearchType=1 díky za odpovědi,ty dva cinch konektory jsou předpokládám na zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2010 Pokud dobře čtu, tak monitor nemá repráky, takže zvuk budeš muset vést přes cinche, redukci a spojku rovnou do repráků. http://console-forum.net/showthread.php?t=82992 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 cus mam takovou stupidni otazku, budu si kupovat xbox, a muzu to mit tak ze bych nemel xbox vubec spojenej kablem s internetem kdyz nebudu pouzivat live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 cus mam takovou stupidni otazku, budu si kupovat xbox, a muzu to mit tak ze bych nemel xbox vubec spojenej kablem s internetem kdyz nebudu pouzivat live? To mas pravdu, je stupidna. Ked nebudes na XLive, tak kabel nepotrebujes...logicky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 tak ja nevim, treba ted na pc kdyz mas assassins creed2 musis byt na netu pripojenej xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2010 tak ja nevim, treba ted na pc kdyz mas assassins creed2 musis byt na netu pripojenej xD X360 nie je PC...X360 hry sa nespustaju cez net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 haleluja Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Chci se zeptat, jestli je mozne si ten update do xka k prehravani divx filmu tam dat pres usb? dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 ano je a je to tady na fóru v sekci tutorial Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dev.iL Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 ahoj, mám problém a nevím kam jinam napsat, tak píšu sem...tak hezky nazvanej topic je pro mě jak dělanej :-D flash mám dnes přesně rok, ale bohužel nevím verzi (už sem psal flasherovi, tak snad ten to bude moct nějak dohledat) stáhl sem si madden 11, vypálil, vložím do konzole a přehraje se pouze takový to "videjko" s oznámením ať dvd vložím do konzole xbox 360 :) tak sem prohledal toto fórum a zjistil, že madden 11 má nějakou wave 6 ochranu co asi konzole nezvládnou přehrát...bohužel v tomto se moc nevyznám, ale našel sem program 360WavesPatcher a že prej musím tu image opatchovat na wave 2 to jsem udělal, vypálil, ale po vložení dvd opět to stejný oznámení ať dvd dám do konzole xbox 360 :( nevíte někdo co by s tím mohlo být? prosím poraďte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Tvůj problém můžeme vyřešit , ale potřebujeme více informací . 1. Jaký máš dashboard ? Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jestli máš - D : 2.0.8955.0 , nebo 9199 . Jestli máš starší,tak je to tím . 2. Napiš ,které hry ti jdou . Zde najdeš jaké wave je která hra : http://abgx360.net/verified.php . Jestli to není dashem a jdou jen hry s wave 2 a 3 , tak musíš patchovat na wave 3 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Vyskusaj aktivacne dvd, pravdepodobne mas fw. 1.6. P.S. Ine nove hry si nehraval? Ze pises iba teraz o probleme :D EDIT: este skus updatnut dash na 9199, ako pise Toro. (ak ho v konzole uz nemas) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dev.iL Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Tvůj problém můžeme vyřešit , ale potřebujeme více informací . 1. Jaký máš dashboard ? Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jestli máš - D : 2.0.8955.0 , nebo 9199 . Jestli máš starší,tak je to tím . 2. Napiš ,které hry ti jdou . Zde najdeš jaké wave je která hra : http://abgx360.net/verified.php . Jestli to není dashem a jdou jen hry s wave 2 a 3 , tak musíš patchovat na wave 3 . 1. jo to jsem zapomel napsat, ze ten dashboard jsem uz vcera taky udelal...mam D:2.0.9199 2. nejnovejsi hry ktere mam a jdou bez problemu jsou nhl 10 a madden 10...takze hry s wave 3 podle toho odkazu takze myslis ze to muze byt tim ze sem to madden 11 patchoval na wave 2? ze to musim patchovat na wave 3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2010 Kontroloval jsi iso programem ABGX ? Vyzkoušej to ještě - jestli nebylo poškozené , tak by to mělo při patchnutí na wave 3 chodit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Ahojte, dnes mi došel muj novy XBOX 360 slim. Spustil jsem, vše jsem nastavil, bohužel xboy live byl nedostupny tudiž jsem vytvořil offline profil. Moje otazka je, jak se zde vypinaji hry ? jestli vypnutim console nebo i nějka jinak ? Převedou se mi pak achievementy na online profil až si ho udělam ? Diky moc za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Achiavmenty(spíš myslíš Gamescore) by se měli převést. Hru vypneš 1. Zmáčkneš tlačítko xboxu na ovladači (Guide tlačítko) a zmáčkneš Y 2. Vytáhneš DVD z mechaniky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.