xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 Achiavmenty(spíš myslíš Gamescore) by se měli převést. Hru vypneš 1. Zmáčkneš tlačítko xboxu na ovladači (Guide tlačítko) a zmáčkneš Y 2. Vytáhneš DVD z mechaniky xD Diky moc :) funguje to ! :D EDIT: Jak zjistim jakou mam verzi dashbordu ? (menu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 EDIT: Jak zjistim jakou mam verzi dashbordu ? (menu) Setting/System info a v nom 2.0.xxxx.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TeronCZ Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 ahoj budu si kupovat xbox a chci se zeptat jestli na tenhle xbox http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=663 připojím tenhle ovladač http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=554. a četl jsem že do ovladačů jdou dát normální tužkové baterie jde to opravdu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Srpen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2010 Ano půjde to :) Jinak ano po druhé, do ovladače jdou dát normální baterky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dorobot Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 když dám extrahovat jednu hru tak mi to pochvíli napíšeš že CRC komprimovaných dat nesouhlasí. co to znamená? předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Špatně stažená data . Nejlépe když to stáhneš z jiného zdroje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 Už vim, netřeba, smazat prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2010 .....storno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates93 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Zdravím , rozhoduji se pořídit si xbox 360 , kupovat nove PC je nesmysl. Chci se poradit co bych si měl koupit. Chci hrát pouze singl player , takže by pro mě bylo nejvhodnější koupit si zabanovaný xbox s flashem a nejlepe asi revizi jasper . Vyjde mě to nejlevněji . Kdyby šel flashnout ten nový xbox 360 S asi bych šel do něj . Bojím se hlavně rrod u již používaného xboxu ... co myslíte? předem díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Zdravím , rozhoduji se pořídit si xbox 360 , kupovat nove PC je nesmysl. Chci se poradit co bych si měl koupit. Chci hrát pouze singl player , takže by pro mě bylo nejvhodnější koupit si zabanovaný xbox s flashem a nejlepe asi revizi jasper . Vyjde mě to nejlevněji . Kdyby šel flashnout ten nový xbox 360 S asi bych šel do něj . Bojím se hlavně rrod u již používaného xboxu ... co myslíte? předem díky za odpovědi nový XBOX 360 S zatím nejde flashnout doporucujuti koupit pouzityho jaspra nebo falcona(ty nejsou poruchové) nejlepe s flashem a hry tahej z netu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 To ti kto povedal, ze Falcony nie su poruchove? Su a dost...vacsia istota je v Jasperoch, ked chce flash, tak jedine Jasper a fw.LT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mates93 Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 díky , ještě se chci zeptat , jestli mužu hrát se zabanovanym xboxem bezproblemu singla , o multiplayer mi nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 díky , ještě se chci zeptat , jestli mužu hrát se zabanovanym xboxem bezproblemu singla , o multiplayer mi nejde jo singl jede na banlem x-boxu upně bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Zdarec.. mam mensi problem.. dneska sem si chtel poprve vypalit hru na xko s timhle programem.. http://console-forum.net/showthread.php?t=58653 koukal sem do threadu na ohlasy a protoze to spouste lidi funguje tak sem se rozhodl to vyzkouset. Koupil sem si DVD DL + prisel sem domu a sel to vypalit.. zapnu mRDL vyberu moznost DVD DL + vyberu vypalovacku chci najit to ISO a program ho nevidi.. tak sem zkusil vybrat moznost DVD DL - vyberu vypalovacku a chci vybrat ISO a program ho najde.. ale pod + ne. Co stim? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Nějak to nechápu ... tohle je návod na vypalování DVD-R DL. Pokud máš DVD+R DL, vypaluj jednoduše přes ImgBurn http://console-forum.net/showthread.php?t=86485. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electrike Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Nějak to nechápu ... tohle je návod na vypalování DVD-R DL. Pokud máš DVD+R DL' date=' vypaluj jednoduše přes ImgBurn [url']http://console-forum.net/showthread.php?t=86485[/url]. Ok, díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glexon Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Zdar, hledal jsem odpověď na svůj dotaz, ale nějak mi to nejde. Pokud budu mít na mechanice flash LT 1.1 a instalovat na hdd, musí být potom cd v s hrou v mechanice, nebo můžu spouštět jenom díky hdd? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Asi to hledání zase tak důkladné nebylo. Na straně 123 se řeší právě tento problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodney2000 Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 zdravim,chci si zaplatit gold pres xlive kartou,a chce to po me adresu v uk,kdyz si tu adresu vymyslim nebude s tim problem? a az bude v cesku live da se to zmenit(ta adresa myslim)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2010 Nedoporčuju platit českou kartu když live pro ČR oficiálně neni ... kup někdo normální kupon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodney2000 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 ok diky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glexon Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Zdravím, potřeboval bych se jen v nečem ujistit. Pokud si půjčím pálenky od kamoše co používá aktivační cd, tak na LT 1.1 to pojede v pohodě že? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Zdravím, potřeboval bych se jen v nečem ujistit. Pokud si půjčím pálenky od kamoše co používá aktivační cd, tak na LT 1.1 to pojede v pohodě že? Díky Malo by...a on je tak daleko, ze si ich este nepozical a nevyskusal, ze sem pises? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Glexon Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Xko ještě nedošlo, tak se ptám, jestli mám začít stahovat, nebo si to od něj jenom půjčit. Každopádně dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Xko ještě nedošlo, tak se ptám, jestli mám začít stahovat, nebo si to od něj jenom půjčit. Každopádně dík LT 1.1 uz nerozoznava Wave v hrach, takze je to vsetko spustitelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.