xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2010 Pokud máš možnost si hry od něj půjčit , tak nemusíš stahovat z netu , ale stačí si je okopírovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 Další otázky které mě napadly: 1) Má xbox usb konektor, kde bych mohl vrazit flashku s filmem? 2) Přehraje xbox dvd film a avičko s titulkami? 3) Jakou velikost mají hry průměrně a kolik zaberou když je nainstaluji na hdd? 4) Jak je to ze zvukem je tam nějaký konektor na bedničky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 1) Jop 2) DVD jo; avi taky, ale bez titulků 3) cca 7.6 GB 4) způsobů je víc, je to v tutoriálech taady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rodney2000 Odesláno Srpen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2010 chci se zeptat jestli muzu na svym profilu zmenit ucet z UK na US Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Ne, nejde změnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Zdravim. Nedavno mi na ovladači začal problikavat 1,4 a 2,3 kvadrant na střídačku. Čim to je ? Jeto tim že dochazí baterky v ovladači ? :) Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Když zmáčkneš to zelený tlačítko uprostřed ovladače, naběhne ti takový menu a v rohu máš ukazatel stavu baterií. Kvadranty by měly blikat pokud baterky dochází, takhle se jen ujisti, jestli to neni něco jinýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Když zmáčkneš to zelený tlačítko uprostřed ovladače' date=' naběhne ti takový menu a v rohu máš ukazatel stavu baterií.[/quote'] To ja vim, ale jestli to je tim, nebo nečim jinym Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Nejspíš to bude těma baterkama, tak se podívej jestli jsou nabitý nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 no jsou z 1/2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Kupoval někdo z tohoto obchodu xbox? http://hrejte.cz/index.php?akc=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Na ten ukazatel nekoukej, mně už to začíná blikat, když to ukazuje cca 50%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wiqi Odesláno Srpen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2010 Na ten ukazatel nekoukej, mně už to začíná blikat, když to ukazuje cca 50%. takže jeto těma baterkama ? :) Diky za rychlou odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cesias Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Ahoj, chci si nechat flashnout xko, ale předtím mám otázeku ohledně dlc. Je možný si koupit dlc přes live, ikdyž budu mít xko flashlí. Pokud ano, musím mít originál hru nebo stačí neorigo. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 DLC můžeš koupit i když máš flash, originálku nemusíš mít. Ale doufám, že ti je jasný riziko banu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Chtěl bych si koupit monitor nebo televizi (LCD) a zajímalo by mě jaký by měli mít vstup, jestli to mám řešit a nebo je to jedno - prostě potom podle televize nebo monitoru dokoupím příslušný kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Nejlepší aby byl vstup HDMI . Není důvod pro nevhodnost širokoúhlé obrazovky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Nejlepší aby byl vstup HDMI . A může být obrazovka širokoúhlá a nebo je to nevhodné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 Musí být. :D 4:3 nemá vůbec cenu kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rooney10 Odesláno Srpen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2010 takže jeto těma baterkama ? :) Diky za rychlou odpověd me to blika furt :dozey: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nevim999 Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Radši píšu sem abych nezakládal zbytečný topicy :D Když mám hru rozdělenou na 2 dvd jako třeba Star wars the force unleashed The ultimate sith edition tak to vypálím a to jako na tom prvním je samotná hra a no tom druhým DLC nebo někde v půlce hry mi to napíše insert disc 2 nebo jak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cesias Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 DLC můžeš koupit i když máš flash' date=' originálku nemusíš mít. Ale doufám, že ti je jasný riziko banu.[/quote']A jak je to s tím posledním iXtreamem LT? Je tam nižší riziko banu? Kurde, to je nefér, já bych si i ty originálky klidně koupila kvůli DLCčkám, ale to asi nijak banu nezabrání co :/ A ty koupený dlcčka mi normálně poběží ne :) Btw Je nějaký jiný způsob, jak si zahrát dlcčka mimo JTAGu a neflashování konzole? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Nikdo přesně neví, jaké přsně riziko je s LT. Zatím totiž nebyla žádná vlna, která by ověřila uspěšnost chránění. Teprve až proběhne, bude se moci mluvit o tom, jak je LT bezpečný. Nicméně, pokud se jen připojíš a stahneš si DLC, pak se zase odpojíš a na Live zapomeneš, mělo by se ti to povést bez problémů. Nikdo ti ale nepoví, zda už nejsi flagnutá (tedy v DB) jako jeden z čekatelů na ban. Jiný způsob, kromě JTAGu a kupování přes Live není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 To příjde ;) Vycházejme z toho, že vždy je po vydání nového fw nějaký ten pátek ticho a MS si další banovací vlnu pěkně naplánují, i když budou mít flashnuté konzole detekované, to je vždy nárazovka ;) Tipujme, že "dvacetimetrovky" k nám konzolákům dorazí tak někdy nečekaně na podzim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cesias Odesláno Srpen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2010 Díky za odpovědi. Ještě si to nechám projít hlavou... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.