xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 1) Četl jsem v tutoriálech, že se hry vypalují na dvouvrstvé dvd, nešlo by ty hry vypálit na 2obyčejné dvd? 2) Jak je to s tím banem, dostanu ho jen kvůli hraní pálenek a nebo i kvůli flashlému xoxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raczek Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 1) ne nešlo 2) už vstup s flashnutym xboxem na live nese riziko banu, pokud budeš mít flashnutej xbox a budeš offline, ban ti nehrozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Ještě dotaz dívám se na monitory a u žádného jsem neviděl HDMI vstup, jen analogový vstup D-Sub 15-pin a digitální vstup DVI-D -může to být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Ještě dotaz dívám se na monitory a u žádného jsem neviděl HDMI vstup, jen analogový vstup D-Sub 15-pin a digitální vstup DVI-D -může to být? Nerozumiem tvojej otazke....kde si sa dival? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Nerozumiem tvojej otazke....kde si sa dival? díval jsem se na alfacomp.cz no a u žádného monitoru nebyl HDMI vstup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 díval jsem se na alfacomp.cz no a u žádného monitoru nebyl HDMI vstup. nemas nieco s ocami? http://alphacomp.ekatalog.biz/zbozi/lcd-monitory-21-23-palcu/monitory/seznam.aspx?p=kp:42:1662 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 nemas nieco s ocami? http://alphacomp.ekatalog.biz/zbozi/lcd-monitory-21-23-palcu/monitory/seznam.aspx?p=kp:42:1662 Já jsem se ale díval na alfacomp.cz ne na tuhle stránku - ta mi je k ničemu, protože si chci koupit monitor odtamtud. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Já jsem se ale díval na alfacomp.cz ne na tuhle stránku - ta mi je k ničemu, protože si chci koupit monitor odtamtud. :D ako u blbych! :D nemas nieco s ocami? http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14007X23B2OF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 :D ako u blbych! :Dnemas nieco s ocami? http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14007X23B2OF No nedíval jsem se na všechny monitory. A za tu cenu už radši koupím televizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 No nedíval jsem se na všechny monitory. A za tu cenu už radši koupím televizi. Ja neviem na ktore monitory si sa dival...nenapisal si :D Ty sam musis vediet, co chces, aku uhlopriecku, vybavenie a za kolko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 1) Když budu mít xbox s nižším fw tak se ten fw dá zvýšit a nebo se jen opatchovávají hry? 2) Ovladač je na baterky (na jaké) nebo na kabel (na obrázcích jsem viděl bez kabelu)? 3) Jak zjístím, že xbox je flashlý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 1) Když budu mít xbox s nižším fw tak se ten fw dá zvýšit a nebo se jen opatchovávají hry?2) Ovladač je na baterky (na jaké) nebo na kabel (na obrázcích jsem viděl bez kabelu)? 3) Jak zjístím, že xbox je flashlý? 1.) Můžeš ho aktualizovat 2.) Bud baterky - dvě klasický tužkovky a nebo jsou různý kity na dobíjení .. podívej se po obchodech 3.) Bud připojíš mechaniku přes sata k pc a mrkneš se nebo zkusíš nějakou pálenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 K té aktualizaci, myslíš aktualizovat dashboard? Jinak Kenny jak jsi mi tu hodil stránku na hrejte.cz a řekl jsi, že ty xboxy u kterých je + jsou flashly -jak to víš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Bavíme se snad o firmwaru mechaniky :-), takže rozebrat X360, připojit přes SATA k PC a přehrát firmware. Dashboard nemá s firmwarem mechaniky nic společnýho. Třeba tady o tom má zmínku http://console-forum.net/tema/39829-flash-servis-a-prodej-xboxu-liteon-vsechny-verze-74-83-93-zaruka-na-provedenou-praci?highlight=hrejte - Konzole s Flash upravou jsou označene znamenkem + (Xbox 360 Arcade +) Pokud si to chceš ověřit, napiš jim PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 K té aktualizaci, myslíš aktualizovat dashboard?Jinak Kenny jak jsi mi tu hodil stránku na hrejte.cz a řekl jsi, že ty xboxy u kterých je + jsou flashly -jak to víš? 1. Myslel aktualizovat fw. (flash). 2. to je tajomstvo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Ptal jsi se na zvýšení FW flashe , tak ti neodpověděl na aktualizaci dashe , ale FW . To , že u hrejte znaménko + znamená flashlé xboxy víme a dostal jsi odpověď na svou otázku , tak se tak blbě neptej jak to ví ! Omlouvám se , byli jste rychlejší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2010 Ptal jsi se na zvýšení FW flashe , tak ti neodpověděl na aktualizaci dashe , ale FW .To , že u hrejte znaménko + znamená flashlé xboxy víme a dostal jsi odpověď na svou otázku , tak se tak blbě neptej jak to ví ! Omlouvám se , byli jste rychlejší . To se nemůžu zeptat jak ví, že znaménko + je flashly? (A neptal jsem se jestli to víte.) Když jsem si pročítal tutorial, tak jsem si myslel, že se zvýšením dashboardu zvýší fw. Proto jsem se taky ptal, když o tom vím kulový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 To se nemůžu zeptat jak ví, že znaménko + je flashly? (A neptal jsem se jestli to víte.). Ked pisal, ze flashle su oznacene + a ty sa este pytas ako to vie, tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Ked pisal, ze flashle su oznacene + a ty sa este pytas ako to vie, tak... Ty jsi to nepochopil.:roll: Chtěl jsem vědět, odkud tu informaci má, jestli si ji nevycucal s prstu, protože ať tam na mě nečučí, když tam zajdu do toho obchodu a budu chtít flashlý xbox. Ještě jednou pro všechny do to nepochopili. Kenny mi napsal, že xboxy se znaménkem + jsou flashly, já jsem se ho pak zeptal odkud to ví a on hodil stránku, kde je to napsané. Tak mi řekni co to píšeš za nesmysly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Srpen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2010 Nesmysly píšeš Ty . Pochopili jsme to všichni . Když Ti to napíše , tak je to asi pravda a nemusíš se na to ptát znova ! Je vidět , že je to ve správném topicu .A už tady nespamuj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Zdravím, mám jeden hloupý dotaz :D Jakým způsobem se dá zprovoznit x360 wireless ovladač na PC? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomivela12 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 ahoj mám problém...hraju na xku třeba fifu dám si pauzu chci se podívat na pc přepnu si na DVI(PC) žádný problém ale jakmile přepnu nazpátek na HDMI(xko) tak se mi xbox vypne a zapne do dashboardu nevíte co s tím předem díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 ahoj mám problém...hraju na xku třeba fifu dám si pauzu chci se podívat na pc přepnu si na DVI(PC) žádný problém ale jakmile přepnu nazpátek na HDMI(xko) tak se mi xbox vypne a zapne do dashboardu nevíte co s tím předem díky za odpověď neprepinaj, ked este hras... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Hledám v tutorialech abych se tu pořád neptal, ale nenašel jsem na svoji otázku odpověď. 1)Jak je to se zvukem. Když si koupím monitor (ne televizi, která by mi přehrála ten zvuk), jak a kde zapojím bedny? 2)Ještě jedna otázka je jedno jaky xbox s mechanikou si koupím a nebo je některá lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 1.) Záleží přes co budeš X360 propojovat. Počítám, že přes VGA, takže koupíš redukci + spojku a zvuk povedeš rovnou do repráků. http://console-forum.net/showthread.php?t=82992 http://www.alza.cz/redukce-audio-3-5mm-d65966.htm http://www.alza.cz/spojka-audio-3-5mm-d97775.htm 2.) Teď můžeš narazit pokud budeš kupovat nový X360 jen na liton mechaniky. Některý jsou hlučnější, ale žádný velký rozdíly v nich nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.