xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Vsade, kde mozes menit lokalizaciu v dashboarde, tak ju zmen na CZ a potom pozri do Locale, ci uz bude mozne vybrat Czech Republic...pretoze neviem, v com mas chybu, vyberat bezne ide bezproblemov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ATEI Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 ok jeste na to mrknu zatim diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ATEI Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 tak jsem na to asi prisel, pokud nezrusim ve famili settings zabezpeceni tak mi to neumozni nastaveni local, no ale ted je dalsi problem ze famili settings je zaheslovanej nejsem prvni majitel xboxu tak heslo nevim, ted je otazka zda to jde nejak obejit nebo dostat konzoli do tovarniho nastaveni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2010 tak jsem na to asi prisel, pokud nezrusim ve famili settings zabezpeceni tak mi to neumozni nastaveni local, no ale ted je dalsi problem ze famili settings je zaheslovanej nejsem prvni majitel xboxu tak heslo nevim, ted je otazka zda to jde nejak obejit nebo dostat konzoli do tovarniho nastaveni? Asi nevies pouzivat google na vyhladavanie, bola to otazka par sekund (xbox 360 family settings). http://www.xbox.com/en-US/support/familysettings/console/xbox360/familysettings-passcodes.htm google prekladac (do CZ): http://translate.google.sk/translate?js=n&prev=_t&hl=sk&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=cs&u=http%3A%2F%2Fwww.xbox.com%2Fen-US%2Fsupport%2Ffamilysettings%2Fconsole%2Fxbox360%2Ffamilysettings-passcodes.htm&act=url Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkovec Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Může levný HDMI kabel způsobovat pokles FPS během hraní? Stáva je mi to u hry Skate 3. Občas se obraz trhá. Takl jsetli je to hrou nebo nečím jiným. Na PS3 mám také levný HDMI kabel, ale tohle jsem nikdy nepozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Na PS3 mám také levný HDMI kabel, ale tohle jsem nikdy nepozoroval. Z toho vidíš , že to levným kabelem není . To je u rychlých scén častá věc . Pomáhá hru hrát z HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkovec Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Mám nainstalováno na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2010 Pokud to neni nějaký razantní pokles, tak bych to neřešil. Spousta lidí si toho ani nevšimne ... a stává se to u spousty dalších her (GTA IV, Just Cause 2 ...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkovec Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Další dotaz, stáhl jsem si hru Darksiders, která bohužel trpí tearingem. Na netu jsem se dočetl, že už vyšel patch, který toto vyřešil. Tak jsem se chtěl zeptat, když mám Flash LT 1.1, můžu se připojit xbox live a stáhnout si na vypálenou hru udpate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Samozřejmě že můžeš , ale vždy musíš počítat s případnými riziky - o těch se tady psalo . Zatím ban s LT nehrozí , ale jestli tě postihne až přijde banová vlna , tak to nikdo neví . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guty Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 caute lidi mam ete starou verzi flash 1.51 :) nevim ted co to mam za mechaniku ale chcu si tam dat LT :) kde stahnu CFW do tech mechanik popr nejaky navod by neuskodil , Kde sehnat nejaky 60 gb hdd ? shanim uz mesic a nic :( je mensi pravdepodobnost asi co kdyz budu mit LT a pujdu na live ze dostanu ban ? Na ktere mechaniky nejde LT ? je to bezproblemova instalace ? nebo se muze poskodit mechanika dik :) s pozdravem Guty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 LT neni jen na Hitachi, na všechny ostatní mechaniky LT už je. Podívej se do topicu pro začátečníky, je tam obrázek jak poznáš mechaniku. Návod si najdi třeba na Se7ensins.com. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 1.samozřejmě ,že s CFW 1.51 je ban jistější,než s LT 2.Flashování : http://console-forum.net/tema/44710-seznam-tutorialu-xbox360 - raději by sis to měl nechat udělat od flashera 3.60 GB HDD se shání těžko ( je jich málo ) - spíš seženeš 20 a nebo 120 Gb HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leeone Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Zdravím, chtěl jsem si vylepšít grafiku na PC, ale ukázalo se že se nemá ráda s deskou, takže mě to začalo vycházet dráž než Xbox360 (Jasper??) co je teď v nabídce. Nejsem žádný extra hráč, v podstatě celý rok hraju jen Fifu, nebo nějaká auta. A chtěl bych se zeptat, zda často zmiňovaná hlasitost je z chlazení, nebo z mechaniky? A jak jsem četl, předpokládám, že všechny hry bych musel hrát z DVD, jaká je pak životnost tý mechaniky? Můžete mi xbox jako občasnému hráči doporučit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Hlasitost není z chlazení,ale mechaniky . Pokud si pořídíš a budeš instalovat hry na HDD , tak se mechanika šetří - protože se netočí a hlučnost se tím také odstraní . Doporučit ti xbox můžu - mám ho už tři roky a jsem maximálně spokojený . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leeone Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Na HDD jdou nainstalovat všechny hry? Když koupím ted xbox bez hdd, jde pak jednoduše dokoupit a připojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Na HDD jdou nainstalovat všechny hry? Když koupím ted xbox bez hdd, jde pak jednoduše dokoupit a připojit? ano da se později přkoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guty Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 tak jsem zjistil ze mam HITACHI-LG :( a nevim jestli tam mam new cfw jestli mam jenom ciste 1.51 nebo Ixtreme nebo jinaci :( kdyz si tam dam iextreme 1.51 je to podobne jako LT asi ne co ? :( kolik by stala ciste mechanika bez flashe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2010 nic jiného než Ixtreme 1.51 není :) . Takže máš Ixteme , jak jistě víš na Hitachi Ix LT 1.1 nejde :) . Pokud by si chtěl novou mechaniku tak by ses mohl pobavit tady v tomto topicu :) prodává je za 999,- (jsou nové) , uživatel je velmi vstřícný a dá se mu věřit :) .http://console-forum.net/tema/81916-nove-dvd-mechaniky-liteon-do-xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gamer007 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Ahoj, stal jsem se majitelem Xboxu a začínám zjištovat co všechno se dá udělat. Mám verzi Jasper s 20gb HDD, koupil jsem to levně od kámoše, kterej hrál jen origo hry. Chci se zeptat jestli je v pohodě udělat dnes Flash a jakým nejbezpečnějším způsobem. Live mě moc nezajímá, spíš bych hrál vše offline. Mám dát Xko nějakýmu Flasherovi, nebo to mám zkusit sám doma. Nejsem teda nějakej super technik, ale třeba comp si stavim sám. Díky za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Radši to dej flasherovi zde na fóru jich tu je plno :) tento,tento či tento :D . Flash de úplně v pohodě [jen na novém xboxu S (Slim) nejde] . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 redbin Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Zdravím, mám xbox asi 2 mesíce. Poslední dobou se mi čím dál častěji ukazuje chybová hláška při přehrávání DivX filmů z flash disku, status code: 80-C00DF242, přitom mám kodeky ani ne měsíc stažené a při připojení na xlive žadnou aktualizaci nenajde. Pomůže mi s tím někdo prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Mám kodeky stažené také - některé filmy přehrát nejdou na to kodeky nejsou a MS je nepodporuje , takže se s tím asi nedá nic dělat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Nastavím si na xku datum a čas, když dohraju na xku, vypnu ho a pak vypnu i prodlužku - tudíž nejde do xka proud. Druhý den zapnu xko a datum a čas je zase nenastavený-je to normální, to musím mít xko zapnuté stále v síti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Nastavím si na xku datum a čas, když dohraju na xku, vypnu ho a pak vypnu i prodlužku - tudíž nejde do xka proud. Druhý den zapnu xko a datum a čas je zase nenastavený-je to normální, to musím mít xko zapnuté stále v síti? Nema vlastny zalozny zdroj, tak ked ho vypnes zo zasuvky, tak logicky datum a cas nebude sediet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.