xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Jde nak te kodeky na AVi format dat do Xka pres USB??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2010 Je tady na to návod jak to dostat na HDD , ale málokomu se to povedlo . Já jsem to také zkoušel , koupil jsem si kvůli tomu TRANSFER KIT , ale nešlo to . Povedlo se mi to jedině přes XBL . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Hale lidi mozna az moc blba otazka ale co to je No jtag???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 JTAG je HW uprava konzole ( s XBR ) . Když je tam tedy napsané " No jtag " ,tak to jde spustit i na normální konzoli s flashem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smiling Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 rozjedu na nejnovejsim ixtreme hry patchovane na wawe 2? díky díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Ano - FW LT přehrává i patchované hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 arthas menethil Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs_CZ/-/CZK/CC_ViewStoreLocator-Store tohle sem si objednal ale zajima me jak je to s ovladacem,u p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs_CZ/-/CZK/CC_ViewStoreLocator-Store tohle sem si objednal ale zajima me jak je to s ovladacem,u pVubec nechapu teda co si objednal...ze by mapu vsech prodejen electroworld???:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 arthas menethil Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 ja sem kokot http://www.electroworld.cz/product/herni-zarizeni-hracky-a-zabava/herni-konzole/X360XGX00092/herni-konzole-microsoft-xbox360-arcade-2-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 Do ovladače se dávají 2 tužkové baterie - nejlepší je koupit si 4 nabíjecí tužkovky - aby jsi měl na střídání , když se ti při hraní vybijou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 JTAG je HW uprava konzole ( s XBR ) . Když je tam tedy napsané " No jtag " ,tak to jde spustit i na normální konzoli s flashem . Máš s tím "NO JTAG" nějaké zkušenosti? Je tam potřeba připojení k netu? Na torrentech se teď roztrhl pytel s NO JTAG hrama (jen tedy arkádovky) tak by mě moc zajímalo jak to rozjet. Např. u hry Duke Nukem 3D je tento návod: INTRUCTIONS 1 Download the files and unrar them. 2 Insert the files into the USB memory using USBXTAF. 3 Start your xbox and sign in with the 'Ecko3351' profile. 4 Run the game. 5 You see "Press Start", do that. 6 When you get to the main menu of the game press the guide button and sign out and sign into your account. 7 Return to the game and play it FULL. 8 You need to have the internet cable plugged NOT FOR BANNED CONSOLE !! Notes that this profil 'Ecko3351' supports more Arcade games. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Nezkoušel jsem to , jen jsem mu odpovídal na dotaz co to je JTag . Podle toho návodu , co uvádíš ale připojení k XBL nutné je . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Máš s tím "NO JTAG" nějaké zkušenosti? Je tam potřeba připojení k netu? Na torrentech se teď roztrhl pytel s NO JTAG hrama (jen tedy arkádovky) tak by mě moc zajímalo jak to rozjet. Např. u hry Duke Nukem 3D je tento návod: Už se to tu několikrát řešilo, je tu několi topiců, kde je to přesně popsáno, najdi si to. JTAG je celkem složitá operace a nelze na všechny verze, pouze na vyjímečné verze a hlavně pouze na neupdatované konzole, více si opravdu najdi, nemá smysl to tady psát 20x dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 On se ale neptá na konzole s úpravou JTag , ale jak spustit full verze arkádovek ( a pravděpodobně i DLC ) bez stažení za MS points na live na konzolích bez úpravy . Pravděpodobně to nějak jde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 co já vím, lze to jenom na JTAG konzole edit: tak už to opravdu lze, takže to udělej podle návodu, tady máš třeba ještě jeden http://www.realestniggas.com/board/showthread.php?t=1079776 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nunina Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Bez JTAG to jde, ale chce to být připojen na LIVE... což u mě není možné, takže smůla. Jedná se o spouštění arkádovek s DLC přes heknutý profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ja se omlouvam mozna to uz je prehnane blba otazka ale skusim stesti:D Prijde mi ze WiFi od MS je prilis draha myslite ze by na xbox sla tato Wifi USB karta > http://www.alza.cz/prestigio-ion-pc-wifi-dongle-bily-d148563.htm Predem dekuju za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ja se omlouvam mozna to uz je prehnane blba otazka ale skusim stesti:DPrijde mi ze WiFi od MS je prilis draha myslite ze by na xbox sla tato Wifi USB karta > http://www.alza.cz/prestigio-ion-pc-wifi-dongle-bily-d148563.htm Predem dekuju za odpoved Určitě ne, musí to být wifina na xko asi nejlepší cena http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-adapter-xbox-360-wireless-networking-adapter-d70459.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Určitě ne, musí to být wifina na xkoasi nejlepší cena http://www.alza.cz/bezdratovy-wifi-adapter-xbox-360-wireless-networking-adapter-d70459.htm jenom ze ta cena tam neni uvedena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Já jenom abych si to teda ujasnil a nekupoval zbytečně transfer kit k HDD... Mám flashnutý xbox bez banu bez jtagu s HDD Můžu si nějak stáhnout DLC, a hodit si ho přes transfer kabel/USB na HDD, a hrát ho na svém profilu ? (Nechcu XBLA hry ale jen DLC do her) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 ,,No-JTAG" DCL balíčků je strašně málo :) něco funguje a některé jsou na DVD (většinou ,když je verze GOTY) . Když tak se podívej tady je tam DLC do MAFIE a mapy do COD .tady ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 http://console-forum.net/tema/102839-24-xbox-360-arcade-2-dlc-games-2-packs-no-jtag-multiload-loadfiles-in Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 czlukas Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Ja mel spis na mysli DLC do Mass effect 2 a fable 2 jinak goty balicky, nebo kapitoly vydane na DVD si stahuju primo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Ne to do xka bez J-TAG zatím nedostaneš ,snad se na netu jednou objeví více No-JTAG DLC :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Fable II GOTY (nebo Gold) verze existuje a má obě DLC již na disku. Mass effect zatím ne, ale tam DLC stále vycházejí. Třeba se ještě objeví nějaká GOTY verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.