xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 r0nn!e Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Díky za radu, tak to i udělám. (: Nebudu dráždit nohu bosým hadem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ahojte uvazuji o porizeni xboxu a to z aukra http://aukro.cz/item1251702296_xbox_360_elite_2_ovladace_4_hry_hdmi_kabel.html.OTAZKA:Muze byt opravdu bili????Nebo prodava jiny?? DEKUJI To za tu cenu radsi kup na alze novy xbox 360 a nemusis mit strach..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Spíš to je Special Edition ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Když vypnu monitor nebo bedničky, restartuje se mi xbox. Jde to nějak nestavit v xku aby to nedělalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Když vypnu monitor nebo bedničky, restartuje se mi xbox. Jde to nějak nestavit v xku aby to nedělalo? Možná OT ,ale o tomhle slyším opravdu prvně :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Možná OT ,ale o tomhle slyším opravdu prvně :D . Jaké OT? Prostě ypnu monitor a když ho zapnu najede mi znovu xko do dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jaké OT? Prostě ypnu monitor a když ho zapnu najede mi znovu xko do dashboardu. A to preco vypinas a zapinas monitor, ked mas este zapnutu konzolu? K comu je to dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 A to preco vypinas a zapinas monitor, ked mas este zapnutu konzolu? K comu je to dobre? Třeba odejdu na 15 min a tak vypnu monitor. To je jedno prostě mě zajímá jestli je to normální a nebo se to dá nějak nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jakým kabelem máš připojenej monitor a jakým zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Říjen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 Jakým kabelem máš připojenej monitor a jakým zvuk? Monitor přes hdmi a zvuk přes Av kabel + spojka 2xcinche samice na 3.5 jack samce+spojka 3,5jack samice na samici + bedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lakai91 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 nevíte jak se dělej kroucený střely ve FIFA11 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 nevíte jak se dělej kroucený střely ve FIFA11 ?? Ses uplne mimo http://console-forum.net/tema/96350-fifa-11-obecna-diskuse - A mam takovou otazecku kdyz mam flash LT 1.1 a chci hrat na livu musim mit GOLD?:D mam takovy pocit ze na tuhle otazku odpoved vim ale radsi nekdo mi odpovezte..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 To je jedno co mas za flash, a ci mas flash, ale na online hranie je vzdy potrebny Gold ucet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Při projíždění abgx360 mi to napíše na konci tuto hlášku červeně. Nevíte co by to mohlo být za chybu? Díky Uploaded with ImageShack.us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 Je to tam napsané, jen si to přeložit. Ale ve stručnosti. S největší pravděpodobností špatný rip hry. Opravit to nepůjde, stahuj jinou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 zdar chci se zeptat jestly jde do xka 360 dat nějaký program aby mi tam jely .avi (videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 zdar chci se zeptat jestly jde do xka 360 dat nějaký program aby mi tam jely .avi (videa Přihlaš se na Live dej do Xboxu falshku s filmem a měl by se ti automaticky stáhnout kodek na přehrávání .avi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 zdar chci se zeptat jestly jde do xka 360 dat nějaký program aby mi tam jely .avi (videa Kodeky ziskas z Xbox Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ale já mám BAN :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Ale já mám BAN :( tak to máš smůlu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Druhá možnost, která ale poustě lidem nefunguje, což byl asi taky důvod proč to tady nikdo nezmínil, je nakopírovat kodeky na HDD/MU/Flashku http://console-forum.net/showthread.php?t=51466. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Včera se mi stalo že když jsem zapnul xbox tak byly barvy celý rozhašený. Tak jsem ho vypnul, zapnul znova ale už nenaběhl vůbec obraz. Mám připojení přes hdmi. Nevíte co by s tim mohlo být? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Nejspíš RROD . Jestli máš starší revizi xboxu , než JASPER , tak se to dalo čekat . Záruka na to je tři roky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dzcjo11 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Xbox je 3 roky starej. Kdyby bylo RROD tak to svítí červeně ne? Přijde mi že hra jde jen nejde ten obraz a zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 To že se rozloží obraz a potom už vůbec nejde a přitom jsi s tím nic jiného nedělal je příznak že odešla grafika . Většinou svítí červeně i diody . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.