xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Chtel jsem se zeptat jestli ten to model pujde flashnout?http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-black-piano-halo-reach-d186401.htm a jestli je to xbox 360 elite nikde jsme to nenasel napsany. zatim nejde flashnout žádná verzé X 360S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 zatim nejde flashnout žádná verzé X 360S takze ani tenhle ? http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs_CZ/-/CZK/ViewProductDetail-ProductByRef?ProductRef=X360ELITEAWF3%40store-electroworldCZ&CatalogCategoryID= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ne - pořád je to nový xbox S !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ne - pořád je to nový xbox S !!! doporucil by si mi nejaky dobry model xboxu ktery jde flashnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ted se prodává bud Valhalla (S) a nebo Jasper. Nic jinýho novýho nekoupíš. U valhally už jde vyčíst key z mechaniky a nahrát jí do jiný (= můžeš tam dát jinou, flashnutou mechaniku). Jasper jde flashnout normálně. Pokud nerozpoznáš Jasper a Valhallu, přeti si tohle http://console-forum.net/showthread.php?t=99784. Nevidim problém v tom otevřít nějakej obchod a najít si xbox ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ted se prodává bud Valhalla (S) a nebo Jasper. Nic jinýho novýho nekoupíš. U valhally už jde vyčíst key z mechaniky a nahrát jí do jiný (= můžeš tam dát jinou' date=' flashnutou mechaniku). Jasper jde flashnout normálně. Pokud nerozpoznáš Jasper a Valhallu, přeti si tohle [url']http://console-forum.net/showthread.php?t=99784[/url].Nevidim problém v tom otevřít nějakej obchod a najít si xbox ... TAK JSEM SI NAKONEC VYBRAL http://www.electroworld.cz/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-electroworldCZ-Site/cs_CZ/-/CZK/CC_ViewStoreLocator-ProductStore?ProductUUID=euysGQVnDvkAAAErqIRHeIsR%20&mapCoords=3,26,145,144,100&mapStore=mI4KeQuvHuYAAAEoKSg7Uj8J vim ze nejde flashnout myslim ze casem se neco na to najde. jinak otazka pujdou tanm dat na ten hARDISK hudba a filmy, fotky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kraken192 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 ahoj chtel jsem se zeptat jestli novej medal 2010 potrebuje nejakej specialni flash mechaniky? mam flashnutou konzoli nekdy pred 3/4 rokem a co tam je za fw nevim.... ale novej medal se mi nechces spustit nevite kde by mohla bejt chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 Ziadny specialny flash na MoH neexistuje :D Ak mas LT, len vypalit a ziadny problem by nemal byt. Mozno to mas zle napalene. Prvu hru si palil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kraken192 Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 ahoj diky za odpoved myslim ze mam verzi fw iXtreme 1.6 napalenejch her uz par mam .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2010 ahoj diky za odpoved myslim ze mam verzi fw iXtreme 1.6 napalenejch her uz par mam .-) Ak mas 1.6, tak pouzivat aktivacne DVD, alebo hry patchovat na wave3. Neviem, ake hry si doteraz napaloval. MoH je hra s wave6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 spíš je to lenost něco hledat :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martysvadla Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Mafia II, malé DLC Vegas Pack, War Hero Pack atp. Stáhnul jsem je viz http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/downloadable-content/6526-mafia-2-renegade-pack-dlc-download-xbox-360-a.html ale fakt nevim, jak je mám do Xboxu dostat a zprovoznit. Nikde nevidim složku Content\0000000000000000, jak radí v návodu. Je to vůbec DLC pro Xbox? Díky za radu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 To jsou složky na HDD Xboxu. Ale k těm se nedá dostat bez pomoci PC. Btw: máš JTAGovanou konzoli? Bez ní ty DLC stejně nepůjdou spustit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martysvadla Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Mám, myslim, jen FLASH, takže je to pro mě loď. Kolik stojí dát si konzoli JTAGovat? V každém případě díky moc za radu a za čas! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Záleží na tom, jak moc je konzole nová. Pokud máš např aktuální Dash, nepůjde upravit. Více zde: http://console-forum.net/tema/78742-xbreboot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Dobrý den chatěl bych se zeptat kámoš ma nejnovější verzi zboxu. De neak flashnou nebo čipnout? Nebo něco takového ? A kolik by to asi stalo. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Zatím nejde , kdyby jsi trochu hledal , tak to najdeš sám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Zatím nejde , kdyby jsi trochu hledal , tak to najdeš sám . Uz tu u nas ma flasher napisane, ze aj Slim flashuje. Uz sa to rozbehne pomaly vsade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 ok takze jak kde no dobré dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 ok takze jak kde no dobré dík http://www.flashxbox.sk/ "sleepy" admin na xboxzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Nevíte někoho z okolí ostravy a frýdku místku? http://www.flashxbox.sk/ "sleepy" admin na xboxzone.sk ok a je verohodny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Nevíte někoho z okolí ostravy a frýdku místku?ok a je verohodny? Jo je trezzor bych ti zadny smelo nedohodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 ok a je verohodny? Samozrejme. On predava uz flashnute cisto nove konzoly. Na xboxzone ma aj inzeraty. Mal aj JTagnute konzoly novucke, mozno ich este zopar ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Ok tak Já to kámošovi navrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Jestli chcete můžete to smazat co sem psal Já nevím jak :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.