xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sir.Futur3 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Zdravim, potřeboval bych radu ohledně vypalování her. Vypaluji pořád stejným postupem, ale z 11 DVDček se mi správně vypálily jenom 4. O těch ostatních si XBOX myslí, že se jedná o film. Zobrazí bílou obrazovku s logem XBOxu a nabídku pro přehrávání filmu. K vypalování jsem už zkusil IsoDVD, ImgBurm nebo Cookies XBOX Game Burner (DVD+R DL, 2,4x) a před vypálením kontroluji ISO a DVD soubory přes abgx360 GUI. Nevíte, čím by to mohlo být? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 jaky mas firmware jestli mas iXtreme 1,6 tak patchni tu hru na wave 3 nebo pouzit aktivacni cd.Nebo dej flashnout na LT nebo 1,61 a bude to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 použij Active ISO, nebudeš tak aspoň muset vyhodit ty vypálený hry a je mnohem menší šance ža na LIVE dostaneš BAN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 použij Active ISO, nebudeš tak aspoň muset vyhodit ty vypálený hry a je mnohem menší šance ža na LIVE dostaneš BAN :D to není pravda :D, patchované hry, nebo activation disk.. to vyjde na stejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Trezzor: Dakujem za doveru :-) Tu http://www.flashxbox.sk/flashxboxslim.html najdete jednoduchy (mometalne aktualny) "postup" flashnutia Xbox360 S v revizii Valhalla....resp. to nie je postup, ale je to mini navod ako pochopit suvislosti s flashom Xbox S. Podstata: 1. meni sa mechanika (ako za cias 74850C LO mechanik a neexistujuceho iXtreme 1.5 [pred 24.12.2008]) 2. mechanika sa musi upravit (orezat - umela hmota + plechy) aby pasla do case 3. predny kryt z mechaniky sa lepi na mechaniku M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tyler55 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Ahojte...pred nedávnom som kúpil s 250gb a potrebujem pomôcť s nastavením. Nastavil som si auto sign aby sa mi pri spustení konzoly automaticky pripojil môj profil, ale nedeje sa tak. Vždy sa musím prihlásiť. A pri mojom profile som si potom vypol auto prihlasovanie do xlive a messengera a to mi zase robí naopak, že keď prihlásim do dashboardu môj profil hneď ma pripojí na live... A ešte niečo...všetky hry som naištaloval na hdd aby mi nevrnčala mechanika ale vrnčí ventilátok. Taký pravidelný ako keby v niečo do neho narážalo...Kamoš má tiež slimko a je tichučké oproti môjmu.. Ešte by ma zaujímalo ako je to s dashboardom ako sa aktualizuje. Ďakujem EDIT: ešte som jednu otázku položil sem neviem či tu vyznačuje nové príspevky v topicu : viewtopic.php?f=10&t=10799&p=100035#p100035 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Chtěl bych se zeptat našel sem jednoho flashera ale nemá ten frimware nevíte kde ho sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Chtěl bych se zeptat našel sem jednoho flashera ale nemá ten frimware nevíte kde ho sehnat? Aky firmware? Si si isty, ze je naozaj flasher? :lol: Rychlo prec od neho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Tak Já sakra nevím :-) Já sem odborník na psp ne xbox chápu to dobře ze musíš přehrát systém mechaniky nebo něco takového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Ano - ale jestli ten údajný flasher nemá firmware , tak to opravdu asi flasher není , protože to je základní věc , kterou flasher potřebuje znát a dej od něho ruce pryč , jak ti radí trezzor . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 tak ja newim co se ma delat s nejnovějším xboxem ale vím že něco de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 1.sorry ze sem to napsal 2x 2. Tak co vlastně bránilo flashnuti nebo čeho :-) nového xboxU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 tak jak je to ted s tim flashem SLIMu? na netu o tom zatim neni ani zminka, zatim jen info, ze bude brzy.. Pritom uz to tady mistni mistri nabizej, to je nejaka beta? Mam z toho strach, precijen dostat ban hnedle na zacatku predvanocni seozny se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Už kvůli tomu jak to dopadne s novým dashboardem , banovou vlnou očekávanou koncem roku a nejastnostmi okolo způsobu flashe nového xboxu bych být Vámi nebláznil a raději počkal do konce roku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 tak jak je to ted s tim flashem SLIMu? na netu o tom zatim neni ani zminka, zatim jen info, ze bude brzy.. Pritom uz to tady mistni mistri nabizej, to je nejaka beta? Mam z toho strach, precijen dostat ban hnedle na zacatku predvanocni seozny se mi nechce Tu je jeden z tych, co "ked sa boji, aj tak ide do lesa" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 tak jak je to ted s tim flashem SLIMu? na netu o tom zatim neni ani zminka, zatim jen info, ze bude brzy.. Pritom uz to tady mistni mistri nabizej, to je nejaka beta? Mam z toho strach, precijen dostat ban hnedle na zacatku predvanocni seozny se mi nechce Ako to je s flashom na Xbox S popisujem par prispevkov nadtebou (citat vies, nie?) [ http://console-forum.net/tema/42332-projekt-podej-ruku-blbovi?p=960372&viewfull=1#post960372 ] Ban? -> pred vianocami (resp. pri najblizsej vlne banov) dostane kazdy pouzivatel "flashnuteho" xka, ak nedodrzal zakladne pravidla (mat najnovsi FW v mechanike, neupdatovat DashBoard na flashnutom Xku, nehrat hry pred release date, hrat na 100% overene kopie hier) a taktiez je velka sanca, ze sa mu nevyhnu pouzivatelia s FW LT a jeho firmguard (zatial nikto nikde nepovedal, co ten "firmguard" vobec je), najskor je to len "reklamna znamka". Kto je najviac v bezpeci ? Ten, ktory (zoradene podla vahy dolezitosti): -> hral na 100% overene kopie hier -> nehral hry pred release date -> ma aplikovany update kernelu pred flashovanim -> a ine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krisa Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 měl bych otazku falbe 3 už vyšel (aspon myslím) nemohl by mi ho nekdo uploadnout na czshare??? dik (chci pouze cz tit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 měl bych otazku falbe 3 už vyšel (aspon myslím) nemohl by mi ho nekdo uploadnout na czshare??? dik (chci pouze cz tit) Nejaky srandista, pocuvaj :lol: Neboj, hned ako sa objavi release, tak to budes mat aj tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Ale on opravdu vyšel. Pouze ale jako JTAG verze (jako kdysi Halo Reach). Kdo nemá takovou konzoli, hru nespustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 OK, ale na "normalne" konzoly este release nie je http://www.abgx.net/filename/?ch=6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 A co má být? Uživatel se zeptal, protože hru někde viděl. Ty jsi odpověděl, že se jedná o vtip. To nejedná, hra funguje. Prostě jsi zase psal, aniž sis ověřil, jak je to doopravdy. Nesnaž se to zamaskovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 A co má být? Uživatel se zeptal, protože hru někde viděl. Ty jsi odpověděl, že se jedná o vtip. To nejedná, hra funguje. Prostě jsi zase psal, aniž sis ověřil, jak je to doopravdy. Nesnaž se to zamaskovat. Jtagovane hry nesledujem. Ak ma Jtag, tak tvoja informacia nebola zbytocna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Molda22 Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Jaký je rozdíl mezi SSV1 a SSV2 a k čemu to vlastně je? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diskomuz Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Zdravim, mám jen takovou hloupou otázku :) Chtlě bych se zeptat zda může být problém, když hra se zasekne v prběhu hry (pořád na stejným místě) díky špatnému patchru pro wave...nebo je-li to špatným iso souborem, jelikož jsem hru zkoušel vypálit dvakrát a pořád to stejné... :) díky za Váš čas.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Jaký je rozdíl mezi SSV1 a SSV2 a k čemu to vlastně je? díky http://www.xboxhacker.net/index.php?topic=13854.0 Zdravim, mám jen takovou hloupou otázku :) Chtlě bych se zeptat zda může být problém, když hra se zasekne v prběhu hry (pořád na stejným místě) díky špatnému patchru pro wave...nebo je-li to špatným iso souborem, jelikož jsem hru zkoušel vypálit dvakrát a pořád to stejné... :) díky za Váš čas.. :) Zkus vyčistit cache, další možnosti jsou, že je poškozený ISO nebo špatně vypálený/nekvalitní/poškrábaný DVD. Na špatnej patch bych to neviděl, hra by se vůbec nespustila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.