xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Cau jde nějak odstranit BAN ? Žádným způsobem nejde - už se tady na to odpovídalo několikrát !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Jak je to Xko na gamepadu, kde svítí, že jste hráč č.1, tak mi někdy začne samo od sebe jezdit to světýlko dokola a za chvíli to přestane. Co to znamená? Snad ne slabá baterka? Ano - je to varování , že je už slabá baterie . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Asi nepujde hardisk z xboxu360, ten bilej, na ten novej cernej kterej uz je ready na KINETIC ??? D9k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ortiz Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Ahoj, měl bych otázku jak to vypadá s flashnutím xbox 360 S asi to tu už taky někdy zaznělo tak jsem ve správnym topicu aspoň. Díky (mám ho doma už přes měsíc a rád bych si na něm něco zahrál jiný než HALO: Reach) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Asi nepujde hardisk z xboxu360, ten bilej, na ten novej cernej kterej uz je ready na KINETIC ???D9k Nepůjde - má to jiné připojení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Nepůjde - má to jiné připojení . Ksakru ... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukys.96 Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 když budu mít nový Dashboard, budu mít flash, ale na live budu hrat jenom originalky, muzu dostat ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brake Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ahoj, mám dotaz. Mám už možná tak 2 roky starý flash na snad už 4 roky starém xku. Nové hry normálně vypálím tak jak jsou a vždy před hraním vkládám Active disk. No a zajímalo by mě, jestli mi tímto způsobem půjdou i nové hry s wave 7 - nebo prostě ty nové ochrany jak tam mají být. A i s tím, že bych si udělal i update dashboardu. Mám ban, takže tohle mi je jedno. Jde mi hlavně o to, že bych si rád koupil Kinect a k tomu hrál vypalované hry na Kinect a nemusel bych dělat žádný nový flash. Je to možné? :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 wave nema s ap 2.5 nic spolecneho (wave 7 =/= ze ma ochranu) takze normalne muzes wave 7 patchovat ale zatim je jedina hra co am ochranu(vyuziva ji) a to fable kdyz bude dalsi tak se to hned tady dozvis .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vlado360 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Mám LiteOn a LT flash, a zatial predposledný dash a konzola je offline. Niesom začiatočník ale prekvapilo ma že hry na KINECT (aj keď ho nemám)mi po vložení do mechaniky vypisujú Play DVD.... Po ošalení cez BOOT DVD naskočí okno v dashi už s obrázkom hry.... Nieje to problém, ale máte páni vysvetlenie ? Myslel som že LT s wave nemá problém...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Mám LiteOn a LT flash, a zatial predposledný dash a konzola je offline. Niesom začiatočník ale prekvapilo ma že hry na KINECT (aj keď ho nemám)mi po vložení do mechaniky vypisujú Play DVD....Po ošalení cez BOOT DVD naskočí okno v dashi už s obrázkom hry.... Nieje to problém, ale máte páni vysvetlenie ? Myslel som že LT s wave nemá problém...... no vzhledem že sou to hry pro kinect tak je asi nutny ten kinect ne ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 A este treba dodat, ze na hranie pomocou Kinectu treba minimalne DB 9199. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gob Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ahoj, prosim o radu. Pred vypalovanim her pouzivam abgx360, avsak jedine co vim, ze nesmi nic svitit cervene. Muzete mi popsat, na co se tam mam koukat? co muze svitit zlute, pripadne kdy povolit "zapisovani" do isa. apod? Dekuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Při základní kontrole nepotřebuješ nic nastavovat a povolovat . Žlutě dole řádky většinou znamenají jen že iso ještě není v databázi ABGX . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DSmaster Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ahoj, prosim o radu. Pred vypalovanim her pouzivam abgx360, avsak jedine co vim, ze nesmi nic svitit cervene. Muzete mi popsat, na co se tam mam koukat? co muze svitit zlute, pripadne kdy povolit "zapisovani" do isa. apod?Dekuji! http://i52.tinypic.com/5ujp93.png (scren sem nahodou našel v jednom topicu jenom pro ukazku :D) např. toto je pouze ten problem že většina lidi nema nejnovější verzi abgx tudiž program nepozna že je to novy wawe 5,6 atd tudiž je v še v pořadku akurat bych s tim asi nelez na live (muj nazor mam ban takže tady nemužu sloužit :D ) ale hra funguje uplně bez problemu, tedy pokud je toto žlutě je vše ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kubi.90 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ahoj chci si koupit XBOX 360 Slim 250GB Black Piano(http://interlink.tsbohemia.cz/microsoft-xbox-360-slim-250gb-black-piano_d106029.html) a chci se zeptat: Jestli je to dobrá verze oproti ostatním verzím Xboxu a to hlavní jestli jde Flashnout??? díky moc Kdyžtak sorry za blbé otázky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frostys Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Jaký má význam si kupovat nový a ještě k tomu Slim, když si ho stejně dáš flashnout a budeš riskovat ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Europoid Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 A co ma Slim/neSlim spolecnyho s BANovanim/flashovanim? Hadam, ze mu jde o HDD a hlavne design krabice, ze.. (navic bych si taky radsi flashnul novy stroj, nez riskovat s bazarovym suntem, ze se mi hned posere, a ja budu mit bez zaruky smulu..) Ja myslim ze flashnout jde, ale vim o tom celkem prd - naopak mam sam dve blby otazky, tak kdyby byl nekdo tak laskav.. : 1) Koupim nekde gamepad, ktery krom xboxu vyuziju treba pres USB i na PC? 2) Existuje nejaka finta na nacpani multimedii na disk? Hrat to externich, nebo dvd disku je dost otrava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 1) Koupim nekde gamepad, ktery krom xboxu vyuziju treba pres USB i na PC? 2) Existuje nejaka finta na nacpani multimedii na disk? Hrat to externich, nebo dvd disku je dost otrava.. 1. http://live.xbox.com/en-GB/SiteSearch/Search?q=gamepad%20on%20PC 2. potrebujes HDD v konzole nacpat filmami atd.? neviem sa z tej otazky vysomarit - hrat to externich, nebo dvd disku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Europoid Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 1. http://live.xbox.com/en-GB/SiteSearch/Search?q=gamepad%20on%20PC 2. potrebujes HDD v konzole nacpat filmami atd.? neviem sa z tej otazky vysomarit - hrat to externich, nebo dvd disku... 1. To je nejakej prisernej strojovej preklad. Jen jsem nakouknul, ale popisujou to jen jako zalezitost softwareu PC - ze se ma pouzit "instalacni CD"... Nevim teda - snad to nekde zitra vyctu - spis teda jinde nez v ty prasecine.. Ale dik 2. Jo - chtel jsem nacpat hudbu a filmy na disk Xboxu. To teda fakt nejde? To se ani nechce verit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 1. Jiný návod na to neexistuje . 2. Ono to jde , ale jestli se ti zdá otravné hrát z externiho a nebo DVD , tak způsob , jakým se na HDD dají uložit se ti bude zdát ještě otravnější ( složitým způsobem programem XPort 360 pomocí TRANSFER KITU ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toorek Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Asi je to blbost, ale za zeptání nic nedám. Dá se nějak hrát stejná hra na xboxu a na pc po síti proti sobě bez xbl? Jde mi o F1 2010. Mám koupenou origoš na pc a pokud bych sehnal verzi i pro xbox, šly by obě platformy nějak propojit a hrát proti sobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Asi je to blbost, ale za zeptání nic nedám. Dá se nějak hrát stejná hra na xboxu a na pc po síti proti sobě bez xbl? Jde mi o F1 2010. Mám koupenou origoš na pc a pokud bych sehnal verzi i pro xbox, šly by obě platformy nějak propojit a hrát proti sobě? Určitě ne .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Šlo by sparovat psp s xboxem? (třeba pres tu wifinu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karrei Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Dobry den všem, předem se chci omluvit všem, jsem neskutečnej lajk co se týká Xboxu. Synovi jsem objednal Kinect a teď tady zjištuju, že to asi na x-ku nebude běhat. Má flashnutej Xbox, D:2.0.8955.0. Díky za každou radu, jak postupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.