xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Tak to není max , ale 4 x a to dost lidí prý tak vypaluje a xbox to bere . To že vypalujeme rychlostí 2,4 je doporučené z důvodu , že pomalejší vypalování je spolehlivější . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 zdar jak jsem si koupil xko 360 mel jsem u toho dvd-CRAC DONE xbox360 nevíte k čemu to slouží dík předem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cjcjcj Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Zdravím, když si budu chtít zahrát nějakou xbox1 hru na xbox360, tak k tomu potřebuju emulátor a HDD. Omlouvám se za hodně hloupou otázku, ale nestačí na to 8GB flash disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 staci...dolezita je velkost nainstalovanej hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Stačí - hry upravené z xbox 1 stejně nejdou instalovat na HDD - musí se hrát z DVD . HDD je potřeba jen na instalaci EMULÁTORU . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phlanx Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Smely dotaz pres xport360 jsem udelal image hdd 20GB z xboxu a tato image na dalsim disku zpusobila ze cely disk se neda v xboxu precist... lze tedy nejak HDD naformatovat pres PC aby opet melo strukturu dle MS vhodnou pro xbox ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 rozebrat HDD a pripojit ho pres SATA a naformatovat:) A MAM TAKOVOU OTAZKU jaky je rozdil mezi 1080i,1080p a rozlisenim 1360x720??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 chtel jsemse zeptat jestli mi jsou G body k necemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frostys Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 A MAM TAKOVOU OTAZKU jaky je rozdil mezi 1080i,1080p a rozlisenim 1360x720??? 1080 je počet horizontálních řádků v rozlišení 1920x1080 "p" znamená progressive scan "i" znamená interlaced jedná se o způsob vykreslení, vesměs to ale okem ani nepoznáš. Rozlišení 1360x720 je prostě rozlišení. 720p je při rozlišení 1280x720 Jinak "rozlišení" je počet pixelů, které můžeš vidět na obrazovce. 1360x720 = 979200 pixelů chtel jsemse zeptat jestli mi jsou G body k necemu? ehm... V Xboxu? K ničemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 rozebrat HDD a pripojit ho pres SATA a naformatovat:)A MAM TAKOVOU OTAZKU jaky je rozdil mezi 1080i,1080p a rozlisenim 1360x720??? Aj ked si tu uz odpoved dostal, ale neda mi ti nepripomenut, ze na nete pomocou google odpoved na vsetko najdes :D Napr. http://tech.ebu.ch/docs/tech/tech3299.pdf http://en.wikipedia.org/wiki/1080i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 USB Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Já jsem tak trochu debil tak jsem se přišel do týhle sekce poptat na nějký otázky :) 1.Budu mít flashlý X-box arcade LT 1.1, na to hry patchovat nemusím?stačí stáhnout vypálit, vložit do mechaniky pokud bude potřeba udělat update dashboardu(nepo*ere se mi kvůli tomu updatu firmware?půjdou mi tam pořád pálenky?) 2.Jak je to s X-box a HDD?Mě se verze X-boxu s HDD zdá hodně drahá tak budu kupovat verzi bez HDD.Vyšlo by mě to levněji kdybych si časem dokoupil externí HDD Otázkou ale je, jestli se to vůbec jde.Jestli jde zapojit něják externí hdd do X-boxu na který by mi X-box ukládal savy, ukládal bych si tam nějáké hry a třeba se mi tam ukládaly nějáké ty data při hraní GTA 4.Jde to nemo je to totální blbost? A jestli je to blbost, dá se dokoupit později do x-boxu normal hdd? 3.V jistém obchodě flashují x-boxy, ale zrovna se rozjela nová wawe na kterou má být firmware prý někdy kolem vánoc, kde se o tom dozvím víc?(google neumí hledat :cheesygrin:) A co myslíte, má cenu si počkat na ten nový firmware?, myslíte že až ten nový firmware bude tak budou v http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=760 flashovat ten nový nebo pořád ten starý?Má s tím obchodem někdo zkušenosti? Budu na ten x-box mít záruku když už ho tam flashli? Sorry za dementní otázky, píšu jen tak narychlo, je mi jasné že na některé otázky nemůžete odpovědět protože je nemůžete vědět ale ty na které odpověď znáte mi prosím odpovězte. Čekám na vaše odpovědi Váš blbeček :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frostys Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 1. Nemusíš, ale já je raději patchnu na nižší wave, protože kámoš má starší flash, tak můžu půjčovat. Dashboard to asi nějaký chtít bude, ale pokud tam nebudeš strkat novinky (AC:Brotherhood, NFS:Hot Pursuit), tak se toho nemusíš zatím bát. 2. Jde to, ale maximální velikost toho "PC" HDD je 120gb. (nejsem si úplně jistý jestli to tak je, pohledej na fóru, na savy lze využívat i flashku). Normální xbox HDD si samozřejmě pak můžeš dokoupit. 3. hrejte.cz mi dělali flash. Dávají tam LT1.1, až budou schopni dávat novější, tak se to určitě dozvíš zde: http://console-forum.net/tema/39829-flash-servis-a-prodej-xboxu-liteon-vsechny-verze-74-83-93-zaruka-na-provedenou-praci/page27 Se zárukou nevím přesně jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 Lepší je koupit rovnou HDD na xbox . Občas někdo levněji nabízí na foru v bazaru a nebo na AUKRU . Z externího můžeš použít na instalaci her jen 16 GB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 USB Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Já se spíš toho X-box HDD bál že bych X-box musel rozmontovat ale zrovna jsem se díval na youtube a tam někdo ukazoval, jak odstranit z X-boxu HDD, měl ho normálně zapojený na tom x-boxu.Proč se to teda jmenuje interní HDD když je zapojený mimo X-box? Je rozumná cena za 120GB 1 449 Kč? Kolik asi zabírají instalačky her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 120 GB HDD seženeš už za 900 - 1000 Kč . Instalačky zabírají v průměru 6 GB . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frostys Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Já se spíš toho X-box HDD bál že bych X-box musel rozmontovat ale zrovna jsem se díval na youtube a tam někdo ukazoval, jak odstranit z X-boxu HDD, měl ho normálně zapojený na tom x-boxu.Proč se to teda jmenuje interní HDD když je zapojený mimo X-box? Nevím kde jsi viděl, že se tomu říká interní, ale jinak se zapojuje normálně na xbox, jen že se tam jakoby "připne". Nic nemusíš rozebírat. V Alfacompu se koukám a 250GB HDD tam mají za 1500,- , ale nemají ho momentálně na skladě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toorek Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Do dvou týdnů má vyjít nový LT+ firmware. Já mám momentálně v xboxu poslední LT. Mám revizi jasper, takže tam asi bude liteon mechanika. Jak moc je složité flashnout nový firmware? Jde mi o to, že mám nejbližšího flashera 100 km daleko, dělal mi to před měsícem, tak se mi moc nechce tam hned jezdit znovu. Vím, že mu to můžu poslat poštou, ale já poštu nerad ;-). Tak bych se chtěl pokusit sám. Vyčetl jsem totiž tady na fóru, že pokud je už mechanika jednou flashlá, není problém z ní načíst key a udělat nový flash. Návod jsem ale nenašel. Nejsem sice v IT žádný začátečník, ale samozřejmě budu podle složitosti procedury ještě posuzovat, jestli se do toho pouštět sám nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 nevite kde na dvd kinect adventures najdu demo joy ride??? na netu jsem cetl ze tam ma byt ale ja tam nic nenasel.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KlaunCZ Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 tejklin: jednoduše když máš dvd v mechanice běž do My Xbox / Game library / Game Demos and Trials a ty dema tam najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 dik, ale ja je tam fakt nemám, mam tam jen Peggle a Pinball FX. napadlo me ze do bude tam, koukal jsem i na interni pamet a tam taky nic. a jeste jsem cetl z baleni xko slim + kinect je uvnitr i kod na nejaky dalsi levely do kinect adventures a taky nikde nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KlaunCZ Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 tejklin: s kartou s kódem ti neporadím, já ji měl normálně přibalenou u kinectu.. jinak ještě ty dema koukni jestli ti je to nabízí když zapneš adventures a dostaneš se na obrazovku kde je Start.. tak vlevo dole by měl být odkaz na dema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tejklin Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 nic jsem tam nenašel. je to ale divné pokud to je na jednom dvd melo by to byt snad na všech. jsen zrovna u mamky tak jsem ji to chtel ukázat, tak az budu doma tak si to pak stahnu z netu, skoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Hoši, abych měl jistotu a mohl v klidu spát (:)). V ABGX mám zaškrtnuto "Check/Fix Video padding" a "Patch even if stealth passes" - můžu tímhle hru project a jít s ní na Live (FW LT)? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Hoši, abych měl jistotu a mohl v klidu spát (:)). V ABGX mám zaškrtnuto "Check/Fix Video padding" a "Patch even if stealth passes" - můžu tímhle hru project a jít s ní na Live (FW LT)? Díky. to ti nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 V pohodě, já jenom potřeboval vědět jestli tím patchem/fixem nebude způsobena ňáká "větší" průhlednost pálenky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.