xDante1986 Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rawmen Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Zdravim, nechci vam tu zakladat nove vlakno. Ale chci se zeptat jestli se da vypalena hra prepalit (napr. jako film - nakopiruje do PC a pres nero vypalite). Kamarad rikal, ze to jde, ze to jeho soused takhle vypaluje, ale nechci si znicit dvdcko, diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LIB0R Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Zdravim mám problém se hrou NFS Hot pursuit, když hru spustím objeví se mi jestli chci nový profil na xbox live dal jsem exit a hra mi normálně fungovala pak jsem hru vypnul a neuložila se mi Mám LT+, a novej Assassins Creed Brotherhood mi de normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Seky Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Ahoj chcu se zeptat připojím Gamepad který má koncovku USB do Xka a bude fungovat ? protože chceme hrát s brachou dva a nechce se mi za 900 kupovat novej Game pad .. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Jedině jestli to je originál k xboxu . Musí být kompatibilní . Gamepady z PC nefungují . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Protože Fable 3 mi na novém LT+ nepojede (kvůli tomu, že jsem ho v minulosti nepatchoval, nebylo potřeba, a rovnou vypálil). Chtěl jsem si z dvd zkopírovat fable 3 do kompu a opatchovat ale na dvd jsou složky VIDEO_TS, AUDIO_TS a System update a ne podle mého očekávání .iso a .dvd soubory, tudíž by mě zajímalo jestli to musím znovu stahovat hru a nebo to lze nějak z toho dvd vydolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toorek Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Dupenka: Já to raději stáhl znovu, projel nejnovějším abgx360 a šlape to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Dupenka: Já to raději stáhl znovu, projel nejnovějším abgx360 a šlape to. No ale mě zajímá, jestli to jde z toho dvd překopírovat do počítače, abych to nemusel znovu stahovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 No ale mě zajímá, jestli to jde z toho dvd překopírovat do počítače, abych to nemusel znovu stahovat. Musíš to udělat přes ImgBurn . Zadej vytvořit obraz disku - budeš mít dva soubory ( .iso a druhý je místo .dvd a jde použít stejně jako .dvd ).Potom to iso můžeš opatchovat a znova vypálit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Na ovladači se mi rozbil levý joistick, chci se zeptat jestli je možné sehnat nový a kde...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hool23 Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Na ovladači se mi rozbil levý joistick, chci se zeptat jestli je možné sehnat nový a kde...? Sehnat novy joistick nebo novy ovladac xD ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 1)Chci se zeptat jak mám nahrát videa na hardisk k xboxu?Harddisk,cd i kabel mám,ale když to propojím s pc tak se mi tam harddisk neobjeví a při vložení cd mi to píše nějaký video at ho spustím na xboxu.Na xboxu mi to píše návod jak připojit ,,neoriginální harddisk,,?přes Usb. Prostě chci na ten harddisk nahrát jen videa :-/ 2)Až nahraju videa na harddisk,přehraje mi je Xbox? a i titulky? Včera jsem se snažil v něm rozjet videa před Rwčko a u toho to po mě chtělo Update,odhaduju že to budu muset udělat i až budu mít videa na hardisku ale de mi to jaký je riziko updatu když mám Xbox flashlej,tak jestli to mám pak udělat takhle nebo je i jinej způsob? Hlavně at mi jdou videa a titulky.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenri Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 1)Chci se zeptat jak mám nahrát videa na hardisk k xboxu?Harddisk,cd i kabel mám,ale když to propojím s pc tak se mi tam harddisk neobjeví a při vložení cd mi to píše nějaký video at ho spustím na xboxu.Na xboxu mi to píše návod jak připojit ,,neoriginální harddisk,,?přes Usb.Prostě chci na ten harddisk nahrát jen videa :-/ potřebuješ na to program který dokáže komunikovat s harddiskem xboxu, např Xplorer360: http://www.xbox-scene.com/xbox360-tools/Xplorer360.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sukypavel Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Prosim vás možná to tu už někde bylo no ... Zůstal mi po jiném xboxu ovladač... včera jsem si koupil novej Xbox ... ovladač který byl součastí balení funguje v pohodě ale ten ze starého se nechce připojit ... zkoušel jsem synchronizovat tym tlačitkem na ovladači a xboxu ale pořád se nechce připojit ... nevíte čím by to mohlo bejt ? :,( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Prosim vás možná to tu už někde bylo no ... Zůstal mi po jiném xboxu ovladač... včera jsem si koupil novej Xbox ... ovladač který byl součastí balení funguje v pohodě ale ten ze starého se nechce připojit ... zkoušel jsem synchronizovat tym tlačitkem na ovladači a xboxu ale pořád se nechce připojit ... nevíte čím by to mohlo bejt ? :,( Napřed zmáčkni tlačítko na xboxu a potom na ovladači a drž ho , dokud se nepřipojí : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 starmen Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 čus. Poradí někdo, jak nejlépe zjistím jakou verzi flashlého FW mám? Xbox je kupovaný z hrejte.cz 14.12.2009. zkoušel jsem patchovat hru, která je původně wawe 6. První pokus jsem zkusil na wawe 2 a zastavilo se to u loga Xboxu. Teď vypaluju s patchem na wawe 3. Vypaluju na desktopu na DVD Verbatim. Snad to bude ten 1.6, jinak už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sukypavel Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Toro to jsem vsechno zkoušel... nechce se porad pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Toro to jsem vsechno zkoušel... nechce se porad pripojit http://support.microsoft.com/kb/906947/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 potřebuješ na to program který dokáže komunikovat s harddiskem xboxu, např Xplorer360: http://www.xbox-scene.com/xbox360-tools/Xplorer360.php A nevadí že na tom tvým odkazu je Beta verze??sem se jí pokoušel spustit a píše mi to že nelze spustit,v pc chybí MSVCR71.dll. Tak už dobrý,podle nějakýho návodu jsem si odsud stáhl Xport 360,ten funguje ale neporadil by mi někdo jak na něho mám nahrát soubory?Vim že to mám nahrát do toho Partition 3 ale jak?Přetáhnout to tam nejde a mám to nahrát přímo do tý P3 nebo do nějaký podsložky. Stále mi jde o filmy a tak se chci zeptat jestli mi je pak xbox v pohodě z hardisku přečte nebo ne a jestli všechny formáty nebo de jen ten Divx? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GAMEBEGUN Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 zdravím, prosim vas nemate nekdo nejaky fíígl jak peclive prelepit ochranou microsoft znamku (pecet) na misto kde ma puvodne byt? mam xbox s flashem, dostal rrod a tak rozdelam face a koukam ze znamka po flashvoani zustala vedle,nenalepil ji zpet,coz chapu kuli dalsim vecem,ale chci ho dat reklamovat,mam ho z datartu ,myslite ze mi to projde s rrodem a flashem?dekuji predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Tu levou páčku :cheesygrin: ...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rawmen Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Daj se nejak prepalit hry na xko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Daj se nejak prepalit hry na xko? Určitě se to dá přepálit přes ImgBurn a přes Nero jsem to nezkoušel, ale mělo by to jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HonzaT Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Kluci kde najdu Facebook?Mam novy Sko a udelal sem hned update a chybi mi tam nejak My community .. a nemuzu najit facebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typen Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 Dá se tady koupit ta nová páčka na ten ovladač....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Když mám LT+ a chci si zahrát NFS:Hot Pursuit tak můžu updatovat na DB 1216? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xDante1986
takže tento topic je pro všechny, kteří mají stále dokola hloupé otázky na věci, které se xkrát odpovědělo, ať pořád nezakládáte zbytečný topicy, takže se ptejte ...hlavně pokud si myslíte, že tomu hrozně rozumíte a je vám 15
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
316
252
121
116
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31
46
pro 25
40
pro 25
36
pro 26
36
Top Posters For This Question
toro 316 posts
trezzor 252 posts
romik 121 posts
<^KeNnY^> 116 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
říj 31 2012
46 posts
pro 25 2008
40 posts
pro 25 2010
36 posts
pro 26 2009
36 posts
5 008 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.