suicide_duck Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 psal sjem to Lada.jur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt1 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Rád bych se také přidal. Mám sice Xbox360 jen krátkou chvíli, ale potěšilo by mě se podílet na projektu... ...proč bych právě já měl být přijat mezi vás? O herní průmysl se zajímám již nějakou dobu, mám všeobecný přehled o dění, chystaných titulech atd atd... Myslím, že bych mohl přinést zajímavé recenze (zatím sem žádnou hru nedohrál, ale pracuje se na tom :)) a kreativitu...Jsem zaměřený na multiplayer, tudíž bych si rád vzal na starost recenzí-multiplayerů, což bude zajímat spousty hráčů, pro některé právě důležitý údaj před koupí (pokud tedy jedinec nemá flash, že? :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 zítra se domluvíme co a jak, kdo jakou část v jakém množství přispívat grafik řekne jak mag po grafické stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 super,konecne se to nejak rozjede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 dante : sry ale psal sem to nejdrive do worldu a kdys sem to vlozil do komentu tak se to takhle rozjelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 takže sekce bych viděl tyto Recenze a review sekce....(potřeba tak 4-5 lidí, kteří by napsali 8-10 recenzí či review měsičně, viděl bych to tak 50 na 50 recenze ku review, recenze hry max půl roku staré, review vše ostatní tedy starší jak 1/2 roku) Achievementy (beru já viděl bych tak na 4-5 her za měsíc) Preview (2-3 články - takže 1-2) lidi Novinky z x360 za uplynulý měsíc (tohle by bylo fajn aby měl jeden max dva lidi kteří opravdu tohle sledujou a pak napsat co a jak) Hardware (1-2 lidi, kteří seznámí s různými možnostmi ze světa HW) Návody (někdo kdo opravdu rozumí, například flashuje, zajímá se o různý tunning atp) další sekce očekávám, že navrhnete sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 tak novinky bych fakt mohl psat ja,i kdyz nemam xko tak se o konsole velmi hodne zajimam novinky pro nejsou problem,poud by nejake byli(novinky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 novinky jsou pořád.....protože se bavíme o celé 360 scéně..takže pochybuju, že se za měsíc neobjeví alespoň ze 2-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Takže já bych si bral Novinky z x360 světa, dále pak Hardware a další sekci kterou bych si vzal na starosti je kontrola kvality:D...kdyby byl nějaký dotaz co myslím tím ,,kontrola kvality,, tak napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 ty máš momentálně za úkol to sledovat a udělat přesný rozpis kdo co bere : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 novinky jsou pořád.....protože se bavíme o celé 360 scéně..takže pochybuju, že se za měsíc neobjeví alespoň ze 2-3 trochu nerozumim,tak teda mohu je psat.MaM namysli JEN ty novinky:idea: kolik by toho tak bylo a hlavne do kdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 no ja bych sel spise do tech her,co se tyce tuningu ci HW tak to jako sleduju ale ne zas nejak bedlive,takze spise ty recenze,previewka a review Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 to je dobře mě se moc recky psát nechtějí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Hlasim se na recenze,xko mam kratce,sleduji vse kolem nej,takze az se rozkoukam,pridam se do dalsi sekce,tedka jen ale recenze kdyztak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 hlásím se na recenze a nějaké to prewiew snad taky zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Hlásím se na návody(tuning ) a hardware . I nějakou tu recenzi bych taky napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jt1 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Zatím mám pouze hry v profilu (flash nebude), takže bych se hlásil na recenze multiplayeru...jednou za měsíc...a pak bych se hlásil na prewiev či novinky z Xbox LIVE (mohla by to být nová samostatná kategorie...nové patche, datadisky, prostě nový obsah z LIVu ...) ...jinak Dante: Budou se dělat stránky jen pro magazín? Nebo to bude jen v rozmezí fora? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 takže sekce bych viděl tytoRecenze a review sekce....(potřeba tak 4-5 lidí, kteří by napsali 8-10 recenzí či review měsičně, viděl bych to tak 50 na 50 recenze ku review, recenze hry max půl roku staré, review vše ostatní tedy starší jak 1/2 roku) Tím "review" jsi asi chtěl říci "retro"? Protože recenze = review :) Jinak si vezmu sekci na recenze, to jsem zvyklej psát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Dante ja vim ze me nemas rad:(:D ale mam pro tvuj magazin takovy napad..je tady hodne lidi co radi pari po netu na xku..tak co takhle do magazinu vlozit neco jako ONLINE KOUTEK kde by se poradali turnaje..v jednom cisle by byl turnaj a v druhem cisle by byly treba 1-3 strany o tom jak turnaj probyhal neco o vitezi atd atd..podle me by se to chytlo uz enom proto ze je to muj napad:D..ne sranda..ale este v zadnem magu pokud wm toto nebylo..tak o tom popremyslej..a kdybys s tim chtel helfnout..dej vedet.. ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Dante ja vim ze me nemas rad:(:D ale mam pro tvuj magazin takovy napad..je tady hodne lidi co radi pari po netu na xku..tak co takhle do magazinu vlozit neco jako ONLINE KOUTEK kde by se poradali turnaje..v jednom cisle by byl turnaj a v druhem cisle by byly treba 1-3 strany o tom jak turnaj probyhal neco o vitezi atd atd..podle me by se to chytlo uz enom proto ze je to muj napad:D..ne sranda..ale este v zadnem magu pokud wm toto nebylo..tak o tom popremyslej..a kdybys s tim chtel helfnout..dej vedet..ENJOY:love: Ještě nemáme ani jedno číslo a hned turnaje:lol:...časem se uvidí ale turnaj to je spousta starostí.Do budoucnosti nikdo nevidí...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 presne tak zatim bych ty turnaje nejak nehrotil ale ten napad se mi dost libi,takze bych je tam casem urcite hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Ještě nemáme ani jedno číslo a hned turnaje:lol:...časem se uvidí ale turnaj to je spousta starostí.Do budoucnosti nikdo nevidí...:roll: noa?byl to jen napad..miliarda lidi tady pise ze chce psat prewiew a tuning myslis ze oni vidi do budoucna esli to budou chtet psat dycky??enom se nabidli stejne tak jako ja sem nabidl tento navrh:D..mg ENJOY:love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Myslím že Caesarův nápad na tuto rubriku je velmi kreativní a zajímavý :) a navíc je hloupé aby byly tyto rubriky a časem přibyla ta caesarova takze bych ji dal hnet od začátku myslim že se na to hodně lidí chytí to´t můj názor takže mě klidně kamenujte :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 sasán zamysli se nad tím co si napsal...víš ono starostí kolem magu a hlavně prvního čísla je dost.....každý časopis web všechno se vyvíjí nevím proč by to nemohlo přibýt až časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 nápad je to určitě dobrý, ale taky bych počkal až jak dopadne rozběh časopisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.