sasán Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Jeeeežie kriste Dante to byl k sakru jen muj názor tak klíd nevim proč bych se měl zamýšlet. Ten mag se stejně nikde prodávat nebude tak proč to nevzít nalehkou váhu ? ty se zamysli za co mě stíráš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 stírám tě? moc toho nechápeš...já nechci dělat milion věcí na hovno....bude mi stačí míň a líp..... a uklidni se....jestli na tom nechceš dělat nemusíš.....nehodlám se hhádat kvůli hloupostem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Dyt já se nehádam chápu je dobře že dáváš přednost kvalitě před kvantitou ale tahle rubrika by nikoho nezabila ja bych si ji vzal klidne z caesarem na starost .... jinak proc bych se mel uklidnit já v klidu sem tedy zatim sem v klidu :D ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Tak dost kluci nebudeme se prece hadat jeste pred tim nez vubec zacnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Zdravim. skusil bych dělat recenze. Stáhnu, přepařím, a napíšu. :) tak pokud byl zájem, můžete napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 myslim že tě nevemou na Skušební lhůtu:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viper90cz Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Taky bych se hlásil přiložit ruku k dílu, nějaké starší recenze už mám za sebou a Xbox me jedním slovem uchvátil...budu moc rád když se budu moct zapojit. xDantemu už jsem psal tak snad se projekt brzo rozjede :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Tak zde je seznam... Organizace = xDante1986, krůta Grafika = MasterMIND Recenze, Retro = Johnysko, suicide_duck, p.a.c.o, Lada.jur, phasE89, skolni.flakac, Viper90cz Preview = Johnysko, p.a.c.o Novinky = krůta, F789GH Achievementy = xDante1986 Hardware = krůta, Lada.jur Návody = Lada.jur Xbox Live = jt1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 všichni co nemají mé icq 195-111-048 s každým se jednotlivě domluvím co dostane na práci a následně bude zveřejněn i obsah prvního čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Uz mam zacit psat?muzu psat I novych hrach o kterych se zatim suska MUJ SKYPE.. DIMITRIJO MUJE ICQ..468030568 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Viper90cz - recenze Gears of War 2 p.a.c.o - recenze NHL09 a review Conflict: Denied OPS xDante1986 - achievementy Bully: Schollarship Edition, Bioshock, TMNT Sasán - recenze Spyro: The Dawn Of The Dragon a review The Elder Srolls 4: Oblivion Phase89 - Fallout 3 rozsah pro recenzenty 3/4 stránky ve wordu + hodnocení (velikost písma 12 times new roman) hodnocení bude v % a bude mít tyto čtyři body Grafika, Hudba, Hratelnost a celkový dojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Po domluvě s dantem se hlásím na místo korektora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Dante, 3/4 stránky ve Wordu je hodně relativní pojem... velikosti článku se udávají v počtu znaků bez mezer nebo s mezerami. Pro napsání recenze hry na x360, která má mít hlavu a patu, je potřeba alespoň 2500 znaků bez mezer. Dále bych doporočil vytvoření nějakého vzoru, aby byly recenze sjednocené a grafik neměl tolik práce. Na ICQ jsem tě ještě nezastihl, tak to napíšu sem - rád bych si zamluvil Fallout 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 relativní pojem je i 2500 znaků bez mezer :D ok řeknu beru to v klasickém word nastavení times new roman s vel písma 12, počet znaků si spočítej sám myslím, že je to celkem jasně definováno, nehldeě, že v magu bude nějaký nadpis obrázky takže tam recka bude třeba na dvě stránky to je divný na icq jsem už nonstop cca 48 hodin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 S tím icq nevím jak je to možný, ale psal jsem ti z meeba dvakrát... zítra už snad rozchodím qip, tak se nějak domluvíme, dneska nestíhám :) Tak jinak, když řekneš že chceš aby recenze měla například 2700 znaků s mezerami, je to jasně definovaný pojem, na rozdíl od původně avizované 3/4 stránky. Někdo může defaultně nastaveno jiné řádkování a už to dělá ve výsledku bordel :) Navíc všude kde jsem psal a kde to mysleli vážně, šéfredaktor stanovil nějaké standarty (3000 znaků s mezerami na recenzi na A4, 1500 znaků na recenzi na půlku A4) a vše šlapalo tak jak má. Neber to jako nějakou buzeraci prosím, jen jsem chtěl pomoct v organizaci :) Jestli to chceš dělat po svém, nic s tím stejně nenadělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 no napis a pak uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 31, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 víš co je to defaultně nastavený word ?:D snad jo :D tzn, že víš druh písma, řádkování a spoustu další cvěcí :) nevím jak moc je to složitý :D jasně že ne na A4 když dotyčný bude psát 26 písmem..takový idiot navíc snad nikdo není, že by ho to napadlo....z určitého důvod neříkám kolik znaků protože nemám představu, zatímco přesně vím jak velký je obsah při daném nastavení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Měl bych zájem o post redaktora, zda by to bylo ještě možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 krůta si tě připíše a suicide duck jde z týmu pryč mluvil jsem s ním říkal, že by přispíval občas ale to je o ničem takže dál bez něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Dante psal jsem ti několikrát na icq, asi máš hodně práce nebo se ti nechce odpovídat, co já vím.Ale mylel jsem že počítáš se mnou. Chtěl jsem dělat návody a sem tam nějakej tuning!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 no mě se určo nepsal :D pošli mi do pm své icq... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 XDante,muzu se zeptat co tu pises za bludy?Ja ti nepsal,prispival bych obcas,psal jsem ti jasne 3x,ze ti v pondeli dam vedet ejstli zacnu prispivat uz tedka,nebo od unora az si uzavru znamky.Kdyz pises o me beze me,tak naprvou miru,THX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 chci se zeptat to bude internetovej časopis? jo přeju hodně štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Pokud to někdy dopracujeme na slušnou úroveň tak bude třeba i tištěný to nikdy neví chlapče;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 johnysko si bere Midnight Club: LA btw co maj rozpracované snažte se co nejdříve, ať to můžeme dát korektorovi a následně grafikovi ke zpracování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.