Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dárek pro holku ... na zitra... specha !!! :D

manousp

Recommended Posts

Hele, mam takovej trapnej problem ... zitra vecer budu s moji ... pres vanoce sme se nevideli, takze bych pro ni mel mit nejakej darek, a jak to tak u me chodi, tak ho budu kupovat zitra :cheesygrin: ... vzdycky na posledni chvili :roll: ... no co ...a tak bych se chtel zeptat, jestli mi tu nekdo neco originalniho neporadi ... tim nemyslim plysaka nebo stribro ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtělo by to abys napsal jakej máš na ní kapitál...

Jak ale říkal sysa, kytka je jasná, kup růži ( 1 nebo 3 ) a potom já bych ji koupil třeba nějaký pěkný třičko, nevim co nosí... Ty ji máš znát, tak musíš vědět co chce =D

Já tý mojí koupil velkej obraz New York City, protože vim že NYC miluje <3

Odkaz ke komentáři

jedině robertka! xD nebo něco podobnýho xD (pokud ještě nemá) ale fakt xD

kdyby si náhodou neměl čas tak ona nepoletí za kamarádem ale vezme si dáreček od tebe ;)

Přesně tak, a nebudeš jedinej viz. todle - http://www.novinky.cz/clanek/157493-kvuli-ekonomicke-krizi-mezi-vanocnimi-darky-prevladaly-eroticke-pomucky.html :-D

Odkaz ke komentáři

Já si myslim že tvoje slecna si vic bude vážit nejaky veceře obeda ci nejakého prijemneho posezení plus nejaky maly darek v podobě už taddy zmíněného prstýnku nebo nejaké takové drobnosti. Urcitě lepši něž ji koupit drahýho plysáka kterýho doma mrskne do kouta. Muj nazor je teda dat ji raci nejakej zazitek nez něco věcnýho.:):)

Odkaz ke komentáři

Hele, mam takovej trapnej problem ... zitra vecer budu s moji ... pres vanoce sme se nevideli, takze bych pro ni mel mit nejakej darek, a jak to tak u me chodi, tak ho budu kupovat zitra :cheesygrin: ... vzdycky na posledni chvili :roll: ... no co ...a tak bych se chtel zeptat, jestli mi tu nekdo neco originalniho neporadi ... tim nemyslim plysaka nebo stribro ...

kup si luxusní prádlo a dělej to co holky dělaj nám :D zaručeně funguje :D aplikoval jsem minulé vánoce :D

Odkaz ke komentáři

...já jí nechci srát ale :-D (vtip), tu svou miluju a pozval jsem jí na hory a jedem jen my 2 (tam mám připravený taky pěkný překvápko :-D) ;-). Pěkná škvára :-D a ještě v mých študáckých letech :-D. (jasný, že to funguje... a slečna je ráda, kdyd nemyslíš jen sobecky na sebe ;-)) Proto říkám...APLIKOVAT POŘÁD A STÁLE...to neomrzí :-D

Odkaz ke komentáři

sony: ta holka to asi nemá v hlavě uplně v pořádku vid ? :) (bez urážky, nemyslim tim, že chodí do zvláštní školy .. )

jinak : kup tvojí frajerce to co má ráda, když už s ní chodíš, mohl bys to vědět, co ji udělá největší radost ne ? Moje bývalá přítulka ujížděla na těch Didlech, těch myších, takže zaručný dárek byl jasný :) ..

pokud chceš něco neutrálního .. tak .. asi parfém, dražší nějakej ... :)

Odkaz ke komentáři

upřímně je mi celkem jedno co si myslíte vy neznáte mě neznáte jí a já neznám vás .... ok může to přijít trochu divný ale ... to je jedno ne.....

Je to jedno.. ale neni to treba tvoje tetka? :D Nebo jinak, ses si jistej, ze je to Tvoje holka? Ja bych rekl, ze je to takova tva mala sugesce :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu