Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CS:S console-forum.net server

Senpu

Recommended Posts

• Odpovědi 164
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

@DAWE: A muzu se pridat?? ja byl v klanu, kterej hral ligu, ale pak se zrusil a od ty doby hledam klann uz asi 1-2mesice :D Rekl bych ze hraju dobre, ale to musi posoudit CL vaseho klanu.Steam TS2 i VNT mam

@SENNPU:uz good nasel jsem to :D

Sry za :offtopic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DAWE:sem te tam este nepotkal :D

SENNPU:hele bude na tom serveru rank system?

Bude vsechno..prosimvas vyridte si to na ICQ nebo PM :ontopic:

jinak jsem zaplatil uz server :)

edit: radim vam klikejte...muzete se stat adminy zadarmo..a pomuzee mi timhle udrzet server.. :blink:

Odkaz ke komentáři

Bude vsechno..prosimvas vyridte si to na ICQ nebo PM :ontopic:

jinak jsem zaplatil uz server :)

edit: radim vam klikejte...muzete se stat adminy zadarmo..a pomuzee mi timhle udrzet server.. :blink:

hele chtel sem se zeptat na to abych ti tam kliknul tak musim ucet na alertplay jop a sorry za ty ot

Odkaz ke komentáři

:( tje na picu :(

WOW už to přišlo :D (dem jim to rozklikat xD)

NEEEE: Kdyz sem udelal prvnich 7odkazu a chtel jsem dealt dal, tak tam dole je napsany CHEATER PREVENTION LINK - CLICKING THIS LINK WILL RESET YOUR ACCOUNT BALANCE TO ZERO. kdyz na to kliknu tak se nic nestane WTF?

Odkaz ke komentáři

NEEEE: Kdyz sem udelal prvnich 7odkazu a chtel jsem dealt dal, tak tam dole je napsany CHEATER PREVENTION LINK - CLICKING THIS LINK WILL RESET YOUR ACCOUNT BALANCE TO ZERO. kdyz na to kliknu tak se nic nestane WTF?

Smaže se všechno co si naklikal...

Odkaz ke komentáři

klikej dal..me se to stejne pripocte...

Odkaz ke komentáři

Sem taky pro normall public , ale obřas odvěci změnit na AIM mapu by bylo dobrý ...

Klidně ti stím serverem pomůžu jestli ceš ...

PS: Olonovi to vzkážu , je to má Láska!

EDIT:Zkušeností mám plno hraju to od roku 04 (rok vydaní) , adminuju skoro všude:P , můj klan: www.foxclan.cz kouknite se:)

Odkaz ke komentáři

Sem taky pro normall public , ale obřas odvěci změnit na AIM mapu by bylo dobrý ...

Klidně ti stím serverem pomůžu jestli ceš ...

PS: Olonovi to vzkážu , je to má Láska!

EDIT:Zkušeností mám plno hraju to od roku 04 (rok vydaní) , adminuju skoro všude:P , můj klan: www.foxclan.cz kouknite se:)

jo,jo foxiky znam...ale Olona nemusim... :)

Edit: Prosim vsechny kdo se ucastni souteze aby napsali jmeno na pod kterym se zaregistrovali!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu