D@w3 Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 jo a jeste sem se chtel zapta jak to tam bude s tim TG/CW mame s kamosema tady na cf klan a hrajem na zaparit.cz tak bych se chtel zaptat jak to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 jo a jeste sem se chtel zapta jak to tam bude s tim TG/CW mame s kamosema tady na cf klan a hrajem na zaparit.cz tak bych se chtel zaptat jak to bude Server pro klanove hrani nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Sennpu: Hej kde jsi sehnal ten titulek cs gamer chci si to dat do nicku. Dawe: vy mate klan console-fora?Mohl bych se pridar?Nebo mysis ten o jsem chtel zalozit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Sennpu: Hej kde jsi sehnal ten titulek cs gamer chci si to dat do nicku.Dawe: vy mate klan console-fora?Mohl bych se pridar?Nebo mysis ten o jsem chtel zalozit. mi nemame primo klan cf ale jsou tam moji kamosi z cf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 @DAWE: A muzu se pridat?? ja byl v klanu, kterej hral ligu, ale pak se zrusil a od ty doby hledam klann uz asi 1-2mesice :D Rekl bych ze hraju dobre, ale to musi posoudit CL vaseho klanu.Steam TS2 i VNT mam @SENNPU:uz good nasel jsem to :D Sry za :offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 hele tak mi by sjme se domluvily s cl a moznha by jsme te vzalui ale jestli mylis ze jsme nejaky moc dobry tak to ne a nemame steam a hrajem na zaparit.cz mozan te vezmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 DAWE: Mno jestli by jste me vzali tak by to bylo good a me je jedno jestli jste NS klan pac ja mam steam, takze muzu hrat i na NS i na S serverech :D Jo a jakej mas nick ve hre? abychom se poznali?? Ja mam tenhle ДŁ!@ﮎ»BŁДzє Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 jj ja mam D@w3 a prde tim klan tag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 DAWE:sem te tam este nepotkal :D SENNPU:hele bude na tom serveru rank system? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 DAWE:sem te tam este nepotkal :DSENNPU:hele bude na tom serveru rank system? Bude vsechno..prosimvas vyridte si to na ICQ nebo PM :ontopic: jinak jsem zaplatil uz server :) edit: radim vam klikejte...muzete se stat adminy zadarmo..a pomuzee mi timhle udrzet server.. :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Bude vsechno..prosimvas vyridte si to na ICQ nebo PM :ontopic:jinak jsem zaplatil uz server :) edit: radim vam klikejte...muzete se stat adminy zadarmo..a pomuzee mi timhle udrzet server.. :blink: hele chtel sem se zeptat na to abych ti tam kliknul tak musim ucet na alertplay jop a sorry za ty ot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 hele chtel sem se zeptat na to abych ti tam kliknul tak musim ucet na alertplay jop a sorry za ty ot mel by si ale pokud chces klikat jen proto aby si byl admin tak tam supni jakej kolik ale opakuji!!jen ti co maji zkusenosti s adminovanim!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Mno tak jsem chtel zacit klikat :D (samozrejme abych byl admin, a hlavne abych pomohl serveru)-zkusenosti s ADMINOVANIM MAM :D ALE zatim mi neprisla aktivacni mail. Jak vam dlouho trvalo nez to prislo vam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Mno tak jsem chtel zacit klikat :D (samozrejme abych byl admin, a hlavne abych pomohl serveru)-zkusenosti s ADMINOVANIM MAM :D ALE zatim mi neprisla aktivacni mail. Jak vam dlouho trvalo nez to prislo vam? Mě přišel hned.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 :( tje na picu :( WOW už to přišlo :D (dem jim to rozklikat xD) NEEEE: Kdyz sem udelal prvnich 7odkazu a chtel jsem dealt dal, tak tam dole je napsany CHEATER PREVENTION LINK - CLICKING THIS LINK WILL RESET YOUR ACCOUNT BALANCE TO ZERO. kdyz na to kliknu tak se nic nestane WTF? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rajce Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 :( tje na picu :(WOW už to přišlo :D (dem jim to rozklikat xD) NEEEE: Kdyz sem udelal prvnich 7odkazu a chtel jsem dealt dal, tak tam dole je napsany CHEATER PREVENTION LINK - CLICKING THIS LINK WILL RESET YOUR ACCOUNT BALANCE TO ZERO. kdyz na to kliknu tak se nic nestane WTF? Smaže se všechno co si naklikal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 :( tje na picu :(WOW už to přišlo :D (dem jim to rozklikat xD) NEEEE: Kdyz sem udelal prvnich 7odkazu a chtel jsem dealt dal, tak tam dole je napsany CHEATER PREVENTION LINK - CLICKING THIS LINK WILL RESET YOUR ACCOUNT BALANCE TO ZERO. kdyz na to kliknu tak se nic nestane WTF? klikej dal..me se to stejne pripocte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 JJ sry ja to necet a tak sem myslel ze mi to vyhodi dalsi odkazy :D EDIT: Jo a kdyz jsem klikl na to surf ads a odklikal vsechny odkazy, tak se mi proskrtli a nemuzu klikat dal. To musim pak nejak cekat bo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 jo jestli se pridavaj jeste mapy tak bych dal AWP lego fakt dobra mapa jestli ji znate.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 dal bych jen public, lidi odradi stahovani map..atd.. kdyby bylo na mym, tak jen de_dust 2 only :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 dal bych jen public, lidi odradi stahovani map..atd..kdyby bylo na mym, tak jen de_dust 2 only :love: mapy se budou stahovat rychle to ti zarucuju ;) edit:server mozna spustim uz 31.12 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 To by bylo good :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 mozna se budou stahovat rychle, ale s mym netem urcite ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Sem taky pro normall public , ale obřas odvěci změnit na AIM mapu by bylo dobrý ... Klidně ti stím serverem pomůžu jestli ceš ... PS: Olonovi to vzkážu , je to má Láska! EDIT:Zkušeností mám plno hraju to od roku 04 (rok vydaní) , adminuju skoro všude:P , můj klan: www.foxclan.cz kouknite se:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Prosinec 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Sem taky pro normall public , ale obřas odvěci změnit na AIM mapu by bylo dobrý ...Klidně ti stím serverem pomůžu jestli ceš ... PS: Olonovi to vzkážu , je to má Láska! EDIT:Zkušeností mám plno hraju to od roku 04 (rok vydaní) , adminuju skoro všude:P , můj klan: www.foxclan.cz kouknite se:) jo,jo foxiky znam...ale Olona nemusim... :) Edit: Prosim vsechny kdo se ucastni souteze aby napsali jmeno na pod kterym se zaregistrovali! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.