Reavers Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Cawes, chtěl jsem se zeptat, mám 1,11GB patche na wowko a potreboval bych je zabalit tak aby mely 600-700MB. Poradil by mi nekdo jak to takhle udelat ? Kdyz dam metodu komprese Nejrychlejsi aji Nejlepsi tak mi porad zustava 1.11GB. Diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 No ja mám CD plnej pakl ale proc plytvat CD kdyz muzu pouzit jedno :D:wohow: Děláš si srandu, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reavers Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 nemáš rozdělený hdd? ee nemám :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 jak říká kravitch...neznám člověka který nemá rozdělenej hardisk...krom hlupáků a holek :D to je hrozná oběť 5 kč.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reavers Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 :) Zeke jako obvykle zabodoval a jako jediny to snad pochopil, je taky dobre se nehadat kolik CD do toho dam a kolik co stoji ale treba to budu potrebovat aji do budoucna a je lepsi se an to zeptat :) Zeke THX EDIT: jak říká kravitch...neznám člověka který nemá rozdělenej hardisk...krom hlupáků a holek :D to je hrozná oběť 5 kč.... Nechápu na co bych měl mít rozdělený HDD a proč když ho nemám bych měl být hlupák :) To je jen tvoje hloupost že takhle urážíš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 :) Zeke jako obvykle zabodoval a jako jediny to snad pochopil, je taky dobre se nehadat kolik CD do toho dam a kolik co stoji ale treba to budu potrebovat aji do budoucna a je lepsi se an to zeptat :) Zeke THX Stejně to nezkomprimuješ do 700 MB, uvidíš. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 uharc je dobrej ale vzhledem k tomu že patch už je komprim sám o sobě tak dost pochybuju, že to zmenšíš na potřebných 700 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 :) Zeke jako obvykle zabodoval a jako jediny to snad pochopil, je taky dobre se nehadat kolik CD do toho dam a kolik co stoji ale treba to budu potrebovat aji do budoucna a je lepsi se an to zeptat :) Zeke THXEDIT: jak říká kravitch...neznám člověka který nemá rozdělenej hardisk...krom hlupáků a holek :D to je hrozná oběť 5 kč.... Nechápu na co bych měl mít rozdělený HDD a proč když ho nemám bych měl být hlupák :) To je jen tvoje hloupost že takhle urážíš :) No vidíš, kdybys použil google, máš to za 5 sekund, takhle to trvalo skoro hodinu. Radši nám napiš, jestli už to teda máš na požadované velikosti, nebo ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reavers Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Asi ne hele, kaslu na to si to stahnu znova no, v tomto nejsem nak moc extra prebornik. A dante svoje pripominky si pro priste nechej ze 5kc je strasna obet, kdyz neumis cist ze to potrebuju udelat ted :) Kdybych to nepotreboval tak nutne tak sem ani nepisu abyste mi poradily a rovnou si du odpoledne koupit DVD. THX all za snahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Asi ne hele, kaslu na to si to stahnu znova no, v tomto nejsem nak moc extra prebornik. A dante svoje pripominky si pro priste nechej ze 5kc je strasna obet, kdyz neumis cist ze to potrebuju udelat ted :) Kdybych to nepotreboval tak nutne tak sem ani nepisu abyste mi poradily a rovnou si du odpoledne koupit DVD. THX all za snahu Ale chápeš to ne. Ty tady vynaložíš hodinový "úsilí" na to, abys to zkomprimoval, místo toho, abys vysolil jedno CD, když jich máš víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Reavers Odesláno Prosinec 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 No odvažuju se o sobě říct že hlupák nejsem, ale je to debata o ničem protože ty říkáš, že jen holky a hlupáci nemájí rozdělený harddisk - To je podle mě blbost protože každý si může se svím harddiskem dělat co chce. K tomu že 5kč není žádná obět - to je debata zase o tom že ti celou dobu říkám že to potřebuju TED a ne někdy ráno abych si šel ještě koupit DVD. Napsal jsem docela srozumitelně a jasně že DVD nemám po ruce. Kdybych to nepotřeboval tak nutně zabalit, tak sem ani nepíšu a DVD si du koupit ráno a widle přeinstaluju klidně večer. Toť vše z mé strany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 ne ty jsi řekl, že nechceš obětovat druhé cd :D nejde o to že to potřeubješ hned kdyby to bylo tak nutný tak se nad druhým cd vůbec nezastavuješ a vypálíš to na dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Reavers
Cawes, chtěl jsem se zeptat, mám 1,11GB patche na wowko a potreboval bych je zabalit tak aby mely 600-700MB. Poradil by mi nekdo jak to takhle udelat ? Kdyz dam metodu komprese Nejrychlejsi aji Nejlepsi tak mi porad zustava 1.11GB. Diky za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
36 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts