Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Zdravím,

mám problém s instalací USB loaderu pomocí WAD manageru. Zkoušel jsem wiiflow i USBLoaderGX. Zkoušel jsem spustit přes wadman 1.4 i 1.7 a pokaždé mi napíše error -1026. Ve WADmanageru mám nastaven ios 249.Když spustím USBLoaderGX přímo přes HBCH tak jede v pohodě.

23.08 už jsem to zprovoznil pokud by to šlo tak prosím o smazání tohoto dotazu

• 0
Odesláno
Ahojky, co se týče WII jsem trochu amatér jak je to z vypálenými hrami? Stáhnou se extrahují, vypalí vloží se do wii a hrajou? Je to tak jednoduchý nebo se tam musí dělat ještě něco jiného? A ještě dotaz, mužu hrát vypálené hry přes net? Hrozí za to nějaký ban? Nebo jak to je?

U novych wii uz bohuzel nemuzes spoustet zalohy her z palenych DVD... musis je spoustet z USB disku nebo USB flashky... ban nehrozi

• 0
Odesláno
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, nějak omylem jsem si vymazala internet na hlavní stránce, nevíte jak ho tam znova vytvořím? nechce mě to vůbec pustit do shopu, protože jen jsem internet nainstalovala, tak pak jsem to smazala, a ted mi internet vůbec na wii nefunguje... díky

Pokud ti nejde spustit wii shop tak je to trosku problem... jedine ho externe doinstalovat pomoci WADu ... otazkou je skutecne potrebujes ve wii INTERNET CHANNEL (neboli OPERU) ? Kazdy kdo s tim zkusil chvili serfovat to vzdal... nekdo do 10 minut nekdo do hodiny... :)

• 0
Odesláno
Když upgradnu wii ať už pomocí internetu nabo podle nějakého návodu jak to bude z MII channelem a ještě mám na hlavní obrozovce i Wii Fit Plus Channel (samozřejmě je tam ještě více channelů) zůstanou mi channely a vytvořené postavy nebo bych si je měl nějak zálohovat?

A ještě k čemu slouží DVDx v hackmii installeru.

Ahoj...

channely ti tam zustanou... jednou vyjimkou je Homebrew a jine neschvalene nintendem... ty se vetsinou smazou... ulozene pozice z her ti zustavaji stejne jako postavicky :)

• 0
Odesláno
Ahoj,

chtěl jsem se zeptat jestli muzu bezpecne updatovat wii na v4.3,nyní mám softmod 4.2,nezruším si tím flash a nebudu muset dělat softmod znovu pomoci hry?Updatovat bych chtěl kvůli tomu abych se dostal do wii shopu.

Díky moc

No ale on ti nepojede wii shop ani na 4.3E, shodou okolností to máš napsaný nad tvojim příspěvkem :) Mam 4.3E a po mně to chce taky update.

• 0
Odesláno
Ntfs/wbfs

Měl bych prosbu chtěl bych vědět zda když rozdělím flashku na dva oddily ntfs wbfs tak jestli se pote da ten oddil wbfs dostat zpet na klasicke ntfs ... pokud ano prosim o navod :) děkuji

Pokud se ti podari rozdelit flashku tak gratuluju :) ja jsem s tim laboroval pred par lety asi mesic :D a nic kloudneho nevymyslel :)

WBFS na NTFS prevedes klasickym formatovanim :) (prave tlacitko...Formatovat...)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu