Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Tvarosh: mam pro tebe lepsi napad :) klikni na obrazovku co se ti tam nehodi A+B najednou :) tim ji muzes premistit... kdyz tak najedes na okraj...jak je to plusko tak ji muzes hodit na uplne jinou stranku :) a tak te nebude rusit :) ja se takhle zbavil skoro vseho :)))

JJ to vim, taky jsem si dal vsechno stranou, me slo jen o vice volne pameti ve Wii, nechapu proc nektery hry zabiraj 1 blok a jiny 120 :?

• 0
Odesláno

Ahoj, mám Wii 4.2E bez čipu upravený od Hexera. Vše v pohodě, ale dnes jsem poprvé zkoušel použít "game save" stažené z internetu. Vše jsem udělal podle návodu, Wii začne save kopírovat, ale vypíše hlášku, že to nelze. Už jsem si dohledal, že je to problém od verze 4.00 - ochrana proti čemusi, ale nenašel jsem návod, jak to obejít.

Prosím, zná tady někdo nějaký, nejlépe jednoduchý způsob, jak savy z internetu do mého Wii nakopírovat?

Děkuji.

• 0
Odesláno
Ahoj, mám Wii 4.2E bez čipu upravený od Hexera. Vše v pohodě, ale dnes jsem poprvé zkoušel použít "game save" stažené z internetu. Vše jsem udělal podle návodu, Wii začne save kopírovat, ale vypíše hlášku, že to nelze. Už jsem si dohledal, že je to problém od verze 4.00 - ochrana proti čemusi, ale nenašel jsem návod, jak to obejít.

Prosím, zná tady někdo nějaký, nejlépe jednoduchý způsob, jak savy z internetu do mého Wii nakopírovat?

Děkuji.

Mozna to bude znit otrepane...ale nekaz si hru cheatama... (save-ma) proste hrej fair play :)

• 0
Odesláno
Mozna to bude znit otrepane...ale nekaz si hru cheatama... (save-ma) proste hrej fair play :)

Díky, těchto odpovědí jsem našel na webu opravdu většinu. Kdybych chtěl hrát fér, nebudu se tady blbě ptát. Zkus ale vysvětlit 5 leté holce, že za ni nebudeš procházet v snad každé druhé hře každý druhý svět, protože to ona nedokáže stihnout v daném čase a tím pádem se nedostane k jiným mini hrám. Nevím jestli jsi někdy hrál sérii králičích her "R R Rabbids", ale na to já nemám čas ani nervy, hlavně nervy.

Takže prosím, existuje způsob jak nahrát save z netu, aniž bych si zprasil Wii?

Děkuji.

• 0
Odesláno
Díky, těchto odpovědí jsem našel na webu opravdu většinu. Kdybych chtěl hrát fér, nebudu se tady blbě ptát. Zkus ale vysvětlit 5 leté holce, že za ni nebudeš procházet v snad každé druhé hře každý druhý svět, protože to ona nedokáže stihnout v daném čase a tím pádem se nedostane k jiným mini hrám. Nevím jestli jsi někdy hrál sérii králičích her "R R Rabbids", ale na to já nemám čas ani nervy, hlavně nervy.

Takže prosím, existuje způsob jak nahrát save z netu, aniž bych si zprasil Wii?

Děkuji.

Vis co spis zkus? Je to takovy napad... jde treba u tech kraliku nahrat save na kartu? (v manageru karty bys mel videt savy her a kdyz na nejaky kliknes tak je tam COPY... pokud jo tak pujde nahrat i z karty zpet) a to uz bych ti mohl poslat treba sve savy ;) (kraliky mame prakticky projete cele)

• 0
Odesláno
Vis co spis zkus? Je to takovy napad... jde treba u tech kraliku nahrat save na kartu? (v manageru karty bys mel videt savy her a kdyz na nejaky kliknes tak je tam COPY... pokud jo tak pujde nahrat i z karty zpet) a to uz bych ti mohl poslat treba sve savy ;)

Dík za odpověď, savy na kartu můžu ukládat z Wii bez problémů a stejně tak je můžu nahrát z karty zpátky. Problém je, že pouze ty, které mám uložené z mé hry (hrané na mém Wii). Když vezmu save, ze stejné hry, ale z kolegova Wii, který je uložený na kartě, v manageru mám sice možnost kliknout na COPY, ale jak jsem napsal, kopírování začne, ale skončí hlášením o nemožnosti zkopírovat. Je to podělaná ochrana systému, mockrát popsaná na webu, ale nenašel jsem žádný rozumný způsob, jak cizí savy do mého Wii dostat - vždy se jedná o instalaci IOSů, bootloaderů, atd.. Jsem rád, že mi Wii funguje jak má a nehodlám si to doprasit něčím, čemu nerozumím a nikdy jsem to nedělal - proto jsem položil dotaz sem.

• 0
Odesláno
Savegame Manager v1.0 by Waninkoko

spusti se to v HBC a potom to uz pochopis, ja to uz zapomel takze ti to tady nepopisu. Ale kdyz to bude slozite tak se zeptej este jednou a ja se na to kouknu

Díky, ten jsem už našel, v zásadě je to pro mne ale nepoužitelné, protože používá vlastní souborový systém, takže můžeš sice uložit a opět nahrát save i z neuložitelné hry (Mario Kart, ...), ale pokud nemáš někoho, kdo nějakou hru dohrál a nepoužije tento program k vygenerování savu, tak je to k ničemu, protože neexistuje konvertor z "data.bin" - běžného savu na kartu - do tohoto programu. Všechny save co jsem na webu našel byly vždy "data.bin".

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu