Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Pokud mi je známo, tak při startu GameCube hry se Wii přepne do kompatibilního režimu s GC a v něm Wii zařízení nejdou.. takže USB a Bluetooth je nepoužitelné díky tomu nepůjde WiiMote ovladač, USB Disk, SD karta... Takže pro Gamecube hry je nutný drátem připojený GC ovladač a pro ukládání her GC paměťová karta a hry jsou tedy spustitelné pouze z DVD disku. Jedině že by někdo dokázal předělat MIOS pro podporu USB disků, ale to asi nebude možné protože kdo ví co se přepíná v Hardware pro podporu GC.

• 0
Odesláno

ahoj, mam dost problem s pridanim druheho hrace v nekolika hrach.. Uz jsem kvuli tomu reklamoval oba remotery a beze zmeny.. U her typu wii play a wii sports mi funguje bez problemu, ale napriklad u pro evolution socer nebo u need for speed.. kdyz jsem v menu kde mam pridavat dalsi hrace, tak mi napise ze mam klasicky se namacknout, ale at mackam jak mackam, at mackam co mackam remoter se jen rozblikava, nicmene absolutne bez efektu.. uz mi z toho hrabe, protoze jsem do toho nasypal dost penez abych mohl hrat s kamaradama a uplne pro prd.. please help!

• 0
Odesláno

zkus spárovat ovladač s wii samotný u ovladače ze zadu jak je baterie a pak u wii kde je sd karta prej se to musí po prvé připojit a pak to pojede

• 0
Odesláno

Zdravím, mám konzoli s verzí 4.2E a chtěl bych ji nějakým způsobem hacknout. Pořádně se v tom nevyznám a jelikož hodně vláken je tu ze starší doby, raději se zeptám. Jakým zbůsobem lze vůbec tuhle verzi fw hacknout? Četl jsem o SoftModu od uživatele Hexer, ale návod jsem tu nikde nenašel. Dále jsem narazil na nějaký další typ hacku, ale v diskuzi pod ním to jen kypělo slovem brick, což se mi zrovna dvakrát nezamlouvá. Pokud existuje osvědčený návod a nejlépe s minimalizovaným rizikem poškození, prosím, odkažte mě na něj. A když už jsem u toho - co ještě bude potřeba dořešit pro rozběhnutí stáhnutých her? A jakým zbůsobem je nejlépe rozběhnu na Wiičku? Myslím tím stačí mi vypálit je na DVD, nebo mám zrovna uvažovat o koupi SDHC paměťové karty? Předem díky za odpověď.

• 0
Odesláno

Děkuji za vyčerpávající odpověď. Mám to brát tak, že mě odkazuješ na člověka, kterému mám znovu napsat to, co už jsem jednou napsal sem místo toho, aby mi někdo přímo odpověděl? Tohle sice moc nesplňuje mou představu, kterou jsem dostal po přečtení názvu vlákna "Zeptáš se! Získáš odpověď", ale alespoň něco.

• 0
Odesláno
ahoj, mam dost problem s pridanim druheho hrace v nekolika hrach.. Uz jsem kvuli tomu reklamoval oba remotery a beze zmeny.. U her typu wii play a wii sports mi funguje bez problemu, ale napriklad u pro evolution socer nebo u need for speed.. kdyz jsem v menu kde mam pridavat dalsi hrace, tak mi napise ze mam klasicky se namacknout, ale at mackam jak mackam, at mackam co mackam remoter se jen rozblikava, nicmene absolutne bez efektu.. uz mi z toho hrabe, protoze jsem do toho nasypal dost penez abych mohl hrat s kamaradama a uplne pro prd.. please help!

Když jsi reklamoval měl jsi sebou pouze ovladače? Mě to čeká tak aby me ničím nepřekvapli a nemusel sebou brát celou konzoli

• 0
Odesláno
Já mám asi hloupej dotaz. Asi nejde hrát hry ze zálohy přes pametovku, že? Koupil jsem si přes WiiWare Bombermana a nahrál na pametovku. Kdybych ji dal do jiného Wii, budu tu hru moc hrát? Popřípadě když mám zálohu v PC a nahraju jí na tu kartu?

Normalne wiiware hrat z SD karty nejde... zkus udelat na wii vic mista a hru tam nechat... pripadne v shopu ji muzes znova zdarma stahnout

• 0
Odesláno
Ahoj, mohl by mi někdo poradit co to znamená to pal, loader a tak ? :D já tomu vůbec nerozumím sem si ted nintendo wii kupil :D jo a co mi udělá ten flash?

Uf tak tady to bude asi slozitejsi :)

PAL je televizni format... (to co se pouziva v evrope) v americe maji NTSC :)

Loader je neco co neco spousti...pokud myslis USB loader tak ten spousti zalohovane hry z externiho disku (bud z USB flashky nebo USB disku)

• 0
Odesláno

Ahoj,

mám dva dotazy a to

první: půjde mi balance board, když je dovezen z USA?

druhý: nainstaloval jsem vše potřebné pro hack wii + hraní her z hdd ( hb, USB Loader, WBFS, nastavil Error 002 na YES, atd) ,ale když jdu na spustění hry, tak se mi sekne celé wíčko a mám jen černou obrazovku, a najede, jen po vytažení z el. zdroje.

Mám verzi 4.2E, nečipováné pochopitelně a zkoušel jsem zatím dvě hry přes flešku a netuším včem by mohl být problém. Předem díky za info.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu