Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Ahoj, udělal jsem si softmod wii 4.2E, s tím že mi šlape usbloader plus další obdobné programy, umožňující hrát hry z HDD. Chtěl bych se ale zeptat jestli je možné i hrat hry zálohované na DVD? Pokud ano, přes jaký program? Většina těch co jsem vyzkoušel (např. Back up loader) mi vyhodilo chybu, při spouštění dvd. Předem díky za odpovědi :)

• 0
Odesláno

takže první otázka:

1- De připojit WII do televize která má jenom scart vstup s uhloprickou 15 .. ??

2- Jak jeto z Multiplayerem [ Platí se zato jako u xboxu ??

3- Když si koupim nové WII v elektru pudou tam pálené hry nebo z usb[pmětovky] ??

4-Jak sou drahé hry ? např Call of duty black ops ??

5- De např Call of duty Black ops hrát multyplayer proti počítači ??

Prosím odpověd děkuju.

:cheesygrin:[ Nechci ho kupovat zbytečně :) ]:cheesygrin:

• 0
Odesláno
takže první otázka:

1- De připojit WII do televize která má jenom scart vstup s uhloprickou 15 .. ??

2- Jak jeto z Multiplayerem [ Platí se zato jako u xboxu ??

3- Když si koupim nové WII v elektru pudou tam pálené hry nebo z usb[pmětovky] ??

4-Jak sou drahé hry ? např Call of duty black ops ??

5- De např Call of duty Black ops hrát multyplayer proti počítači ??

Prosím odpověd děkuju.

:cheesygrin:[ Nechci ho kupovat zbytečně :) ]:cheesygrin:

1. ano jde primarni vystup z wii je v podobe chinchu se scartem na konci

2. ne multiplayer je free

3. jedine z USB disku

4. hry od cca 300 do 1500

5. tak to netusim :)

• 0
Odesláno
Potreboval bych prosím poradit s USB Loaderem GX,po upgradu na vyšší verzi jsem smazal i channel a znovu ho přes wad manager obnovil a teď se mi po spuštění hned vrati do menu Wii aniž by nabehnul.Musím Loader spouštět přes Homebrew channel,což je docela otrava.Loader mám na SD kartě.

Díky moc za pomoc...

Napis mi na mejlik... staci na kartu spravne ulozit USB loader aby se ti ten kanal nerestartoval po spousteni...

• 0
Odesláno

Ahoj rad bych se zeptal mate nekdo zkusenost z dual layer hrou pres usb loader? Jde konkretne o Rauman Rr collection. Vygooglil jsem ze potrebuju novejsi revizi ios 249 tak jsem z r14 presel na r20 ale stale nic. Nemusim treba i preinstalovat usb loader na novejsi? Vsem diky za pripadnou radu :)

Tak uz vim čím to je :) je potřeba nastavit v configutaratoru hry (v usb loaderu) doll na nějaky z těch co jsou sou'ásti hry. Snad to nezni moc zmateěe. Kdyby někdo měl podobnylý problem můžu to rozvést krok pro kroku

• 0
Odesláno

Ahoj,měl jsem wii 4.2 softmod hexer.Ale dcera dostala k narozkám U-draw tablet a aktualizovala wii na 4.3e.Ted nejdou hry z hdd.Mám tam HBCH a přes něj spouštím USBloader GX,ale ted to hodí hlášku

ERROR!

USB loader GX needs unstubbed cIOS 222 v4 or 249 v9+.

I found

222 – 0

249 – 0

To figure out how to get some cIOS action going on

in your wii and come back and see me."

Dá se s tím něco dělat nebo musí proběhnout komplet softmod na 4.3e.nemám žádnou z těch origo her co jsou k tomu třeba:cry:dík za odpověd

HOTOVO--koupil jsem lego batman a hotovo:)

• 0
Odesláno
Potreboval bych prosím poradit s USB Loaderem GX,po upgradu na vyšší verzi jsem smazal i channel a znovu ho přes wad manager obnovil a teď se mi po spuštění hned vrati do menu Wii aniž by nabehnul.Musím Loader spouštět přes Homebrew channel,což je docela otrava.Loader mám na SD kartě.Díky moc předem...

Na karte nemas spravne dane soubory... bud je tam nemas vubec nebo je mas ve spatnych slozkach :)

• 0
Odesláno

Stari kozaci a harcovnici mel bych na vas 3 dotazy ohledne cestiny do Wii:

1. Prvne bych se chtel zeptat, zda existuji nejake Wii hry pro deti v cestine? Nebo je to o podpore studia anglictiny pro skolaky?

2. Pripadne kdyz bych to prelozil do cestiny, zda existuje nejaka moznost ten preklad dodat ke hre?

3. Muzete se taky nekdo prosim mrknout sem, zda vam jde otevrit nasledujici stranka o cestine?

Nevim zda je tady cestina, kterou hledam, ale tema se nedari otevrit protoze "nemáte oprávnění k přístupu na tuto stránku".

http://console-forum.net/showthread.php?t=79918 info o češtině :cheesygrin:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu