Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Otázka

• Odpovědi 625
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

ahoj lidi.mam nove wii.udelanej hack vse bezi jak mam.mam hru origo mario kart a neorigo super mario a xenoblade.co mne stve ze mam velkou sony crt tv a pak 42 lcd.na lcd je to hruza jak to vypada .tak jsem to prirojil na tu crt a je to super.ale mam problem ze menu wii je pres celou obrazovku ale hry my jedou s cernym pasom na hore i dolu.tv je 4:3 a pripojeno mam tym kabelom s baleni.nevite co stym??este jsem zistil ze kdyz zmenim v nastaveni wii ze 4:3 na 16:9 tak pak ty hry jdou na plnou obrazovku ale je to jako kdyby trosku deformovane nebo jak to rict????popritom ps2 stejne pripojeni jde na full.nevite co stim??

• 0
Odesláno

Zdravíčko mám v plánu koupit přítelkyni HDD k WIIčku, aby jí to jelo samozřejmě a jelikož je to holka, aby i hezky vypadalo. Bude mít WII s tímto HDD problém nebo by se žádný neměl oběvit. popřípadě má někdo zkušenost?

http://www.inter-store.cz/katalog/pcakomunikacia-pevnedisky-2.5/4483881-ASUS-exter-HDD-500GB-25-USB20-AN200-pink-ruzovy.html

• 0
Odesláno
Ahoj mam nove Wii (uz bez podbory GC), verze 4.3e, nainstaloval jsem HB + ostatni veci podle navodu, hry z Flasky mi jsou, ale palene ne...co s tim? Backup games chanell (neogamma) mi pise DVD Read Error (1167).

Už několik let nová Wiička pálené disky NEPODPORUJÍ. Nedá se s tím nic dělat (kromě výměny mechaniky). Načítání přes USB je stejně výhodnější (většinou).

• 0
Odesláno
Ahoj, chtěl bych si koupit wii black, a chci se zeptat jestli umí zpětně GC hry. nebo popřípadě jaká verze Wii to podporuje, jak ji poznam, a jak je na tom pristroj se spolehlivosti, mechanika, nejake prehrivani a tak?

V podstatě lze říct, že pokud na krabici Wiičko stojí, tak je GC kompatibilní, a pokud na krabici leží a je u něj někde nápis Family Edition, jedná se o tu novou verzi.

Spolehlivost obecně je velmi vysoká.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu