Boroxman Odesláno Prosinec 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2008 Zdravím, rozhodnul jsem se ke koupi nového LCD. Přemýšlím o 19', ale 17' by nevadila. Monitor musí mít DVI. Cena cca do 3500,-. Nemáte nějaké typy co by jste si koupili nebo co máte a víte, že je dobrý? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Tvl v dobe 22 a 24 palcovych LCD.....za 3500 mas pomalu 22 jku nejakou s VGA mozna i DVI....jak chces no ... http://www.alza.cz/22-lcd-asus-vw221d-d95572.htm nelibi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Je krásný avšak to DVI chybí. Mám grafiku ke které byl kabel s dvěma DVI sloty. Jeden monitor mám 17" s D-SUBa redukcí na DVI. Proto raději chci 17" - 19" Ale díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CUs Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 17" je velmi mále kúp aspon 19" širokouhlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 Tak já viem, že je malý, ale jednu 17" mám a potrebujem už len druhý monitor a u toho mi postačí aj dalšia 17". Já potrebujem prostě akýkolvek monitor LCD s DVI a aby som sa vošiel do ca. 3500,- CZK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 taky jsem si rikal ze 19" by byla ok na aukru jsem koupil za 3100 22" LCD a nemuzu si to vynachvalit - nic mensiho bych uz nechtel kdyz muzes mit novou 22" v tom tvym cenovym limitu tak co resis? i kdybys to mel pres redukci tak proc ne? :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 19tka je podle me best je tak akorat velka docela levna na hry dobra,doporucoval bych acer,vysoky kontrast neboleji z toho oci atd. fakt acer je elita:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 doporucil bych ti tenhle http://www.datapoint.cz/monitor-lcd-benq-17-fp71g8ms-500-1-260cd-vga/99l1c72bse/dp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 ...potrebujem prostě akýkolvek monitor LCD s DVI a aby som sa vošiel do ca. 3500,- CZK. to dvi tam byt musi? to co linkoval D@w3 je bez dvi Tento samsung je podle me celkem huste, elegantni ramecek, pekny stojan, nic takovyho jak nektery LCD vypadaj ze jsi je dostal k happymealu >.< ma dobry parametry, napr 2ms a ma i to tve DVI ;) sice stoji asi o necely dve stovky vic nez jsi psal limit, ale myslim ze s timhle lcd bys mohl byt fakt spokojenej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Tak o tom Samsungu popřemýšlím :D Díky Ten BenQ je nepříliš pěkný a chybí DVI Budu dál přemýšlet takže přivítám další návrhy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Já mam doma Samsung LCD T200HD 22" široký okolo 55cm a navíc má uvniř zabudovaný DVB-T a analogový příjem. rozlišení: 1680x1050 odezva : 5ms jas: 300cd/,2 HDMI 1-2,SCART,DVI V celkové hodnotě 7499,- takže je to luxus !!! Vyměnil jsem ho za ten můj velice starý 15" z roku 1996 :cheesygrin: Topilo to, jak mobilní topení :cheesygrin: A hry na něm vypadali dost prťavě. A oproti bývalému monitoru to je dost velký obr to už není monitor, ale je to jinými slovy VELKÁ TELEVIZE.:wohow: A za velmi dobrý monitor považuji : SAMSUNG LCD 923NW 19" Pro orientaci ho máte tady : http://www.alza.cz/lcd-panel-samsung-923nw-d106320.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joXerus Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 myslim ze jsi chtel rict ze to neni velky monitor ale mala televize xD kdyz 22" oznacis za velkou TV, tak by ses mohl dockat pwningu od tech movitejsich az zacnou sazet jejich "velky TV" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brians Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Ano nějak tak.. Označil bych ho za velký monitor a pro někoho TV malou. Pro mě je to ještě větší, než tu TV co mam u sebe ta má úhlopříčku okolo 45cm, čily je to prcek. Já ho jako TV nějak nepoužívám není důvod, když tu máme dost chabý signál na chytání Analogové TV natož digitální příjem je dost slabý. Ustecký kraj si z toho moc velkou hlavu nedělá!!! Jinak Buková hora : je stolet za opicema oproti praze:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Únor 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 No, tak tu tvojí telku by jsem bral. Jenže teď právě potřebuji levný, menší monitor s DVI, který má někdo odzkoušený nebo zná někoho takového a může ho doporučit jako dobrý ke koupi. Již se připravuji na rekonstrukci mé pracovní stanice, čili ji rozšířím do obýváku a všechno propojím do jedné telky :D Avšak to mi ještě nějakou dobu bude trvat a tak potřebuji tuto prozatimní skromnou náhradu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Tvl v dobe 22 a 24 palcovych LCD.....za 3500 mas pomalu 22 jku nejakou s VGA mozna i DVI....jak chces no ...http://www.alza.cz/22-lcd-asus-vw221d-d95572.htm nelibi ? jj presne tak ja mám 22 s odezvou 2ms a mám ho za 4200:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 Mohl bych doporučit tenhle, kamarád ho má je skvělej!! http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 NECHCI DO NIKOHO REJPAT, ALE JSTE FAKT NAPALICI. Fakt nechápu proč tohle vytahujete na povrch. U autora je to pochopitelný, ale s jeho mesíční absencí v tomhle topicu je každý vaše doporučení pouze bezúčelný smetí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Ale noo. Dívám se při každý navštěvě jestli tu jsou nové příspěvky a ještě k tomu jsem zatím přestal s vybíráním, protože tak nějak přestavuju obývací prostory a spojuju vše co jde :D Na monitor teď nemyslím. Přesto mě potěší každý nový příspěvek. DÍKY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Ó, v tom případě jsi mým světlým momentem, páč navštěvníci zde mají tendenci vybrakovávat i přes rok staré topicy. Sry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Néé, dobré. Ano tys případy znám :D Půl roku nic a najednou tři strany nových příspěvku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 ber tenhle , mam hoodně podobnej doma http://www.alza.cz/19-lcd-asus-vw192t-d97522.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.