<^KeNnY^> Odesláno Červenec 24, 2010 Nahlásit Odesláno Červenec 24, 2010 Nemusí to být jenom deskou ... způsobujou to i závady s pamětovými zařízeními - nejenom s flashkou, ale i s HDD ... nedělal bych si s tim hlavu. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 31, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 31, 2010 napíšu i sem, chyba E02 : pravděpodobně problém v síťovém rozhraní jde s tím něco dělat? konzole je bez záruky... thx všem Citovat
peppyczek Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 napíšu i sem, chyba E02 : pravděpodobně problém v síťovém rozhraníjde s tím něco dělat? konzole je bez záruky... thx všem E02 je studeny spoj pod CPU. Opravit si to můžeš sám pokud máš nervy a čas(zručný být nemusíš). Pokud máš peníze tak to dej opravit. Pokud máš víc peněz tak kup nový xbox Citovat
romik Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 E02 je studeny spoj pod CPU. Opravit si to můžeš sám pokud máš nervy a čas(zručný být nemusíš). Pokud máš peníze tak to dej opravit. Pokud máš víc peněz tak kup nový xbox ..... :shock: Citovat
peppyczek Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 ..... :shock: chceš něco podotnkout? Citovat
jezkyn Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 ahoj sviti me 1,3,4 a nejde ani obraz vubec nereaguje.nevis co s tim muze bejt?prehrati?dikes moc muj meil je jezkyn@volny.cz Citovat
jezkyn Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 ahoj sviti me 1,3,4 nevis cim to je?jak jsi to opravil?je to ta pasta? dikes mam meil jezkyn@volny.cz Citovat
romik Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2011 ahoj sviti me 1,3,4 a nejde ani obraz vubec nereaguje.nevis co s tim muze bejt?prehrati?dikes moc muj meil je jezkyn@volny.cz klasika, studené spoje na čipech (CPU, GPU, nebo RAM) u tebe to nejspíše vypadá na grafický čip verdikt: nevyplatí se opravovat, doporučuji konzoli s revizí minimálně Jasper nebo novější, které již na tyto nešvary netrpí. Jasper poznáš tak, že má vzadu na štítku 12,1A. Citovat
Typen Odesláno Srpen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 13, 2011 Cau vyskočila mi chyba E76 dá se nějak spravit, nebo už je po xku ? Citovat
karlospajdos1 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2011 Mám dotaz na chybové hlášení ohledně 48 hodinového kódu! Zadal jsem kód na PC, normálně se potvrdil,ale na xboxu to nejde. Jako je tam vidět v Mange Account ale nejde na to kliknout. Ve hře se to pak tváří jako free účet, ale nejde hrát online což mě pěkně sere! Vyskočila mi tam chyba Status Code: 8C210003 Nevíte co s tím? Chci si zahrát online a ta ku*va nejede! Citovat
danecek Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2011 Skvělá práce určitě se bude jednou hodit. Citovat
Travolta29 Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2011 Skvělá práce určitě se bude jednou hodit. co se bude hodit? Citovat
lorenzzzo Odesláno Květen 8, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 8, 2012 Dobrý dem. Mám upravovaný XBOX Lite - RGH a standartně zakázaný přístup na XBOX live a jedna hra myslím si, že APACHE (vrtulník) mě způsobil, že jsem omylem dal 2x OK na nějaký dotaz a XBOX se na live dostal. To se stalo v pátek. V pondělí ráno vstanu, zapnu XBOX a po pár minutách se sám, bez varování vypnul. Po opětovném zapnutí udělal to samé a pok po dalším následovalo to, že se mi rozsvítila prostřední kulatá dioda červeně. Žádné čtyři sektory, jak se všude řeší. Jen ta prostřední. Zůstane svítit a XBOX musím pak manuálně vypnout. Pokud jej zapnu a koukám na teploty, tak ani jedna nepřekoná 45 stupňů a přesto se vypne. Ví někdo co to znamená, co s tím? Děkuji za odpovědi Citovat
TripleH1986 Odesláno Květen 18, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 18, 2012 Tyhle konzole opravuji PROFI a řeknu - že půlka těch kodu vůbec nesedí - akorád nahřejete zbytečně součást která je ještě ve funkčním stavu jinak stejně - v domácích podmínkách a amaterskou opravou - se vždy chyba vrátí Citovat
Wave Odesláno Květen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 25, 2012 Čau, dneska mi vyskočila E74. Rozebral jsem xko odpojil větráky a nechal 5 min běžet ,pak jsem ho vypl ,za chvíli zapl a jelo :D . Jak dlouho asi tak pojede? Dík Citovat
mir82 Odesláno Květen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Květen 26, 2012 Čau, dneska mi vyskočila E74. Rozebral jsem xko odpojil větráky a nechal 5 min běžet ,pak jsem ho vypl ,za chvíli zapl a jelo :D . Jak dlouho asi tak pojede? Dík může to fungovat den,dva,týden,měsíc,,to ti přesně nikdo neřekne Citovat
David007 Odesláno Září 23, 2013 Nahlásit Odesláno Září 23, 2013 Ahoj, neví někdo co znamená chyba E60 a co s tím? Citovat
Consolero Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Odesláno Září 26, 2013 Když odpojíš HDD tak xbox jde normálně ? E-Code / Secondary Error code: E60 (No Audio/Video) / 0330 Binary/Hex: 00111100 / 0x3C -> 60 Known fixes: No Known fixes available! Description: This error is completely unknown http://www.xboxmb.com/forum/12-xbox-360-support/11127-xbox-360-error-code-guide-known-fixes-descriptions-all-errors.html Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.