Deadlus Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Všiml jsem si že tahle sekce trochu zaspala a sám se ten thread nezaloží. Takže pravidla jednoduchá, každý napište JEDNU NDS hru která vás letos bavila nejvíce. Musí to být samozřejmě hra která letos vyšla ale platí i opožděné EU/US releasy:) . A jelikož jsme tu trochu zaspaly tak hlasovat můžete až do Neděle 4.1. a pak všechny hlasy sečtu a..tramtadadáá..budeme mít vítěze. Zároveň si taky dobrovolně můžeme zahlasovat o Zklamání roku. Moje hlasy: Hra roku - The World Ends with You Zklamání - Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 No jo, myslim že tvoje hra roku bude každej rok The World Ends with You :) Já už asi zahlasovat nestihnu, leda bych celej den pařil na DSku a sjel všechny ty hry, co mám na něj připravený. Sám sem zvědavej, co to bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Castlevania: Order Of Ecclesia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Hra roku: Apolo Justice Ace attorney. Asi fakt nej hra. Fakt serie kterou sm projel celou a zabralo to asi tak pul roku nez sem to udelal. Na druhym miste urcite serie Guitar Hero-mam origo. Zklamani: To bych si musel vzpomenout co všechno vyšlo. Ale asi Advance wars-Days of ruin. Cekal sem ze me to chytne daleko vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Guitar Hero : On tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Ja take hlasuji pro TWEWY.. Jinak zklamani: Assassins Creed, Trackmania.. ale bylo by toho vice.. mnohem vice.. jinak. http://www.dsko.eu/2008/12/hlasujte-v-ankete-o-nejlepsi-nintendo-ds-hru-roku-2008/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 Sice mám dsko druhým dnem...pár her už jsem vyzkoušel...ale nejvic mě asi zaujala trackmania DS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Hra roku: Skate It Propadáky: Docela dost her.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Hra roku:lock quest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Hra roku:mysims kingdom Zklamání:Harvest moon,trackmania... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2008 Hra roku : Trauma Center:Under the knife 1 a 2 Zklamání : Assassins Creed:Altair Chronicles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robot2037 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Hra roku: Final Fantasy Tactics Advance 2: Grimoire of the Rift :) Zklamani: Civilization Revolution - jak muze existovat civilizace bez civilopaedie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 nej : fifa 09 zklamani : Skate moc jsem toho nehral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Hra roku: Skate it Zklamání: Trackmania DS (hodně bugů, fyzika auta a grafika) i tak se to dá hrát, ale čekal sem od toho víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadlus Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Tak názory se hodně různily ale něco(málo) se nám tu shodlo. The World Ends with You - 2 hlasy Skate It - 2 hlasy Vy, kteří jste už hlasovali a máte zájem, můžete ještě rozhodnout o vítězi mezi těmito hrami. Po jednom hlasu pak obdrželi tyto hry. Castlevania: Order of Ecclesia Apolo Justice: Ace Attorney Guitar Hero: On Tour Trackmania DS Lock's Quest MySims Kingdom Trauma Center: Under the Knife 2 Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift FIFA 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 I když je moc málo hlasů na rozsudky, dopadlo to podobně jako anketa na dsko.eu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.