Krivi Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 Je to docela zajímave Umí třeba i v recovery vytviřit pandoru třídit Game DO skupin HB, game, app. atd http://www.dailymotion.com/swf/x7vtq7 až to tu bude hned odskouším:psp::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 Minimum required to install it:-A PSP with a Custom Firmware 3.52 M33-3 or higher. Installing from other Custom Firmwares 5.02 Unofficial is not possible. In this case, you need a firmware downgrader to lower the 3.95GEN or M33 then install the 5.02 GEN-A What's new in the program? -The functions standby reset pandora have been added to Recovery -The VSH Recovery can now be opened with an option from the menu VSH -The plug-in Bubbletune to classify games according to category was included -The patch Slim Colors Bubbletunes has been integrated. This uses the colors of the PSP Slim with a PSP Fat. It is an option to activate in the recovery and there will add to the 13-27.bmp file in flash0 so that it works. -Improved compatibility with homebrews compared with other custom firmware 5.02. -The pops is functional (emulation of PS1 games to work) -Custom Firmware 5.02 GEN-A will be available in two versions: a full and lite. The latter will be used homebews but does not support the launch of ISO and PS1 games. This saves 70K in flash0. The full version, it will all use normally. -The add-on 1.50 will be available for the PSP Fat. -The last popsloader of Dark_Alex is compatible with the Custom Firmware 5.02 GEN. -A version of CXMB is proposed in the release. However update the themes to make them compatible. We preferred to do ourselves because Poison does not seem to want to do for us (for 3.95 GEN was the case) -Localization (translation) of recovery is available in English, French and Spanish. -It is possible to leave the recovery quickly by pressing the select button -The use of categories (default) is now optional through the recovery -[sLIM] It is possible to reboot the console with the official firmware 5.02. It will switch off / turn the console back to Custom firmware. This option will be added later to the PSP download: http://www.sendspace.com/file/44mkwj celkem zbytečnost :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaluwka Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 JJ je dobrej mam ho a zatím jsem s ním spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekgengel111 Odesláno Březen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 nemám to ale myslím si že je to zbytečný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2009 Někteří lidi s předešlou verzi měli problém. Nedám si ho do PSP. Jedině od Darka_Alexe si dám CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2009 Nemuzu si stezovat... sice jsem nemel tu moznost se starsimi CFW, ale tohle je oproti puvodnimu original 3.60 uplna lahoda (spousta fci navic...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Já mám problem..i když mam 5.02Gen-A..tak mi tam nejdou spouštět hry jako třeba Loco Roco 2 nebo Flatout Head On..Co k tomu ještě potřebuju, nebo proč to nefacha.??:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Nedal sis jenom ti lite verzi? EDIT: jinak je to celkem zbytečnost, na DaXe to nemá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Myslíš tu na Homebrew??..mam Full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Nedal sis jenom ti lite verzi?EDIT: jinak je to celkem zbytečnost, na DaXe to nemá :D Jestli si to nepletu s jiným (tenhle jsem nezkoušel) tak tohle je jenom kopie jeho práce + nějaký hovadinky ;) takže :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Myslíš tu na Homebrew??..mam Full a to neběžej žádný ISO hry nebo jenom některý a co ti to udělá, když tu hru spustíš? btw, základ je od Alexe, ale co mohli to tam zničili :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Dou mi jak ISO, tak CSO..jenom tyhle 2 mi nejdou.. KDyž spustim LR2, tak pak je vyber jazyka..a pak když si vyberu tak se objevi ikona nacitani..(to CD vpravo dole)..a pak nic..furt se to točí a točí..:/ A Flatou..to spustim a obraz se zatemni...muzu dat jen home.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 To by mělo bejt tim firmwarem, nevim jak to vyřešit, kdyby jsi přešel na m33 tak to bude OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 To jako že ten CWF je na ty hry moc dobrej jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 To jako že ten CWF je na ty hry moc dobrej jo?? Spíš na opak :D u m33 by se to vyřešlo změněím UMS ISO MODE, ale tady nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToMa1468623198 Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 nevíte jek se dá přeďelat 5.02 z verze lite na full de to eště vůbec (sem se překlik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Minimalne pres pandoru to pujde urcite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 <^KeNnY^>.. OK, nevíš jestli je tady nějakej navod na DG?? Já to hledal, ale nic sem nenašel..:cheesygrin::!:.. Asi si dám 5.00 M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 <^KeNnY^>..OK, nevíš jestli je tady nějakej navod na DG?? Já to hledal, ale nic sem nenašel..:cheesygrin::!:.. Asi si dám 5.00 M33-6 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 <^KeNnY^>..OK, nevíš jestli je tady nějakej navod na DG?? Já to hledal, ale nic sem nenašel..:cheesygrin::!:.. Asi si dám 5.00 M33-6 A nebo to můžeš udělat s HENem, je to možná jednoduší :) http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 To vypadá na pěknou fušku..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 HENem to urcite jednoduzsi neni a hlavne je to riskantni. Hellcatem je to 100% a primitivni.. parkrat das X a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 OK,.dík..co nejdřív se do toho pustim..ale stejně..:) mohli do toho narvat všechny funkce předchozích CFW...ted myslim,..že je to zbytečný..nic výrazně vylepšený.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 HENem to urcite jednoduzsi neni a hlavne je to riskantni.Hellcatem je to 100% a primitivni.. parkrat das X a je to. nevim, mě přijde jednoduší HENem, hlavně když se to řeší po ICQ, je to delší, ale nic pracnýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 nevim' date=' mě přijde jednoduší HENem, hlavně když se to řeší po ICQ, je to delší, ale nic pracnýho[/quote']xD a teď mi řekni co je na tom jednodušího?...respektive proč by to měl dělat přes hen exploit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.