<^KeNnY^> Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 xD a teď mi řekni co je na tom jednodušího?...respektive proč by to měl dělat přes hen exploit? Přestaň spamovat, když tě to tak zajímá napiš PM, stejně máš odpověd vejš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 nespamuju, jen narážím na to, že je naprostý nesmysl to dělat skrze hen, který slouží jen jako hombrew enabler. Na konec stejně pracuješ s hellcatem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Kenny: Odpoved vejs nema. Nerekl jsi, co je na tom jednoduzsiho. Dle mne proste ani nevis, co je hellcat. Protoze pres HEN taky pak musis spoustet Hellcata mg xD Takze co je jednoduzsi? Srat se s HENem a pak kliknout v hellcatu nebo vypustit ten krok se sranim? Ja v tom teda mam jasno. Ten HEN je tam uplne zbytecnej, akorat tim krokem podporas stabilitu, zdrzujes se.. spoustis to na ponekolika.. no proste a jednoduse je tam ten krok zbytecne. To je jak kdyby jsi nejakou hru spoustel pod Virtual PC spustenem na Windows XP, ve kterem by byl ten stejny OS (Windows XP) - akorat by jsis snizil vykon a stabilitu - nelogicke jednani. Dutch: presne tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Hellcat recovery flasher, vim co to je, několikrát jsem s tim pracoval, i po ICQ s lidmi, kteří nevěděli jak se s ním pracuje a dělali banální chyby, proto jsem se nechal unést rychlým rozhodnutím, že když updatne na 5.03, spustí HEN a nainstaluje si 5.00m33, že to bude pro něj jednodušší (bohužel neuvědomil jsem si, že bude potřebovat HELLCAT stejně :D), takže se Vám tímto omlouvám, nestojím se o to se s vámi hádat, jsem rozumný :D a vážím si Vás, máte zkušenosti... Takže omluvte prosím moji unáhlenost, byl to jenom nápad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 ja nwm me to prijde takovi divny .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2009 A to jako co..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Tak sem zase narazil na problem..:roll: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008080005 Stahnul sem recovery flasher a udělal 1. bod..:D jenže na dalších už mám problém..mám kopírovat ten jeden samej eboot z 1.bodu, nebo je to eboot z ofico Fw?? Zkopčil jsem ten z 1.bodu a pojmenoval na těch 5 .pbp(..3.71, 3.80....) V XMB je to v poho jenže (jak je tam na obr) když dam install M33.....objevi se tyto možnosti..: -reset (format) settings as well -do not reset (format) settings Avšak ani jedno mi nejde..pokud dám to 1.: Unassingning flashs.... flash2: wasnt assigned-that´s ok flash3: wasnt assigned-that´s ok Extracting special updater .PRX..... Loading updater modules Error 80010002 loading/starting nand_updater.prx Error 80010002 loading/starting lfatfs_updater.prx Error 80010002 loading/starting lflash_fatfmt_updater.prx Pokud necham jen 500.PBP taky je podobny problem a když necham ve složce jen Eboot.PBP je to taky na nic.. Nevite někdo co s tim??THX a CRDTS sou samozřejmost... pokud tu necemu nerozumite bo sem se vyjadril nesrozumitelne, ptejte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 ne, ty další ebooty jsou ofic. fw snad je to lépe popsáno tady http://console-forum.net/showthread.php?t=31542 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Díky moc už ho mám..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Květen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2009 Ale stejně mi stale nefacha LR2 nebo Flatout...:cry:..???..mám to zkusit zkopirovat z PC na kartu ještě jednou??Nebo co s tim...:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.