Kamikaze211 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Bude se týkat všeho možné ale hlavně slečen či dívek chcete li. Bude určen pro mladé do 25 ti let. Najdete zde informace o slečnách, autech, kultuře apod. Na ukázku jsem vytvořil obálku jak by to zhruba mohlo vypadat. Pokud se bude líbit, budu v tom pokračovat. Díky za váš názor! PS: Hledám lidi do týmu. http://obrazok.eu/files/1ko60308odhlwm8qsp22.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Řekl bych, že bys mohl dát lepší název... tohle je podle mě příšerný :angle: :D btw. můřu ti poskytnout Anglické články z Playboye a Pentahouse a ty si je můžeš přeložit a vložit je tam...samozřejme s infem, odkud to je...;) (zdroj) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 název se může dopilovat ... ale nic lepšího mě nenapadlo ... ale díky za názor, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 kamikaze to vypadá velmi zajímavě!Chtěl bych říct, že se hlásím do týmu, ale ještě to není jistý protože teď před maturou máloco stihnu...ale určitě se domluvíme na nějakym občasným psaní...Dobrej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 no muj nazor je.. z eby to chtelo grafika.. to urcite... pak bych bral lidi na clanky jen 18+.. protoze to chce nejaky zkusenosti.. a hl to chce mit po puberte... a ten nazev bych taky zmenil:D je to takovy moc.. "sebechvala smrdi":lol:... ale jinak dobrej napad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Bude to super..Pokud bude orientovan na tydle ty věci...Ale přidal bych více kategorii ne jen "Girls" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Nil3E: To by bylo dobrý .. ale v současné době hledám hlavně lidi co by mohli psát články. Bude to měsíčník a bude mít zhruba 10 stran... Na každé téma dvě strany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 no muj nazor je.. z eby to chtelo grafika.. to urcite... pak bych bral lidi na clanky jen 18+.. protoze to chce nejaky zkusenosti.. a hl to chce mit po puberte... a ten nazev bych taky zmenil:D je to takovy moc.. "sebechvala smrdi":lol:... ale jinak dobrej napad:) pravda chce to grafika aby to bylo alespon tak hezky jak jen ty zenske co tam budou :D:):P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 siki: Pokud umíš lepší, můžeš nám ukázat své umění... A pokud ne, tak se budeš muset smířit s tím, co umím já. Protože takové věci nedělá nikdo zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 siki: Pokud umíš lepší, můžeš nám ukázat své umění... A pokud ne, tak se budeš muset smířit s tím, co umím já. Protože takové věci nedělá nikdo zadarmo. jestli chces tak ti neco udelam :) nebo zkusim udelat v Photoshopu obcas udelam i neco hezkeho :D:) tak neco muzu zkusit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BRUTUS7 Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Kamikaze211 husty si dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 siki: Pozadi mas dobry .. ale je tam hodne fontu a prijde mi to az moc barevny ... mozna by jsme mohli spojit sva usili a stvorit neco spolecne.. co? Kdyz tak bys mohl udelat trebas pozadi pro to nebo tak neco.. pokud budes mit zajem, dej vedet. BTW: Jak si delal to pozadi? celkem me to zajima ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 siki: Pozadi mas dobry .. ale je tam hodne fontu a prijde mi to az moc barevny ... mozna by jsme mohli spojit sva usili a stvorit neco spolecne.. co? Kdyz tak bys mohl udelat trebas pozadi pro to nebo tak neco.. pokud budes mit zajem, dej vedet. okej :) taak jo :) chces nechat jen to pozadi poslu ti ho bez niceho :) EDIT: v photoshopu udelal sem si to na vrstvy tak aby ta carmen prekladala to pozadi to pozadi je udelane nastrojem prechod to je kdyztak pod (G) a to sem udelal tim rovnym co se jmenuje popredi do pruhlednosti a udelal sem to z rozku aj spodniho rozku a vytvaroval sem z toho tot a carmen sem nastrojem pro rychly vyber to je ta hulka vybral t jineho obrazku a a prenesl tam a dal ji do popredi aby to prekryvala :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 siki: Zkus udelat uplne nove pozadi ta oranzova se mi celkem libi .. Ale ta holka je moc naha :) to by asi neproslo .. jinak diky za snahu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 siki: Zkus udelat uplne nove pozadi ta oranzova se mi celkem libi .. Ale ta holka je moc naha :) to by asi neproslo .. jinak diky za snahu ... okej udelam co muzu :D;) a nebo si najdi nejakou a ja ji tam hodim :) protoze ona byla to co sem hledal nejdyl a nemohl sem vybrat zadnou jinou hezkou zadnou sem proste nemohl najit aby byla dost vyslecena ale taky dost oblecena :D a jeste aby byla dost hezka zkus nejakou najit :) a ja ji tam hodim a mezi tim si trosku pohraju s pozadim :) EDIT: co takovyhle pozadi ? :) tak light se tam prolina cervena s oranzovou a svetlejsi oranzovou i kdyz to nejde tak dobre videt :D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 co je na tom najit nejaky kocandy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 neco pro tebe Woko doufam ze se ti alespon libi kdyz uz si ji pro me nasel :D:) .....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Hej kami sorry ale proste bych na to asi nemel cas...fak sem chtel a mrzi me to..ale nestihal bych.......sry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AHA! Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Siki pěkný :) kdyžtak bych taky moh pomoct :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 WoKo : luxus :shock::shock:..........:oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Stále hledám redaktory .. bez nich se to nepohne .. BTW: Rozhodl jsem se, že na obálku nechám tu langoriu co mám úplně na začátku. Takže teď to chce doladit akorát ty texty apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 hele, me grafika docela bavi, takze pokud vam to nebude vadit, tak tak bych tu mohl hodit vlastni navrh :D .... teda, pokud nejste proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 hele, me grafika docela bavi, takze pokud vam to nebude vadit, tak tak bych tu mohl hodit vlastni navrh :D .... teda, pokud nejste proti ukaz se ;) :D:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Tak tady teda neco odemne :) ... chtelo by to jeste par zmen .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.