darkstar Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 prosím poraďte mi na jakou kartu mám vypalovat hry a jak je tam mám vložit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 VYpalovat hry nejde..... muzes hry na kartu pouze kopirovat. Napriklad si kup kartu DSTT (top toy DS) , do ni nejakou micro SD kartu , na kterou budes kopirovat hry. DSTT vlozis do Slotu 1 a muzes hrat :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darkstar Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 a prosím kde ty karty mohu koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 nejlevněji dealextreme.com .... pokud to neumis , tak na aukru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 a prosím kde ty karty mohu koupit? treba v cukrarne a nebo nejlepe u stanku s parkama v rohliku :roll: asi neumis dat normal seznam nebo nejaky vyhledavac a napsat si tam nazev karty co ti tu nekdo napsal a pak ne dat tlacitko vyhledavat kupuj si ji klidne u zlatnika me je to fuk ale tak debilni otazky ze neumis do vyhledavace napsat blbe slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darkstar Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 a mužu dát na jednu kartu i více her než jednu??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 klidně 50,záleží na velikosti micro karty co si dokoupíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darkstar Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 a to stačí si koupit tu TTDS, do té vlužit mikro SD kartu, natu dát hry a to je vše, nebo ještě něco jiného se musí udělat??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sysasysa Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Na tu micro SD kartu dát Firmware pro DSTT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darkstar Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Na tu micro SD kartu dát Firmware pro DSTT a mohla bys mi pls poradit jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 na jejich stránkách stáhneš http://www.ndstt.com/download.html a dáš na tu micro kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 http://www.dsko.eu/2008/08/novacek-jak-ze-se-to/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 Přiště čti TOPIC pro začátečníky :dozey: .. Conter-uv graf sedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darkstar Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 a to uplňe celou ložku? a bez nějaké instalace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 označíš soubor, CTRL + C , vyberš kartu , CTRL+v , nehledej v tom nic slozityho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 darkstar Odesláno Leden 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 aha tak díky. jo a ještě jednu poslední otázku. ten program se pak bude spouštět automaticky, nebo ho budu muset spustit ručně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2009 zapnes DSko, karta se ti sama nabootuju, zvolis hru a hrajes :) Jestli chces podekovat tak klikni na tlacitko thanks :) , nejlepe vsem, kteri ti tomto topicu podekovali :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
darkstar
prosím poraďte mi na jakou kartu mám vypalovat hry a jak je tam mám vložit.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts