bartokar Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Pochopil jsem dobře,že už tam nedám své ikonky?!?!Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 no... asi ano :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 co uz nebudou ikonky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 no zatim ne,ale určitě se na tom pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 no... asi ano :/ No, jestli je to tak, tak ještě ze jsem neudělal update.... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 a gameboot pujde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MASAL Odesláno Únor 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2007 Jajar:Diky moc za pomoc hned večer se na to vrhnu a uvidíme.Každopádně všem a hlavně tobě díky za radu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Používám iR Shell v3.1 a nejde mi spouštět iso přes USB host. Mp3, obrázky a ostatní věci jdou v pohodě. Neví někdo, co dělám špatně? edit: Kdyžtak napište návod. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Na co se má po instalaci udělat Settings Restore Default Settings? Já jsem to neudělal a nesporozoval jsem nic zvláštního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ide ti web browser? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 tak sem si ho tam dal ale nejak zvlast spokojeny nejsem :? a zvlast je divne ze sem si tam dal muj vlastni gameboot misto stareho ale mam tam furt ten stary :lol: newim cim to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 hmmm takze gamebooty mi nefakci tam mam vzdycky akorat bilou obrazovku meni se akorat velikost PSP napisu :( kurna 3.03 OE_C byl lepsi :? doufam ze bude nejaky fix :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 hmmm takze gamebooty mi nefakci tam mam vzdycky akorat bilou obrazovku meni se akorat velikost PSP napisu :( kurna 3.03 OE_C byl lepsi :? doufam ze bude nejaky fix :-Dme gameboot jede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 gameboot jede vymenil sem ho přimo ve flash0\vsh\resource\gameboot.pmf ale nvm jak se zbavit toho napisu psp ktery je na pozadi gamebootu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 gamebooty idu menit iba za ORIGINAL PMFka! ja pouzivam s POP ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 jaxe pozna original od neoriginal? :( a ten pop sem zkousel ale nejak zase nejede neupl bys mi ho pls sem? ja asi nemam ten orig :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 jaxe pozna original od neoriginal? :( a ten pop sem zkousel ale nejak zase nejede neupl bys mi ho pls sem? ja asi nemam ten orig :?tady máš co používám já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 nic :( zase bila obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ja to jeste zkusim pres ten program to tam hodit jen newite nekdo jak odstranit ty japonske fonty pres ten program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ja to jeste zkusim pres ten program to tam hodit jen newite nekdo jak odstranit ty japonske fonty pres ten program?jj, stáhni si flasher agent(nebo tak nějak) a vymaž si z flashe nepotřebný fonty, pak budeš mít na flash0 volnýho asi 2,5mb a pak mi ty gamebooty šli.......před timhle krokem se mi stalo to stejný jako tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 no prave to myslim jenze v tom novem Flash Agente se nevyznam :? nevite kde se to dela? Edit: Uz to mam :D a mam tam aj ten Gameboot :) dikes a jinak jake jsou jeste dobre gamebooty co mate krome te krve? mel sem jeste takove besne auto ale jinak sem nic dobreho newidel :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 no, vela ich nie je nakolko musia byt origo z UMD hier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 ja to jeste zkusim pres ten program to tam hodit jen newite nekdo jak odstranit ty japonske fonty pres ten program? tu nekde sem dal dneska navod http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4465&postdays=0&postorder=asc&highlight=gameboot&start=60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Únor 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2007 Diky LukDM, ten jsem hledal.. ;-) snad pujde :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.