M4DD M4XX Odesláno Březen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2007 jj, musíš na 1.50 a pak na 3.10oe-a, víc je v začátečnících Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Larry Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Hoší, mám 3.3 OEB a dumám, estli chodit na tu 3.10 . Jsou u toho nějaký znatelný výhody?? Četl jsem, že někomu se ser... hry na psx, nejde se připojit na net apod. Mám do toho jít?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Hoší, mám 3.3 OEB a dumám, estli chodit na tu 3.10 . Jsou u toho nějaký znatelný výhody?? Četl jsem, že někomu se ser... hry na psx, nejde se připojit na net apod. Mám do toho jít?? No kazdej ma svuj nazor na tento fw...:lol: Ale tak si to skus a kdyz ti nebude vyhovovat tak si to hodis zpet...:wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 1)čekit lamerskej dotaz...mám 3,02OE-A...můžu něco posrat? :D 2)má to nějaký ZNATELNÝ výhody 3.10OE oproti 3.02OE??? 3)dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudli3 Odesláno Březen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2007 Vypada to hodne dobre, jse takto udelat i ten novej ten A´ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Duben 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 A jak se tam pak zpusti ISO hry ? tak že si dam nejaky UMD do mechaniky a zpustim nejakou ISO hru ? nebo se musí ještě neco nastavovat aby to jelo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2007 das umd do mechaniky a hru do X:/ISO a spustis z XMB menu z GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saweway Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 http://data2.edisk.cz/stahni/71109/DATA.DXAR_by_Dolik.rar_17.4MB.html PROSÍM REUPLOAD předem dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 pouzi moj upload. ak nejde link tak zajtra uz pojde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saweway Odesláno Červenec 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2007 ale ja potrebuju ten jeho tim tvim mi to nejde p.s. ten link je smazlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.