au! Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 ..^^ Ten topic je u každé konzole, tak proč né u té naší "konzole". Každý může dát jen jeden hlas.. Nejlepší hra roku podle mě : Fieldrunners Prozatimni zebricek 3hlasy: Monopoly 2hlasy: Asphalt 4 1hlas : Fieldrunners Labyrinth Texas Hold´em Touch Grind Rolando JellyCar SimCity Puzzle Quest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Můj hlas -- Monopoly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Labyrinth ... aspon myslim ze se to tak pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Hold'em :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
higgins Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Touch grind Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 mk : texas :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 SNG Golf ale jestli to je hra nevim spis to je simulator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 mk : texas :D ? no ne asi :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Monopoly..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Robinicek : vyber normalni hru :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maximus-CZ Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Monopoly suverene vede se trema hlasama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Zatím suvereně vede hra Monopoly se třem hlasy.Prosím hlasujte dál, za cca týden dám datum ukončení soutěže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheNail Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Asi Asphalt 4 ? ... kvůli dobrý reklamě,a faktu,že ta hra je dost dobrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sumecz Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 určitě pro mě je nej Rolando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robinecek Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 JellyCar :D njn jeste neni JB ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweet22 Odesláno Leden 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2009 tak pro mě Asphalt 4, jelikož jsem na autíčka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Pro me je to SimCity, jedina poradna hra ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 Kdyby nebylahra Puzzle Quest tak draha (Chapter 1 za 7,99), tak by to pro mne byl jasny hit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.