Moki Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Alternativní menu pro většinu karet. Vystřídá defaultní menu karty. A vypadá hodně nadějně. Oficiální thread: (link) Video: ( )Obrázek: (link) Abych předešel otázce o vydání:Q: So when can we expect a release?? A: Probably when its done. Jako většina herních vývojářů má SoulAnger asi v oblibě větu "it's done when it's done". Ale už teď menu vypadá k světu. Shrnutí featurek: mPlayer - MP3 Player (in progress) // MP3 přehrávač (pracuje se na něm) mPlayer - Movie Player (tentative) // Video přehrávač (ve zkušební fázi) mExplorer - File Explorer // Souborový prohlížeč mSettings - System Settings // Systémové nastavení mShortcut - For shortcuts // Zkratky pro vaše oblíbené funkce mNavigate - A ps3 inspired navigator, with ipod like stylus controls // Menu navigace inspirovaná PS3, s ovládáním iPodu mPulutan - Lots of unannounced online features // Mnoho neohlášených on-line featurek Tak co na něj říkáte?:roll: P.S.: Pokud jsem něco špatně přeložil / pochopil, klidně mě opravte. Proto ponechávám anglický názvy překladu. Jsem v NDSku začátečník a mohl jsem napsat tunu blbostí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 tak tohle vypadá fakt pěkně,docela se těšim až vydá pořádnou funkční verzí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rissinko Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Vyzera to bombovo :) ale skoda toho menu podla psp ci ps3 ci podla coho to je :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Vypada fakt dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sike Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Pekne pekne.. :) Preklad taky dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Dík:) Mě na tom hodně zaujalo to iPod menu, kdy scrollnete a menu jede dál samo. Kámoš iPoda má, a je to perfektní funkce, hlavně pro lidi s velkou kartou a hodně hrama :) A je to fakt pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Vypada to skvěle,akorát bych tento thread zařadil do pomerne jiné sekce než "pokec"... Jinak Thx btw.: ta napodobenina XMB vypadá skvěle :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Jiná sekce z těch dostupných mě nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 btw... ;-) http://www.dsko.eu/2008/10/menudo-alternativni-homebrew-firmware/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Aha, tak tos mě předběhl. O dva měsíce. Nevadí, alespoň pro ty, co na dsko.eu nechodí. :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.