AlexXx Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2009 Sice placené, ale zlaté Czshare.:cheesygrin: Citovat
Sim3to Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2009 Jak dobít kredit přes bankovní účet paypal SMS Citovat
T-o-mmy Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 Jen abych nezakládal new topic se chci zeptat: když uploaduji soubor na ulozto ryclost je kolem 50 kb/s ale když jsem tak před 2 týdny uploadoval stejně velký soubor byla tam rychlost kolem 350 kb/s takovou rychlostí jsem uploadoval dříve pořád ale najednou jenom kolem 50 kb/s čím to je? Citovat
Negto Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 Udělej si test zde:http://rychlost.cz/ A zjístíš rychlost tvojeho internetu.... A jestli ti vyjde např. upload 100 kb/s,tak víš,ž 350 kb/s si určitě uploadovat nemohl... (doporučuji udělat více testů) Citovat
T-o-mmy Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 jo, test odpovídá uploadu, ale nechápu jak je to možné že mám pomalejší net než před tím. EDIT: To samé i na uploadu na CZS nevíte jak to zrychlit? Citovat
Negto Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Odesláno Duben 1, 2009 Vypni např.icq steam atd.............. Ale o moc to nepomáhá ale trochu jo............ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.