AlexXx Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Sice placené, ale zlaté Czshare.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Jak dobít kredit přes bankovní účet paypal SMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Jen abych nezakládal new topic se chci zeptat: když uploaduji soubor na ulozto ryclost je kolem 50 kb/s ale když jsem tak před 2 týdny uploadoval stejně velký soubor byla tam rychlost kolem 350 kb/s takovou rychlostí jsem uploadoval dříve pořád ale najednou jenom kolem 50 kb/s čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Udělej si test zde:http://rychlost.cz/ A zjístíš rychlost tvojeho internetu.... A jestli ti vyjde např. upload 100 kb/s,tak víš,ž 350 kb/s si určitě uploadovat nemohl... (doporučuji udělat více testů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 jo, test odpovídá uploadu, ale nechápu jak je to možné že mám pomalejší net než před tím. EDIT: To samé i na uploadu na CZS nevíte jak to zrychlit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Duben 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2009 Vypni např.icq steam atd.............. Ale o moc to nepomáhá ale trochu jo............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.