netix Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Dnes zavedl server uloz.to "VIP" download... ten lze používat pouze po zaplacení kreditu...za tento kredit lze stahovat i z rapidshare.com ! 5.01.2009 Jesliže Vám nestačí standartní rychlost můžete využít VIP download server.VIP download server je vyhrazený pro platící uživatele, zaplatit lze přes sms, bankovním převodem či paypalem. Přes VIP download můžete stáhnout soubor i z rapidshare.com. Mezi další novinky patří: - prohledávání vlastních souborů - Plugin pro komunikační software miranda - partnerský program Quote
Sike Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 hm uzasny... Doufam ze tam nedaj jak na rapidu cekaci dobu .. jestli jo tak nevim kam budu upovat :( Quote
player99 Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 hm uzasny... Doufam ze tam nedaj jak na rapidu cekaci dobu .. jestli jo tak nevim kam budu upovat :( upovat mužeš kamkoliv....... ale horší to bude jak to budou lidi stahovat :bash: Quote
netix Posted January 5, 2009 Author Report Posted January 5, 2009 Ve stahování si myslím rozdíl není...tedy pro free...protože je napsano max rychlost stahovani 300kb/s...nestalo se mi nikdy že by bylo vic jak 150kb/s Quote
Sike Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 COZE? To si delas srandu!!! Takze budu muset cekat nebo jen uz za penize? :'( Quote
ste78 Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Uloz.to...ode dneska placene! -Škoda :( Dobrý server to byl.. Uvidím jak to bude teď. Každopádně smutná zpráva pro mě.. Byl to můj oblíbený free server.. Quote
netix Posted January 5, 2009 Author Report Posted January 5, 2009 COZE? To si delas srandu!!! Takze budu muset cekat nebo jen uz za penize? :'( zadni cekani nic....vsechno pri starym akorat zavedli možnost si připlatit za vyšší rychlost....já osobně to asi zkusim protože na ulož.to je hodně dobrejch souboru a štve mě rychlost...když bude při VIP pořád slabá aspoň to využiju na rapid :) Quote
Shifter960 Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 je to škoda ale jsem rád že když si to zaplatím budu moct použít i na rapid což asi udělám xD Quote
Cloud.M@-T€R Posted January 5, 2009 Report Posted January 5, 2009 Uložto už mě pěkně štvalo od té doby, co se musel zadávat kód k opsání ... ted jeste tohle zlatej rapidshare.... Quote
Denny1661 Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Toradsi budu platit ucet na rapidu Quote
sysasysa Posted January 10, 2009 Report Posted January 10, 2009 Jako nehazejte flintu do zita. Ja si regnul free ucet a pred vcerejskem to meli bugly pac sem stahoval 1.3 Mbit/s xD Quote
Dutch Posted January 11, 2009 Report Posted January 11, 2009 Uložto už mě pěkně štvalo od té doby, co se musel zadávat kód k opsání ... ted jeste tohlezlatej rapidshare.... Vyloženě... Na rapidu se přece neplatí. Nevim co tady brečíte... 300kB/s je na free server docela dost. Tolik poslední dobou netahám ani z ctěného rs. Quote
PodFuck3r Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 no a dneska když si fu stáhnout film přez free,zadám kod... tak mě to napíše : Překročen počet FREE slotů, použijte VIP download ,tohle uš je moc!!! Quote
netix Posted January 12, 2009 Author Report Posted January 12, 2009 A? Nějak ztrácím důvod proč si to sem dával...je to jejich věc...oni nemusí zůstat neplaceni kvůli tomu že někdo bulí že nemá 100 kč...:dozey: Quote
Dutch Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Fakt nevim čemu se divíte.. Byla to jen otázka času než tohle zavedou. Takový rozlezlý server se už nedokáže sám uživit, potřebuje dotace. Takže nač se vztekat?! Jestli je tady něco moc tak je to tohle fňukání. Quote
Sir Jarousek Posted January 12, 2009 Report Posted January 12, 2009 Dneska nejde provozovat úspěšný download server bez nějakého druhu Premium účtu, prostě se to jen za reklamu nezaplatí. Quote
brians Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Dnes zavedl server uloz.to "VIP" download... ten lze používat pouze po zaplacení kreditu...za tento kredit lze stahovat i z rapidshare.com ! Pro mě to není moc velkou novinkou, že již na ulož.to s poplatnily stahování tuto změnu provedli někdy v průběhu prosince. A moc jsem tím nebyl nadšen. Taže už je to celkem podobné jako u rapidsharu pokud nemáte založený účet, tak nelze stahovat vícero souborů najednou ze stejné IP adresy úplně samý system jako u rapidu. A také mě dost udivuje opisování ověřovacího kódu z obrázku a napoprvé se mě ještě nepovedlo zadat spráný kód , neboť musím luštit co je to za písmo. :lol: Quote
Lich Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 Podle mně je to velká škoda že zavedli placení já sem tam chodil docela rad. Quote
tvity Posted January 23, 2009 Report Posted January 23, 2009 no a dneska když si fu stáhnout film přez free,zadám kod... tak mě to napíše : Překročen počet FREE slotů, použijte VIP download ,tohle uš je moc!!! to máš pravdu mě to už taky pěkne s.r.:blink: Quote
fanboy Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Dneska nejde provozovat úspěšný download server bez nějakého druhu Premium účtu, prostě se to jen za reklamu nezaplatí. Přesně tak. Pro mě bylo uloz.to použitelný tak první 2-3 měsíce od spuštění, pak to s nima šlo z kopce (pomalý stahování, přerušování downloadu atd). Každopádně když už platit, tak si radši koupím PA na rapidshare, kde toho je daleko daleko víc. Quote
T-o-mmy Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Podle mě tohle zac¨hvíli zavede i ten náš oblíbený rapidshare.. Quote
Anonymous_ Posted February 24, 2009 Report Posted February 24, 2009 Rapidshare je placeny uz ted a omezeni ma uz ted, tak nevim co by mel zavadet :D Quote
Recommended Posts