Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Křesťanství

Han3

Recommended Posts

• Odpovědi 161
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ty vole tak to sem asi čů*ák

Myslim si že poslední dobou už to s těmahle projevama rasismu dost přeháníte . Nevim čeho dosáhnete cikání tu vždycki byli a budou tenhle problém je neřešitelnej

když vyjde dělnická strana do ulic a záměrně do gheta cikánů a pár ji pobijou tak se rozhodně začnou bát , a odstehujou se někam do Kanady problém se nevyřeší.

Tohle ale neni dáno barvou kůže musíme lidi rozdělovat podle tříd a né podle barvy protože v ghetách žije i tak 30% bílích a ty se chovaj uplně stejně .

Vaděj vám například vietnamci ? Dělaj za malý peníze ,žijou v dost špatnejch podmínkách ,nědelaj bordel a ani se vám neserou do života a stejně vám vaděj .

Vždy když tohle vidim tak je líto že sem čech .

Edit: Jinak já věřim v člověka

Edit2:) : Myslim si ale že otázka rasismu na tohle fórum nepatří ,rozhodně ne do tohohle topicu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přiznávám se, že celé vlákno jsem nečetl - většina z toho se nedalo ani přečíst, některy názory byly celkem zajímavy např. Dante se Satanistickou biblí.

Zajímavé je, že říkáte, že křesťanství není tak brutální a nucené jako ostatní víry - zkuste si přečíst např. Kladivo na čarodějnice nebo pokud se Vám nechce číst, tak se podívejte na Šifra mistra Leonarda a nad tímhle názorem trošku poipřemýšlejte.

Jinak k anketě - bohužel hlasovat nemůžu, věřící nejsem, ale na druhou stranu kdo z nás, když se něco po**** neřekne: "Pane Bože pomoz mi." :)

Odkaz ke komentáři

Krestenstvi je pro lidi co chteji v neco verit, jelikoz ja jsme Ateista tudiz neverim v nic a ani v sam sebe tak si myslim ze víra a křestanstvi je jen plýtvani casu... ale je to jen muj nazor a rozhodne tu nechci zbytecne FLAMOVAT :)

Odkaz ke komentáři

zrovna ty kane ses satanista jo??? vzdit ani nevis co to je a ani neznas pet zakladnich odvetvi satanisticke viry

------------------------------------------------

křestane mi nevadi jakoze ja křestan jsem,sice nechodim do kostela ani nefandim chvalostebum a jeptiškam ale křestanstvi neni o tom aby se kazdej křestanskej tvor v šest rano vzbudil a modlil se k bohu..... v dnesni době staci jenom tu víru a boha uznavat jako nejakou čast sveho života.....člověk si říká že to neni fyzicky mozne aby buh existoval a proto taky tvrdite ze je krestanstvi blbost ale nekdo nad nami proste je jak jinak by se vysvetlovalo že vubec existujeme že když skačeme z mostu zrovna jede nakladak se senem a my na nej spadnem proc??????

vzdyt jeste před asi 150ti lety si lide mysleli že je země placata a že konec světa je nekde za jejich vesnici...........

neni žadnej duvod ktery na 100% dokaze zpochybnit ze nad nama nejsou vyssi moci kazdy (i kvylifikovanej vědec s tisici diplomama z tisice oboru) nemuze tvrdit že ani z 0,000001% neni mozne aby zde existovalo neco podobneho....

Odkaz ke komentáři

zrovna ty kane ses satanista jo??? vzdit ani nevis co to je a ani neznas pet zakladnich odvetvi satanisticke viry

------------------------------------------------

křestane mi nevadi jakoze ja křestan jsem,sice nechodim do kostela ani nefandim chvalostebum a jeptiškam ale křestanstvi neni o tom aby se kazdej křestanskej tvor v šest rano vzbudil a modlil se k bohu..... v dnesni době staci jenom tu víru a boha uznavat jako nejakou čast sveho života.....člověk si říká že to neni fyzicky mozne aby buh existoval a proto taky tvrdite ze je krestanstvi blbost ale nekdo nad nami proste je jak jinak by se vysvetlovalo že vubec existujeme že když skačeme z mostu zrovna jede nakladak se senem a my na nej spadnem proc??????

vzdyt jeste před asi 150ti lety si lide mysleli že je země placata a že konec světa je nekde za jejich vesnici...........

neni žadnej duvod ktery na 100% dokaze zpochybnit ze nad nama nejsou vyssi moci kazdy (i kvylifikovanej vědec s tisici diplomama z tisice oboru) nemuze tvrdit že ani z 0,000001% neni mozne aby zde existovalo neco podobneho....

Ale že nemůžeme prokázat že něco neexistuje, neznamená to, že to existuje. To je naprostá blbost. Jak tomuhle někdo může věřit? Uznávám že víra byla potřeba, aby lidi něčemu věřili, spoustu věcí si nedokázali vysvětlit, ale v 21. století? Bůh? A s tim nakláďákem to nějak nechápu. Jakože když skočim z mostu, je dole náklaďák a já spadnu na něj? cože? :blink:

Odkaz ke komentáři

to chapou jen inteligentnejsi tvorove

ja timto chci říci že nevim jestli neco jako buh existuje ale nejake vysvetleni to mit musi co třeba osud???

ale nikdo nemuže tvrdit že to neexiistuje

protože neví co mluví

možná kdyby si používal interpunkci, bylo by to pochopitelnější... já neřikám a ani netvrdim že neexistuje, jenom řikám proč na něj věřit. Věřit v jeho existenci a vyznávat víru v něj je něco jinýho. Na osud nevěřim, a jestli myslíš že jseš zvlášť inteligentní... :dozey:

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...

Věřící - od slova věřit (=doufat), člověk věřící věří v něco (doufá v něco), on v to pouze věří, že to existuje, ale nikde neni psáno, že to existuje! (i kdyby v bibli (kdekoliv), na principu to nic nemění)

to je věc, kterou si nikdo neuvědomuje! a právě věřící si tohle všechno vyložili naprosto jinak...

když to bereš takhle...

existuje trojhlavej pes se jménem cerberus.....dokážeš mi to zpochybnit?

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu