Fan1s Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Cau lidi dostal jsem k vanocum externi disk verbatim 2,5''. Jeho velikost je 320gb.. Ale je tu problem mam doma nootebook a PC kdyz ho pichnu normalnim USB do nootebooku tak to slape ale jak ho dam do PC nic jenom blika modre a v nootebooku normalne nabehne.. Kamos mi pujcil USB-Y to je jakoby slucovac dvou USB v jedno protoze jsme mysleli ze do externku z meho PC jde malo proudu.. Ale stejnak to nejde.. Prosim poradte mi je to docela skoda ze me to nejde no... Predem diky za odpvedi..:idea::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mate Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 nebo nema prirazene pismeno jednotky - prave tlacitko na Tento Počítač a vybrat "spravovat". Tam Správa disků a tam to nastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seeker Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 Problemu tam muze byt vice. Kolize pismen jednotky (podivej se do spravce disku jestli to tam je videt). Nebo jestli to pripojujes pres predni USB, tak s tema jsou dost problemy vseobecne, protoze jsou privedeny slabymi kabliky a nezvlada to ten disk pak napajet. I kdyz slucovac na 2 USB uz by to snad mel utahnout i z nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 tj ale tak ja uz byl u kamose na CP slo to dal me filmy.. u druhyho slo to dal jsem mu pres to hry a u me na notasu to jde taky jen tohle moje PC proste blbne a nevim proc mam zkusit to formatovani? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 píchni do jinýho USB a uvidíš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Leden 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ozkousel jsem vsechny a nic porad stejny... Tedkom to zkousim formatovat a uvidim ale v tom to nebude urcite to je spis neco v PC a ja neim co stim neni tu nejaky odbornik ja tedkom zacinam a jdu na PC skolu no ale proste stim hle si neporadim nechapu co to muze byt a uz jsem zkusil tolika moznosti piste dal diik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fan1s Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Nikdo jinyzadny napad nemate co stim??:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.