schumi007 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 mám problem s flash diskem nahraju na nej firmware nebo cokoliv jineho a na ps3 mi to píše že tam nic není zkoušel jsem tři ruzné disky a vsu de to same nevíte čím to muže být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 musíš soubory nahrávat do správných složek... např. update FW do PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP všechno máš napsáno v manuálu k PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Leden 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2009 ... a pouzivat format FAT nebo FAT32. NTFS a jine formaty PS3 nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 schumi007 Odesláno Leden 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 mám fat32 a stejně nic na disku nevídím umí ps3 všechny disky nebo musí být speciální pro ps3 sw jsem již nahrál ale nemužu si přehrát divx nebo mp3 z flashky najde mi ji to ale nic nevidí a mám tam fat 32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Leden 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2009 trojuhelnik - Display all :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
schumi007
mám problem s flash diskem nahraju na nej firmware nebo cokoliv jineho a na ps3 mi to píše že tam nic není zkoušel jsem tři ruzné disky a vsu de to same nevíte čím to muže být
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.