r.reskator Odesláno Březen 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 Je to jednoduché já tam měl 320GB Sata HDD a dal jsem tam 1TB Sata HDD Segate Momentus utility jsou na prd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Březen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2013 A znovu, tady nejsi v sekci JTAG/RGH, takže nepiš bludy ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novotnj Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 ahojte, v pravé řadě prosím nekamenovat za moje ♥♥♥♥♥ní dotazy, ale ztrácím se. Sehnal jsem náhodou disk Seagate 42T1112 160 GB, konzoli mam slim, bez jakéhokoliv zásahu. A ted ta ♥♥♥♥♥ní otázka, dá se nejak tento disk zmíněnýma způsobama rozchodit v konzoli bez flashe, RGH atp. ? Pokud ano, moc prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2013 Odpověd' v PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červenec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2013 a není to tím že si se pokoušel svůj 160GB flašnout teoreticky větším binem...250 a320 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červenec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2013 Taky sem koukal že hodně MS používaly Seagate disky..viz HDDS320.bin je vzatý ze Seagate...taky sem četl že teoreticky když vezmete disk Seagate 320GB a použijete ten bin z original Seagate 320GB tak to lze prej lze i na Seagate disky přes HDDHACKR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Srpen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2013 (upraveno) Tak mám 160GB WD, stejný jako je podporovaný, vše jsem udělal podle návodu a když ho pak zasunu do Slimu, tak ho nevidím :(. Před celou procedůrou jsem ho naformátoval na FAT 32, tak nevím jestli je to dobře. Vyřešeno udělal jsem to znovu a začlo to chodit. Upraveno Srpen 13, 2013 uživatelem Digis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblack1468628334 Odesláno Prosinec 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2013 Prosím o obnovení odkazu na stáhnutí DoS.rar je to poslední věc,která mi chybí k uspěšnému dokončení.Nebo radu jak a kde ho stáhnu,díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habysk Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 (upraveno) Ahoj mám HDD WD6400BEVT, v HDD Hackru je v seznamu podporovaných disků ale nemůžu nikde najít HDDSS.BIN. Rozběhnu ho tedy vůbec. Jinak mám ještě Fujitsu MHW2120BH. Díky za rady! :) Upraveno Prosinec 28, 2013 uživatelem habysk Neúplný komentář (nepřímá formulace problému) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emblack1468628334 Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 HDDSS.BIN si můžes stáhnou na první stránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habysk Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 HDDSS.BIN si můžes stáhnou na první stránce 1.Odkaz na 120 Gb nefunkční 2.Jakýkoliv Odkaz na HDDSS.BIN pro WD6400BEVT nenalezen :( 3. 120Gb HDDSS.BIN pro fujitsu z http://beta.ivc.no/wiki/index.php/Xbox_360_Hard_Drive_Upgrade taktéž nefunguje Nevím si rady jinak bych vás tu neotravoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 HDDSS.BIN je exitujíí jedine 320giga..taže ze svýh WD640 uděláš funkčí 320giga..google hledej HDDSS.BIN 320 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habysk Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Díkec funguje to na těch 320, ale při instalování demíček mi to vždycky hodí nějakou chybu, stává se to někomu nebo mám projet disk na chybný sektory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelych Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 (upraveno) habysk: Dneska jsem instaloval disk o kterém skoro jistě vím, že obsahuje vadné sektory a žádné chyby při stahování demíček mi to nehází. Postupoval jsem podle TOHOTO návodu, kde jsem tahal i soubory. Stačilo pouze vytvořit bootovací flashku pomocí Bootable USB Drive Creator Tool a pak na ni nakopírovat HddHackr_v1.40_Build_20130303 (ZIP opsahuje i zálohy všech použitelných WD disků) a příslušný HDDSS. Po nastartování z flashky stačí spustit jen HDDHACKR bez dalších příznaků a vše se ovládá pomocí čísel. Také mi příjde zbytečné odpojovat další disky v PC. Pak už jen stačí vložit do Xboxu a naformátovat. Upraveno Únor 8, 2014 uživatelem Zelych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Až harddisk začne pracovat s oblastí kde jsou vadné sektory..teprve poznáte že je to problém..ale očekávejte to až po větiny zaplnění kapacity disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2014 Kdyby měl někdo zájem, mám na prodej dva disky do XBOXu, 500GB a 640GB. Xbox z nich však uvidí jen 320GB, případně vhodné k RGH Xboxu. Možno i s externím rámečkem. Jedná se o 2,5 SATA disky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mystik Odesláno Květen 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2014 (upraveno) Ahoj, naflashoval jem HDD 320gb BEVT a vse na 1....kdybych vedel ze existuje hddss i na 500gb nekupoval bych 320..... tak priste....diky za navod... Upraveno Květen 10, 2014 uživatelem Mystik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Květen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2014 Vypadá to opravdu že už existuje HDDSS.bin na 500 gb, ale jeste sem nezkoušel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
infiniti Odesláno Červen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2014 Potvrzuji funkčnost 500GB disků s využitím plné kapacity. Dnes jsem zprovoznil konkrétně WD5000BEVT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansg Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Zdravím všechny, měl bych dotaz. Vše jsem udělal dle návodu, xbox disk vidí jako nenaformátovaný, dám formátovat, zadám S/N konzole, rozjede se format do půlky, pak se xko restartuje, ale disk je stále nenaformátovaný. Nevíte pls, kde může být chyba? Mám zkusit celý ten proces znovu? POmůže to něčemu? Disk mám Western Digital BEVS 160GB. Díky za pomoc. Už začínám panikařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Ahoj, pokud jsi vše udělal správně, tak může mít disk vadné sektory. Zkus program Crystal Disk nebo HD Tune pro zjištění. http://sourceforge.jp/frs/redir.php?m=jaist&f=%2Fcrystaldiskinfo%2F61343%2FCrystalDiskInfo6_1_14ShizukuFull-en.exe http://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hansg Odesláno Červen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2014 Ahoj, pokud jsi vše udělal správně, tak může mít disk vadné sektory. Zkus program Crystal Disk nebo HD Tune pro zjištění.http://sourceforge.jp/frs/redir.php?m=jaist&f=%2Fcrystaldiskinfo%2F61343%2FCrystalDiskInfo6_1_14ShizukuFull-en.exe http://www.hdtune.com/files/hdtune_255.exe Ahoj, díky za odpověď. Už mi pomohl Toro. Neměl jsem ten hdd zformátovaný FAT32, ale na NTFS. Jste tady fakt borci. :thumbup: Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelych Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Až harddisk začne pracovat s oblastí kde jsou vadné sektory..teprve poznáte že je to problém..ale očekávejte to až po větiny zaplnění kapacity disku Bohužel došlo na tvá slova. Šlo by buď nějak označit vadné sektory, aby do nich nebylo zapisováno, případně disk nějak rozdělit na vice oddílů a vyselektovat ty špatné? Stále jde použít jen disky od WD? Valí se mi tu 80GB Seagate, tak že bych ho zužitkoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Zelych: Hard disk už s vadnýma sektorama je spíš na odpis..vadné sektory i po softwarovém oříznutí mohou přibývat a Seagate se použít nedá ..i když original HDDS.bin je třeba s original Seagate... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelych Odesláno Srpen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2014 Díky za odpověď, už jsem si objednal 320 WD. Jen čistě teoreticky, když bych do té vadné 240 kterou mám doma nahrál HDDS.BIN třeba z 80, a vadné sektory byli okolo 90GB, mohlo by to vyřešit můj problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.