Oliver1 Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Ahoj!Mám XBox pár dní,ale nemůžu zapnout vibrace na bezdrátovém ovladači.V menu ovladače i ve hře je to zapnuto a stejně to nefunguje.Dočetl jsem se,že se dá regulovat i síla vibrací tak nevím jestli to není nastavený na 0,ale kde a jak se ta síla nastaví?Děkuji za radu!8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 zapni si to ve hre..ale vibrace jsou an nic jen to zere baterku jak..:-) normlane mi vydrzi baterky v ovladaci 5dnu kdyz hraju cely dny ale s vibracema? 2dny max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 jetli ti to nejde tak mas asi v cudu rotorky ... a nebo to skus ty vybrace udelat tak ze das to nejvetsi tlacitko co je na ovladaci ve prostred (XBOX GUIDE) nabehne ti takovy minidashboard - 2x do prava (SETTING) 2x dolu (PREFERENCES) VIBRATION (ENABLE VYBRATION) skus jestli to máš zaškrtlý - nikdy nevíš jestli to máš pár dní ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 Hele mám takový dotaz...jakou máš hru?Mě třeba u GTA 4 a Fifa 09 vibrace nejdou...u jiných her naopak ano.Mrkni na to...neberte to jako spam kámoš si taky myslel že mu nejdou vibrace u ovladače ale měl Fifu a ani jendou netrefil břevno tak proč by to mělo vybrovat že?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Leden 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2009 S tou výdrží nevim nevim mě to to vydrží tejden ovladač a přitom mam nastavený vybrace u všeho... a hraju dost hodin denně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smiling Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 S tou výdrží nevim nevim mě to to vydrží tejden ovladač a přitom mam nastavený vybrace u všeho... a hraju dost hodin denně :-) taky hodne zalezi na baterkach ; ) jesli mas 2x 800mAh od šonga nebo 2x 2400 mAh energizer je docela rozdil :P (2400mAh energizer, hraju bez vibraci a baterky nabijim jednou za 100 let :-D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vonydj Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 jj to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.