hawke.dan Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Chtel bych se zeptat jestli je mozne z fw3.03 upgrade na 3.03 OE nebo 3.10OE, Nebo jestli je mozne downgrade na 1.5 bez GTA, bo ho bohuzel nemam a nevim kde ho sehnat, nebo pujcit (Ostrava). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grimley Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 ne, to není možné, musíš udělat nejdřív downgrade na 1.5 pomocí GTA:LCS (které obsahuje upgrade na 2.00) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nevaja Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Radím aby sis ho koupil od nekoho koupis ho a pak zase prodas za stejnou cenu neprodelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Radím aby sis ho koupil od nekoho koupis ho a pak zase prodas za stejnou cenu neprodelas. a to ti řek kdo že ho prodá ty ho odněj koupíš???a nebo mu to zaručíš že ho pak prodá???ptz vyhazovat 900 to neni zrovna málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Neboj, to GTA seženeš, musíš hledat. Ty vole, tak z tohodle nemůžu :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Taksi to pak nechá....navíc já se LCS projel a je to narubaná hra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Neboj, to GTA seženeš, musíš hledat. Ty vole, tak z tohodle nemůžu :D:D Mě je z toho spíš na blití [schild=8 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Fuuuujj[/schild] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrdas Odesláno Únor 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2007 Neboj, to GTA seženeš, musíš hledat. Ty vole, tak z tohodle nemůžu :D:D Mě je z toho spíš na blití [schild=8 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Fuuuujj[/schild] neurážejte co když je to jeno fotka :lol: ...a nebo nějakýho známýho...já bych tak vypadat nechtě :lol: ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hawke.dan Odesláno Únor 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 a nenasel by se nekdo z ostravy, ktery by mi Gta pujcil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WItekS Odesláno Únor 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2007 Neboj, to GTA seženeš, musíš hledat. Ty vole, tak z tohodle nemůžu :D:D Mě je z toho spíš na blití [schild=8 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Fuuuujj[/schild] neurážejte co když je to jeno fotka :lol: ...a nebo nějakýho známýho...já bych tak vypadat nechtě :lol: ... Jo tak to pardon.... 2Nevaja: Zkus tohle: www.pilka.na_zuby.org/klidek/bude/to/lepsi :lol: Nee, sry just a joke :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hawke.dan
Chtel bych se zeptat jestli je mozne z fw3.03 upgrade na 3.03 OE nebo 3.10OE, Nebo jestli je mozne downgrade na 1.5 bez GTA, bo ho bohuzel nemam a nevim kde ho sehnat, nebo pujcit (Ostrava).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts