hawke.dan Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Chtel bych se zeptat jestli je mozne z fw3.03 upgrade na 3.03 OE nebo 3.10OE, Nebo jestli je mozne downgrade na 1.5 bez GTA, bo ho bohuzel nemam a nevim kde ho sehnat, nebo pujcit (Ostrava). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grimley Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 ne, to není možné, musíš udělat nejdřív downgrade na 1.5 pomocí GTA:LCS (které obsahuje upgrade na 2.00) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 nevaja Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Radím aby sis ho koupil od nekoho koupis ho a pak zase prodas za stejnou cenu neprodelas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hrdas Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Radím aby sis ho koupil od nekoho koupis ho a pak zase prodas za stejnou cenu neprodelas. a to ti řek kdo že ho prodá ty ho odněj koupíš???a nebo mu to zaručíš že ho pak prodá???ptz vyhazovat 900 to neni zrovna málo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 piggy Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Neboj, to GTA seženeš, musíš hledat. Ty vole, tak z tohodle nemůžu :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Kenny Suprianni Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Taksi to pak nechá....navíc já se LCS projel a je to narubaná hra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WItekS Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Neboj, to GTA seženeš, musíš hledat. Ty vole, tak z tohodle nemůžu :D:D Mě je z toho spíš na blití [schild=8 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Fuuuujj[/schild] Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hrdas Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Neboj, to GTA seženeš, musíš hledat. Ty vole, tak z tohodle nemůžu :D:D Mě je z toho spíš na blití [schild=8 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Fuuuujj[/schild] neurážejte co když je to jeno fotka :lol: ...a nebo nějakýho známýho...já bych tak vypadat nechtě :lol: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hawke.dan Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 a nenasel by se nekdo z ostravy, ktery by mi Gta pujcil Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 WItekS Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Neboj, to GTA seženeš, musíš hledat. Ty vole, tak z tohodle nemůžu :D:D Mě je z toho spíš na blití [schild=8 fontcolor=000000 shadowcolor=C0C0C0 shieldshadow=1]Fuuuujj[/schild] neurážejte co když je to jeno fotka :lol: ...a nebo nějakýho známýho...já bych tak vypadat nechtě :lol: ... Jo tak to pardon.... 2Nevaja: Zkus tohle: www.pilka.na_zuby.org/klidek/bude/to/lepsi :lol: Nee, sry just a joke :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
hawke.dan
Chtel bych se zeptat jestli je mozne z fw3.03 upgrade na 3.03 OE nebo 3.10OE, Nebo jestli je mozne downgrade na 1.5 bez GTA, bo ho bohuzel nemam a nevim kde ho sehnat, nebo pujcit (Ostrava).
9 answers to this question
Recommended Posts