pytlos Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 ahoj zajimalo by me kolik full arcade her jste nasli na game market place ja jsem zatim narazil jenom na jednu : Dash of Destruction. a zajimalo by me jestli jsou tam jeste nejaky dalsi. predem se omlouvam pokud uz tu nekde podobny tema je. ja jsem ho nenasel. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 jednu? je jich tam možná 100 ale placené, pokud se nepletu tak dash of destruction je jediná, kterou lze stáhnout zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytlos Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 tak to jsi me nepotesil asi bych mel opravdu poresit ten flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 kdyz uz sme u toho podte si nekdo zahrat tu games s dinosarem po netu chyby my to jako posledni trofej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 tak to jsi me nepotesil asi bych mel opravdu poresit ten flash ten ti u Arcade her nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytlos Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 to ja vim ze nepomuze ale aspon si zahraju.Ty dema z xbox live jsem stahl uz asi vsecky a nevim co mam delat ted :? jediny co me snad jeste bavi je feeding frenzy 2 a lotr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 heh to já si teď zrovna stahuju za 1200 MS points ten nový street fighter arcade....je to verze asi se všemi postavami ze světa street fighter a je to v HD....vypadá to úžasně, pak jsem si ještě stáhl wormse a castlevania: symphony of the night Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytlos Odesláno Leden 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 kde se daji sehnat ty ms points a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=44063 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 kdyz uz sme u toho podte si nekdo zahrat tu games s dinosarem po netu chyby my to jako posledni trofej:)v te hre neni multak pres live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 btw já mám tyhle arcade gamesy Golden Axe Worms TMNT 1989 Arcade Castlevania: Symphony Of The Night Dash Of Destruction Super Street Fighter 2 HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schiz Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 v te hre neni multak pres live je tam akorat to nikdo nehraje:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 kouknu co to je pak bych ti napsal a dohodli bychom se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 no zatím se dá stáhnou zdarma worms(ilegálně) a přes nějakej kit hodit na paměťovku a spustit ... nemám vyzkoušené ale na xbox-sky to bylo ke stažení a že prej funguje nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ji2 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Arcade hry slouzi primarne ke zdimani bodiku (penez), stejne jako veskere zpoplatnene sluzby na marketplace. Nechapu kroky ozivujici v nepozmenene podobe stare hitovky (sonic, streets of rage, atd.), kdyz tyto lze behem nekolika minut rozbehnout v plne funkcni podobe pres emulator na PC a cloveka to nic nestoji. Dle vseho se v te zmeti balastu nachazi par zajimavych her - doporucuji BC: Rearmed, Geometry Wars 2, Pac-Man C.E. a hlavne puvodni Soulcalibur, ktery je sice v podobe holeho portu, ale konecne si ho lze zahrat! SF 2 Turbo HD jsem stahl a musim rict, ze hodnotu 1200 MS v pomeru ke kvalite rozhodne nema - srovnam-li s takovym BC: Rearmed, coz je mnohem zivejsi, co do hratelnosti dlouhodobejsi a lepe vypadajici remake za 2/3 ceny SF. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 no já si za street fighter stojím v hd je super ale je pravde, že mohl být levnější .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 je tam akorat to nikdo nehraje:D Není to přes live, ale ve více lidech na jedné konzoli. Takže stačí mít 2 ovladače, abys ten achievement dosáhl. Nejede to přes live. Zapni druhej ovladač/druhej profil a jenom stačí hrát tím jedním, ten druhý stačí nechat jen ležet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 je tam akorat to nikdo nehraje:Dto vis ze neni si to zkus, to jen kdyz mas 2 ovladace :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.